Şimdi Ara

Acer Aspire 1654WLMİ - 1GB DDR2 / 100GB (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cagrierdemir

ya arkdaşlar bi şey sorcam fokus bilgisayarın bi notbooku var monster notbok diye pc net dergisinde test birincisi olmuş özellikler gerçekten süper
    Ürün Kodu Tyrannosaurus ND511N20S2

Intel® Centrino™ Mobil Teknolojisi ile

İşlemci Intel® Pentium™ M işlemci 760 Sonoma teknolojisi 2.0 GHz, 2 MB Cache, 533 Mhz FSB

Chipset Intel® 915PM Chipset
    Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Wireless 2200BG WI-FI kartı
    Sistem belleği 2 GB Dual DDR II 533 Mhz KİNGSTON ( Dual çalışabilmesi için 2 x 1 GB takılı. )
    Ekran Kartı 128 MB nVIDIA GeFORCE 6 6600 16x PCI Express bağımsız ekran kartı
    Ses Kartı AC97 S/W, Hoparlör, Mikrofon
    Network 10/100/1000 GIGABIT LAN
    Fax Modem 56k V92 Dahili Fax Modem
    Pcmcia PCMCIA 2.1
    Sabit Disk kapasitesi 80 GB 5400 Rpm 8 MB Cache
    Optik sürücü DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )
    Batarya Li-Ion 8 cell ( 3 saat civarında )
    Klavye Q Turkçe 85 Tuş
    Ekran 15.4" WXGA TFT 1280 x 800
    İşletim sistemi Free DOS ( XP Home : 89 $ + KDV )

Boyutlar 363 x 265 x 34 mm
    Ağırlık 2.75 kg
    Geliştirilmiş Port'lar 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, S-Video Tv-Out, PCMCIA 2.1, FIR port, Line in / Mic in Jack, RJ-11 ve RJ-45 çıkış, 2. monitör bağlantı çıkışı, Speaker / Kulaklık çıkışı ( SPDIF - Dijital Çıkış )
    Bellek Yuvası Card Reader 5.1 ( SD, MMC, MS, SM, XD )
    Çanta MONSTER Deri Notebook Çantası.
    Garanti Süresi 2 YIL Türkiye' nin 81 ilinde 86 noktada Arena ve İnselberg firmalarının PRO2000 servis organizasyonu ile.

şmdi ilk başta hiç güven medim benim aslında acer alma isteğim vardı ama şu özelliklere bi baksanıza bide pc net dergisi öle dandik bi dergide deil ordaki teslerde 1500 dolar ve altındaki notbooklarda 1. olmuş valla
    şimdi ekran kartı çook iyi acer a göre ama işte toplamadır sorun çıkarır diye düşündüm 1499$ hemde yani acera göre özellikleri çook iyi
    ya sizce bu tip bi notbook a güvenilirmi yoksa acer mı olsun
    yardıma ihtiyacım var ???????!!!!!
    fokushop

ben de monster'a güvenemediğimden acer'a yöneleceğim galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: tanak

acer niye tv out tan kısıyo anlamadım gitti. tvout u ve x700 u da olsa bu model patlama yapardı.

+1

çok önemli yerlerden kısmışlar.
  • tv out zaten fazla kullanılmıyo yani biraz gereksiz... ama x700 olması gerekirdi o da olmadı.
    zaten bütün bunların olduğu bilgisayrlarla bu bilgisayar arasın daa çoooookkk byük bir fiyat farqı varrr.
    örnek olarak toshiba qosmio lar bilgisayrlar süper fakat fiyat 7.000ytl. çok aşırı bir fiyat farkı. toshiba ile acer arasındaki farklar şunlar;
    -adının toshiba olması( kalite meselesi)
    -x700 olması
    - tv out olması
    -pro işlemci
    -qosmio nun dehşettt bir karizması olması
    - diğer özellikler gerksizz
    ben şimdi bir bilgisayr için 4.500ytl fark vermem giderim acer aspire 1654 ü alırım
    (bunlar olmadığı için bazı şeylerii transit geçmeliyizzz....)
  • ARKADAŞLARR:::
    ACER cılar olarak forum da ayrı bir linkk açmaya ne dersinizz..
    ilgilenenlerr yorumlarını eklesinn
  • sana katılıyorum açalım bencede

quote:

Orjinalden alıntı: by kara

ARKADAŞLARR:::

• quote:

