Şimdi Ara

Acer Aspire 1654WLMİ - 1GB DDR2 / 100GB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cagrierdemir

valla bende bu makineyi almayı düşünüyorum oyuna pek düşkünlüğüm sadece internette falan soruun çıkarmasın ve hızlıu olsun bana yeter baktım özelliklerine benim istediklerime kARŞİLIK VEREBİ
    LİR HERALDE
    ben bidolu.com dan baktım 1566 $ ama taksit imkanları iyi 12 ay taksit peşin fiyatına veriyo başka bildiğini taksitte avan tajlı bir yer var mı acaba

PcDepo

• pesın fıyatına 12 taksıt yapıyorlar
  • arkadaşlar yetişin 1654 ucuzlamış 2 407 ytl
  • bence kaçırmayın o fiyattan
  • arkadaşlar bende artık 1654 lüyüm ancak bilen arkadaşlar varsa
    harddiskin 5400 rpm olduğuna nereden bakacaz.
    ayrıca harddiski 93 gb gözüküyor sizdede öylemi.
  • acer niye tv out tan kısıyo anlamadım gitti. tvout u ve x700 u da olsa bu model patlama yapardı.
  • laptop almak istiyorum seçim aşamasındayım
    kafayı yemek üzereyim alamadan tımarhaneye giricem

nedir bu ya sürekli bir eksikleri var laptopun
    şimdi bunda x700 yok die aklıma takıldı falan filan :S
  • ARKADAŞLAR BENDE ACER1654DUSUNUYORUM PERFORMANS VE FIYAT GAYET IYI YALNIZ X300 LE X700 ARASINDA NASIL BIR FARK VAR ANLATIRSANIZ SEVINIRIM FAN CLUP ISINE GELINCE MUTLAKA KURUN BENDE GELIYORUM YAKINDA
  • Sıkı bir oyuncuyum diyorsan X700 Giriş seviyesinde bir kart (bundan aşağısını düşünme derim) ama arada sırada oynarım görüntüsünede pek önem vermem öylesine takılırım oyunlara dersen 128 Mb bir X300 işini görür.
    quote:

Orjinalden alıntı: dozer2020

ARKADAŞLAR BENDE ACER1654DUSUNUYORUM PERFORMANS VE FIYAT GAYET IYI YALNIZ X300 LE X700 ARASINDA NASIL BIR FARK VAR ANLATIRSANIZ SEVINIRIM FAN CLUP ISINE GELINCE MUTLAKA KURUN BENDE GELIYORUM YAKINDA
  • bu makineyi ben de cok dusundum ancak ekrn kartının x300 olması cok buyuk bir (-). Bunun yerine hp4289 alın derim.hemen hemen aynı fiyattalar. ben su an hp4289 ile packerd bell w7600 arasında gidip geliorum..
  • Hayırlı olsun
  • türkiyede hp nin servisi çok vasat acer infronic garantisi altında ayrıca ve infronic garantisi gercekten cok mükemmel 1654 de gelince sanki sadece sistem ekran kartından oluşuyor muş gibi hp nin işlemcisi daha yavaş ve 4200 rpm hdd kullnmışlar hp kaba ve kalın x700 ekran kartı olduğundan dolayı uzun çalıştırmada sistemde donmalar oluyor x700 ekran kartlarının notebooklarda pek uyuştuğunu söyleyemem birdaha seçme şansım olsa idi hp almaz yine acer 1654 alırdım.
  • arkadaşlar "acer aspire 1654 wlmi" bu bilgisayarwww.exebilgisayar.com da 2.364ytl olarak satışta. ilglenenlere duyurulur. AYRICA; bu biligisayara sahip olanlarrr bilgisayrı başka boytlardan çekilmiş görüntülerini gönderebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by kara

arkadaşlar "acer aspire 1654 wlmi" bu bilgisayarwww.exebilgisayar.com da 2.364ytl olarak satışta. ilglenenlere duyurulur. AYRICA; bu biligisayara sahip olanlarrr bilgisayrı başka boytlardan çekilmiş görüntülerini gönderebilir mi?

