Şimdi Ara

Acer Aspire 1654WLMİ - 1GB DDR2 / 100GB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adrenaline arkadaşım 1654 e doyamadımm. şununn gündüz çekimlerinide gönderiri msinnnn...
    gece çekimleri için saolll...
  • ya arkadaşlar, tüm özelliklerin maksimum tutulduğu, her türlü portun mevcut olduğu ekran kartının x700 olduğu laptoplar da var.. 6 milyar 7 milyar buyrun

onlardan alın o zaman.. burda 2400 ytl gibi bi fiyattan söz ediyoruz, ve laptopun özelliklerine bakın bakalım.. zaten dikkat ederseniz orta sınıf makinelerin

hiçbiri tam olarak isteklerinize cevap vermez, bi iki şeyi eksik olur ya da hiç olmaz.. Ama Acer1654 su an benim butun isteklerimi karsiliyo.. Bence alete b*k

atmanın luzumu yok.. Bu fiyata bu ozellikler daha ne olsun.. Cok zengin olanlar varsa 5 milyar ustu laptoplar onları beklior..
  • black spell sana katılıyorumm. doğru diyorsunnn

ARKADAŞLARR lütfen yani isttemeyennn almasınnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilyax

aslında almaya karar vermistim ama cardreader olmayısı beni vaz gecirdi.bu kadar guzel bir notebookta bence en onemli portlardan biri olmayısı garib.hersey guzel ama card reader yok.s video okadarda onemli değil. ben almıyorum acer 1654 'u .isterse fiyatı 1000 ytl ye dussun.zaten Türkiye ' ye adam gibi model getirmediler .getirdikleri dünyanın parası .bizim alabileceğimizde de bazı eksik yonler.buradan pc ye kdv koyanları kınıyorum.kaldırın su kdv' yi pc den artık.uzay cagı diyorsunuz ama pc bile alamıyoruz.ve Türkiyeyi pc coplugu olmaktan kurtarın..

Tabi herkesin kendi düşüncesi.Ben işlemci ram hdd için aldım sen card reader için alabilirsin.Ama bu modellere takılabiliyor diye duymuştum.Zaten aletin üzerinde hepsini takmak için portlar var fakar kapalı durumda.Hiç olmadı 20-40 ytl arasında değişen fiyatlara usb2 card readerlar vardı.Onlardan alırsın

quote:

Orjinalden alıntı: by kara
    adrenaline arkadaşım 1654 e doyamadımm. şununn gündüz çekimlerinide gönderiri msinnnn...
    gece çekimleri için saolll...

Hehe yeni kalktığım için şimdi koyamıcam güneş batmış.Yarında yolcuyum.Artık ünie gidince orada çker koyarım

• Bu arada belirtmeliyim ki makine tam bir wireless canavarı.. Tatil için eve geldim, odamda takılıordum ve tesadüfen wireless aratmaya başlattım, ve bir de ne göreyim, euheuh :DD 2 adet wireless ağ bulundu. Çat çat bağlanırsın Sınırsız ve en beleşinden internet keyfi yaşamaya başlarsın

• Vay vay vay Usta baksana bağlantı hızı ne kadar merak ettim.Bizim buralarda wirelss olacağını sanmıyorum ama bi bende kurcalıyayım beleş değilmi zaten limitlerim dolmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

Vay vay vay Usta baksana bağlantı hızı ne kadar merak ettim.Bizim buralarda wirelss olacağını sanmıyorum ama bi bende kurcalıyayım beleş değilmi zaten limitlerim dolmuştu

Ehehe

Valla kardeş, oda değiştirdikçe hızı yani sinyal gücü de değişiyor. "Düşük" ile "Çok iyi" arasında yani 1.0 Mbps ile 20 Mbps arasında.. Ama hızı gayet iyi

diyebilirim ortalama olarak.. Valla bizim evde Aksaray da (il olan).. Ben de hiç sanmıodum allahın aksarayında wireless falan olacağını resmen dumur oldum..

Ama aynı zaman da çok sevindirik oldum eheh.. Beleş net :D

Acer Aspire 1654 Rocks !!

• Eminmisin dostum?benim evde kullanndığım adsl zaten 0.5Mbit eğer oylseyse off ta ne offf.Üniversiteye gidem nete karadelik gibi düşecem.100gb alanım var.Bide dvd leri düşündükmü
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

Eminmisin dostum?benim evde kullanndığım adsl zaten 0.5Mbit eğer oylseyse off ta ne offf.Üniversiteye gidem nete karadelik gibi düşecem.100gb alanım var.Bide dvd leri düşündükmü

Eheh, üni de netin anasını ağlattık 4 senedir zaten bu son senem.. Ancak bu beleş wireless ın tadı başka oluo
  • arkadaşlarr size bir süprizim varr

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ diye bir topik açtım

dizüstü bilgisayarlar linkinde ilk sayfa....

bundan sonra youmlarınızı orayada eklerseniz sevinirimmm

BEKLİYORUZZ
  • geliyorum
  • bir arkadaş test sonuçlarını yazmıştı
  • ACER ASPIRE 1654WLMI TEST SONUCLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 16 Ocak 2006 0:53:19 >
  • acer 1654
  • acer tanınmamış bir marka diyenler de varmıs vay be onlar öğretmen kampanyasından toshıba alsınlar
  • acer
  • acer 1654 şu an en iyisi
  • tek ve en büyük sorunu erkan kartı ... x300 bu makineye olmamıs malesef.. x700 olsa gercekten cok ii alet derdim ama simdi bu fiyata alabileceginiz aynı konfigürasyona sahip x700 veya go6600 kartlarına sahip makineler mevcut..
  • x700 ekran kartı notebooklarda aşırı ısınmaya neden olduğu söyleniyor x300 ekran kartlı notebook almak daha mantıklı gibi
  • acer 1654 ten şaşmayın bence çok memnunum bundan iyisi yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.