• yaw arkdaaşlar
    bana da bi yardımcı olsanız
    bende acer almak istiyorum ama yukardada bi bilgisayr var monster diye pc netin testlerinde 1. seçilmiş adamlar ölü pixele bile garanti veriye tek bi tanesine bile
    ama işte pek güvenemedim acaba bi bilgisi olan varmı bunla ilgili bilgisii polan vgarmı yaa baksanıza özellikler süper yani hele ekran kartı x300 den çook daha iyidir ve fiyatta gerçekten çook iyi ama işte güvenilrmi bilmiyorum bu arda acer alan arkdaşlar notbooklarından memnunlarmı valla iksi arasında kaldın ya acer ya monster alcam heralde

İşlemci Intel® Pentium™ M işlemci 760 Sonoma teknolojisi 2.0 GHz, 2 MB Cache, 533 Mhz FSB

Sistem belleği 2 GB Dual DDR II 533 Mhz KİNGSTON ( Dual çalışabilmesi için 2 x 1 GB takılı. )
    Pcmcia PCMCIA 2.1
    Klavye Q Turkçe 85 Tuş

Ağırlık 2.75 kg
    Geliştirilmiş Port'lar 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, S-Video Tv-Out, PCMCIA 2.1, FIR port, Line in / Mic in Jack, RJ-11 ve RJ-45 çıkış, 2. monitör bağlantı çıkışı, Speaker / Kulaklık çıkışı ( SPDIF - Dijital Çıkış )
    Garanti Süresi 2 YIL Türkiye' nin 81 ilinde 86 noktada Arena ve İnselberg firmalarının PRO2000 servis organizasyonu ile.

yaw 2 gb rem var böle bi notbook 1499$+kdv 2400 e falan geliyo yaw çokda uygun öle dandik bişey olsa heralde pc net in testinde iyi almazdı ama yinede acer kdar güven li deil heralde
    bu notbook hakkında bilgisi olan varmı ??sizce hangisi

• quote:

Orjinalden alıntı: tanak

acer niye tv out tan kısıyo anlamadım gitti. tvout u ve x700 u da olsa bu model patlama yapardı.

Ustam yanlışın var.Bende 1654 kullanıcısıyım ve tv outu var.Evde lcd ekran tv var görüntü mükemmel ötesi.Arkadaşlarda plazma tv var oda muhteşem.Ayrıca her türlü monitöre bağlayabiliyosunuz.Bu dediklerimin hepsini denedimde yazıyorum.Üstelik adamlar bi güzellik yapmış Fn+F5 tuşlarına bastığınızda görüntüyü hangi ekrana aktarmak istediginizi size soruyo ona göre aktarım yapıo.Benim bahsettiğim vga out çıkışı.Laptop un güç düğmesinin hemen arkasında.Ama siz s-videodan bahsediosanız onu bilemicem.Hem bu devirde s video mu kaldı ?Yeni çıkan tüm monitörler tv lerde mutlaka vga girişi var

quote:

Orjinalden alıntı: muzo105

Yahu aslında Acer Notebook Aspire 1654WLMİ modeli süper ama,ekran kartı X300 Ve kart okuyucu var mı yok mu belli değil....

Ustam kart okuyucu, svideo çıkışı, IEEE1394,kızıl ötesi,ve bluetooth yok.Fakat satan firmalar bi güzellik yapıp yanında bluetooth adaptör hediye ediyorlar

Ekran kartına takılmışsınız.Gerçi kısa bir süre önce burayı okurken bende takılmıştım.Şimdide x300 ile x700 arasında ne kadar fiyat farkı var diye araştırıyorum fakat izlenimlerimi de belirtmek istiyorum.Laptop u ilk aldım açtım kendi kendime böyle bir estetik olamaz dedim.Alet gerçekten çok ince.Sistemin olduğu klayve kısmı baş parmağım kalınlığında hele ekran küçük parmağımdan bile ince(inanmayan olursa fotosunu gönderebilirim)(Arkadaşta dell in modeli var o bile dedi ne kadar inceymiş bu diye)Ekran kalitesi MÜKEMMEL.Cam gibi görüntü var.Ekranda kendi yansımanızı görüyorsunuz.Sıra ekran kartına gelince kendi çapımda bi test edeyim dedim.NFS Under2 i kurdum.Görüntü kalitesini ve çözünürlüğü max. a getirdim ve başladım yarışlara ilk izlenimlerim bence yeterli bi kart.Burada kötülendiği kadar yok sadece kapalı alanlarda yapılan streetx ve drift gibi yarışlarda etrafta grafik efekt yoğunluğunun fazla olmasından dolayı birazcık yavaşlama oluyor. Ama bukadarı benim için önemli değil diyenler varsa alınası bi alet.Yok ben illa x700 istiyorum diyenlerdenseniz buyrun bi dünya daha para verip arttırabilirsiniz.

