Şimdi Ara

Acer Aspire 1654WLMİ - 1GB DDR2 / 100GB (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünün ithalatçısı infronic orda inceleyebilirsiniz herhalde ama fiyatı orda pahalı ben pcdepo dan aldım
  • fiyatı düşmüş arkadaşlar bence alıcaklar kaçırmasın cihaz gerçekten kalite
  • ekran kartı X700 olsa alınabilirdi ama x300 ekran kartli bir notebook a okdr para vermem..
  • bunun tv out yok değil mi?
  • tv aut yok zaten cok gereksız bişey
  • Evet arkadaşlar ben de kavuştum 1654 üme

Gerçekten çok hoşuma gitti.. Donanımsal özelliklerin hepsi zirvede zaten, bi tek ekran kalitesini merak ediodum, o da çok tatmin edici çıktı..

notebook alacak arkadaşlara tavsiye ederim
  • hayırlı olsun dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bufalobill

hayırlı olsun dostum

eyvalla dostum sağolasın..

biz de mi bi dernek açsak dell 6000 ciler gibi
  • haklısında bence derneğe filan gerek yok ben hiçbir kısmında ne sıkıntı yaşadım nede bir problemle karşılaştım fazla konuşulucak birşey yok 1654 sadece 4+4 lük bir cihaz
  • Açın açın. Yakında DonanımHaber yönetimi bu Notebook'lar konusunun ismini Notebook dernekleri olarak değiştirecek
  • dernekler mudurlugunden ızın almak lazım şimdik
  • fiyatını düşürmüşler alıcak arkadaşlar kaçırmasın yarın ne olur bilemem
  • iyi de x300 ün 128lik ekraqn kartı yokki 32 ve 64 lüğü var kullanana arkadaslar iice bi aydınlatırlarsa ikinci olarak bu alette firewire da yok
  • ekran kartı 1654 teki 128 mb paylaşımsız o eskidendi yurtdısında 256 mb olanı bile var
  • Arkadaşlar az önce gördüm haber vereyim dedim Pcdepo öğrenci belgesini gösterene 100 ytl indirim yapıyor. Yılbaşı hediyesi diye buna derim işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowblade -- 23 Aralık 2005 10:47:44 >
  • evet nakitte de ayrıca yüzde 5 ındırım yapıyorlar nakıt ındırımı ve ogrencı ındırımı ıle bedavaya gelıyor urun
  • PC Depo'da bu ürün 1499+KDV idi.

Sonra 1455+KDV gibi bir rakama düştü sadece bir geceliğine, ve ertesi gün 1559+KDV oldu.

İlk fiyata göre 60+KDV yani 71 $, yani 100 YTL'lik bir zam geldi. Öğrenci indirimi kadar.

Ayıptır yahu...

Biz de salağız ya, fiyatları takip etmiyoruz ya...

1455+KDV iyi fiyattı o ayrı...
  • ıyı dıyorsunda kım ogrencı degılkı ogrencı olmayanın bıle kızı oglu vardır muhakkak degısen bırsey yok bence baska nedenlerden dolayı dıstırubutor baskısı gıbı sebepler olabılır sonucta heryerde 1599 a satılan bır urunu sen 1499 a satarsan dıstırıbutor kafana bıner tabıkı ama su an pcdepo da kı fıyat en cazıp olanı
    daha ucuz bıldıgın bıryer varsa lutfen arkadaşları bılgılendır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acer

ıyı dıyorsunda kım ogrencı degılkı ogrencı olmayanın bıle kızı oglu vardır muhakkak degısen bırsey yok bence baska nedenlerden dolayı dıstırubutor baskısı gıbı sebepler olabılır sonucta heryerde 1599 a satılan bır urunu sen 1499 a satarsan dıstırıbutor kafana bıner tabıkı ama su an pcdepo da kı fıyat en cazıp olanı
    daha ucuz bıldıgın bıryer varsa lutfen arkadaşları bılgılendır.

Sanmıyorum.

Daha ucuza bir yer bilmiyorum, çünkü ucuz olacak yerlerde satılmıyor :( Vatan'da satılsa, 1599$'dan bile satılsa 1450'ye gelir. Ama yok :(

Siemens'in şu 900$ civarında olan modeli gelseydi keşke, onu alırdım... Yoksa mecbur bunu alıyorum :)
  • valla bende bu makineyi almayı düşünüyorum oyuna pek düşkünlüğüm sadece internette falan soruun çıkarmasın ve hızlıu olsun bana yeter baktım özelliklerine benim istediklerime kARŞİLIK VEREBİ
    LİR HERALDE
    ben bidolu.com dan baktım 1566 $ ama taksit imkanları iyi 12 ay taksit peşin fiyatına veriyo başka bildiğini taksitte avan tajlı bir yer var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.