linki tam olarak verebilir misin?
  • exe deki paylaşımlı ekran kartlı alınmaz o yahu intel gma pcdepo daki ati x300
  • arkadaşlar pardon bu topiğe de bakarmısınız acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_5362223/tm.htm
  • yaw bu ati x300'ün oyunlardaki performansı nasıl!? Bende notebook almayı düşünüyorum ama amd intel arasında gidip geliyorum..
    aklımda iki alet var birincisi aspire 1654 ikincisi de aspire 5024 sizce hangisi daha ii oyun performansı verir..

bide acer'ın kasası pek saglam deil die duydum..malzemesi kaliteli deilmiş!! sizce nasıl?kullananlar bi kac resim falan gönderebilirmi? mail olursa sevinirim atessinan@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanAtesh -- 12 Ocak 2006 15:29:55 >
  • www.exe.com.tr bu aders te var arkadaşlar. adreste intel diyo ama bilgi yalnış yazılmışşş
  • exe bilgisayarı biz gidip inceledik , aynı gün de pcdepo'ya baktık , exe de nerdeyse pcdepo ile aynı fiyata veriyor ve güven veren bir yer . pcdepo sanki kaçak iş yapıyomuş gibi tabela bile asmadan apartman dairesinde bir işler çeviriyor ama
  • ya arkdaşlar bi şey sorcam fokus bilgisayarın bi notbooku var monster notbok diye pc net dergisinde test birincisi olmuş özellikler gerçekten süper
    Ürün Kodu Tyrannosaurus ND511N20S2

Intel® Centrino™ Mobil Teknolojisi ile

İşlemci Intel® Pentium™ M işlemci 760 Sonoma teknolojisi 2.0 GHz, 2 MB Cache, 533 Mhz FSB

Chipset Intel® 915PM Chipset
    Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Wireless 2200BG WI-FI kartı
    Sistem belleği 2 GB Dual DDR II 533 Mhz KİNGSTON ( Dual çalışabilmesi için 2 x 1 GB takılı. )
    Ekran Kartı 128 MB nVIDIA GeFORCE 6 6600 16x PCI Express bağımsız ekran kartı
    Ses Kartı AC97 S/W, Hoparlör, Mikrofon
    Network 10/100/1000 GIGABIT LAN
    Fax Modem 56k V92 Dahili Fax Modem
    Pcmcia PCMCIA 2.1
    Sabit Disk kapasitesi 80 GB 5400 Rpm 8 MB Cache
    Optik sürücü DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )
    Batarya Li-Ion 8 cell ( 3 saat civarında )
    Klavye Q Turkçe 85 Tuş
    Ekran 15.4" WXGA TFT 1280 x 800
    İşletim sistemi Free DOS ( XP Home : 89 $ + KDV )

Boyutlar 363 x 265 x 34 mm
    Ağırlık 2.75 kg
    Geliştirilmiş Port'lar 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, S-Video Tv-Out, PCMCIA 2.1, FIR port, Line in / Mic in Jack, RJ-11 ve RJ-45 çıkış, 2. monitör bağlantı çıkışı, Speaker / Kulaklık çıkışı ( SPDIF - Dijital Çıkış )
    Bellek Yuvası Card Reader 5.1 ( SD, MMC, MS, SM, XD )
    Çanta MONSTER Deri Notebook Çantası.
    Garanti Süresi 2 YIL Türkiye' nin 81 ilinde 86 noktada Arena ve İnselberg firmalarının PRO2000 servis organizasyonu ile.

şmdi ilk başta hiç güven medim benim aslında acer alma isteğim vardı ama şu özelliklere bi baksanıza bide pc net dergisi öle dandik bi dergide deil ordaki teslerde 1500 dolar ve altındaki notbooklarda 1. olmuş valla
    şimdi ekran kartı çook iyi acer a göre ama işte toplamadır sorun çıkarır diye düşündüm 1499$ hemde yani acera göre özellikleri çook iyi
    ya sizce bu tip bi notbook a güvenilirmi yoksa acer mı olsun
    yardıma ihtiyacım var ???????!!!!!
    fokushop

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.