Sorusu olanlar ve merak ettikleriniz için buradan yardım edebilirim.İstediginizi sorabilirsinizFoto isteyen olursa foto da gönderirim

• arkadaşımm şu bilgisayrınn değişik açılardann pozlarını verebilcen miii...
  • bua acer ları kullanan arkadaşların hiçbir sorunu varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: geveje

bua acer ları kullanan arkadaşların hiçbir sorunu varmı

benim şu ana kadar olmadı, bu başlığın altına da genelde kullanan insanlar yazıodu ilk syafalarda pek sorunu olana rastlamaıdm ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fokus

sana katılıyorum açalım bencede

quote:

Benim başka bir önerim olacak Pcdepo için ayrı bir forum açsak. Bu firma ile ilgileri varmı yokmu bilmiyorum ama birtkakım kişilerin sürekli bu firmanın reklamını yapıp durmaları artı k ters etki yapıyor. Ladin arkadaş ta notebookunu almış artık haftada bir pcdepo dan bir ürün sseçip bu ürün nasıldır diye sorup durmaz!
  • quote:

arkadaşımm şu bilgisayrınn değişik açılardann pozlarını verebilcen miii...

Ne demek arkadaşım sen iste.

Başparmağım kalınlıgındaki sistem

Küçükparmağımdan daha ince olan ekran

Cam gibi parlak olan WXGA CyrstalBrite TFT LCD ekran
    (Temizlemem lazım çok fazla iz kalmış üstünde )

Buda normal mönitöre,lcd mönitörlere,lcd ve plazma tv lere çıkış alabileceginiz VGA OUT (Mavi olan)
    (Kusura bakmayın s-video çıkışı yok 37 ekran tv lere bağlayamassınız )

Arkadaşlar foruma ilk defa resim koyuyorum.Herkezin bağlantı hızını düşünüp görüntüyü bozmadan sıkıştırayım dedim.Artık ne kadar başarılı oldum bilemiyorum.Umarım beğenirsiniz.

Black Spell arkadaşım sana bi soru sormak istiyorum.PC nin microfon olan yerinden zaman zaman periyodik olarak tıkırt tıkırt diye ses geliyomu?Sanırım HDD var orada çok sinirimi bozuyo bu ses.Gece odanın içinde hiçbir ses yok sadece saat tıkırtısı gibi o ses sinirimi bozuyo!Bi dikkat etsene sendede varmı?Yoksa servise götürüp baktırtcam

quote:

Orjinalden alıntı:geveje
    bua acer ları kullanan arkadaşların hiçbir sorunu varmı

Yukarıda belirttiğim ses hariç tek kelimeyle mükemmel.İnş sadece benimkinden geliyodurda yaptırınca düzelir.

quote:

+1

• Arkadaşlar gene yaptı gıcık oldum geneyaa.Sesini kaydettim buraya koydum 10snlik 157KB.Elinde bu pc olanarkadaşlar bakıp cvp yazabilirlermi onlardada böyle ses varmı?http://rapid share.de/files/10998742/ASD.zip.html (rapid den sonra boşluk var.Yoksa kabul etmiyo.İndirmek için aradaki boşluğu silin)

Normalde hiç ses çıkartmıyo.Çok sessiz mönitörü kapatınca çalışıp çalışmadıgını anlayamıyosunuz fakat bu ses yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdreNaline® -- 14 Ocak 2006 3:01:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

Arkadaşlar gene yaptı gıcık oldum geneyaa.Sesini kaydettim buraya koydum 10snlik 157KB.Elinde bu pc olanarkadaşlar bakıp cvp yazabilirlermi onlardada böyle ses varmı?http://rapid share.de/files/10998742/ASD.zip.html (rapid den sonra boşluk var.Yoksa kabul etmiyo.İndirmek için aradaki boşluğu silin)

Normalde hiç ses çıkartmıyo.Çok sessiz mönitörü kapatınca çalışıp çalışmadıgını anlayamıyosunuz fakat bu ses yokmu

eheh aynısı bende de var arkadaşım.. ama her zaman değil, ara sra oluo... hard disk in sesi o, anormal bişi diil..

ama aynı dedğin gibi saat sesine benzio.. sinir bozucu olabilio.. aslında normalde o ses pek duyulmaz.. fan dan veya makinenin diğer seslerinin yanında.. ama alet gerçekten sessiz olunca o bile dikkat çekioo

• Yaa valla kıl oldum gece gece.Yere iğne atsan sesi duyuluyo.Tık tık tık kafamı bozdu.Bi kaç arkadaştada acer var onlarada gönderdim onlarda senin dediğin gibi dediler.Neyse alışacaz o zaman bu sesle yaşamaya .O seste olmasa bide fanı kapattıkmı pc tamamen hayalet gibi olacak.0 ses .Ama namussuz yapıo arada bi
  • quote:

amd işlemcili notebook almaktan daha mantıklıdır

cevabına verilen yanıt

quote:

ben de bi hata yaptım aldım amd işlemcili bilgisayar. kullanırken kasadan çıkıp kolumu bacağımı ısırıyo imansız.

arkadaşım da pcdepodan centrinolu almış banyodan çıkınca terliklerinini getiriyomuş onun işlemci. yaa. kısmet işte.

Sıkıldım topiği baştan okuyayım dedim koptum çok komik yorumlaR var

quote:

Orjinalden alıntı: cagrierdemir

yaw arkdaaşlar
    bana da bi yardımcı olsanız
    bende acer almak istiyorum ama yukardada bi bilgisayr var monster diye pc netin testlerinde 1. seçilmiş adamlar ölü pixele bile garanti veriye tek bi tanesine bile
    ama işte pek güvenemedim acaba bi bilgisi olan varmı bunla ilgili bilgisii polan vgarmı yaa baksanıza özellikler süper yani hele ekran kartı x300 den çook daha iyidir ve fiyatta gerçekten çook iyi ama işte güvenilrmi bilmiyorum bu arda acer alan arkdaşlar notbooklarından memnunlarmı valla iksi arasında kaldın ya acer ya monster alcam heralde

Pcmcia PCMCIA 2.1
    Klavye Q Turkçe 85 Tuş

Ağırlık 2.75 kg

yaw 2 gb rem var böle bi notbook 1499$+kdv 2400 e falan geliyo yaw çokda uygun öle dandik bişey olsa heralde pc net in testinde iyi almazdı ama yinede acer kdar güven li deil heralde
    bu notbook hakkında bilgisi olan varmı ??sizce hangisi

Bahsettiğin pc de çok güzel.Acer a göre - si 20 gb az hdd alanı var(Bence 80 gb ta çoğu kişiye hayli hayli yeter)+ ise ekran kartı ve bazı portları.Kahretsin en önemlisini unuttum S-VIDEO Bide 250 gr hafif olusu varmış

Karar senin ben çok memnunum.Memnun kalmayanıda şuana kadar görmedim.Bitane daha notebook alsam gene aynısını alırdım.Alırken servis lerini garantisini ve herhangi bi sorun çıktığında servise ulaşım kolaylığınıda düşünmelisin.Bence bu çok önemli bi konu

Almaya karar verenler için pc depoda pazar gününe kadar netten verilen siparişler için 2.390 ytl

Yarın görüşmek üzere

• arkadaşımm teşekkür ediyorum resimler için.

şu linkk işini tekrar söylimm...;

ARKADAŞLAR::::

ACER cılar olarak ayrı bi link açalımm mı

DÜŞÜNCELERİ ALIMMM
  • aslında almaya karar vermistim ama cardreader olmayısı beni vaz gecirdi.bu kadar guzel bir notebookta bence en onemli portlardan biri olmayısı garib.hersey guzel ama card reader yok.s video okadarda onemli değil. ben almıyorum acer 1654 'u .isterse fiyatı 1000 ytl ye dussun.zaten Türkiye ' ye adam gibi model getirmediler .getirdikleri dünyanın parası .bizim alabileceğimizde de bazı eksik yonler.buradan pc ye kdv koyanları kınıyorum.kaldırın su kdv' yi pc den artık.uzay cagı diyorsunuz ama pc bile alamıyoruz.ve Türkiyeyi pc coplugu olmaktan kurtarın..
  • ilyax arkadaşımm bu pc konusun da bazı şeylerii göz önnde fazla bulundurmamak gerekirr...
    kart okuyucusu olmayışı kötü ama bunu sen telafi edbilirsinn. 20 milyonu küçük kart okuyucular varronları kullanabilirsinn. bence 1654 güzel. onu güzel yapanda hem fiyat hemmde özellikleriii...
    AMA YİNEDE OLMAYAN ÖZELLİKLERE FAZLA ÖNEM VERMEYİN DERİM...
    bütün özellikleri oolan bir bilgisayr fiyat bakımından 1654denn çokk pahalııı
    bunlarr göz önünde bulundurulmalııı...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.