Şimdi Ara

Acer Aspire 1654WLMİ - 1GB DDR2 / 100GB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kabak gibi yazmış adamlar hdd 5400rpm diye
  • RESİM BURADADA ACER KULLANAN BİRİ YOKMU, BAKALIM NASILMIŞ CİHAZ ZORLAMIŞLARMI HİÇ BEKLİYORUM
  • cihazı sandra 2006 ta tüm bencmarklara soktum.
    Hepsi normal civ4 ve fm 2006 oynuyorum şimdilik gayet iyi.
    Geldiğinden beri 2 haftadır sadece 8 saat dinlendi kapalı kaldı alet bir sorun aşırı ısınma yok.
    Airties rt 210 aldım bekliyorum wirelesste süperse çok ii bir fiyat performansa sahip diyebilirim
  • Arkadaşlar bu modeli almak istiyorum ama görüp nakit ödeme yapmak istiyorum. Ankara'da nerde var bilen var mı? Bimeks ve Mavi B. da web sitelerinde göremedim. Teknosa'yı bilmiyorum ama ordan almak istemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
  • ankarada o fiyata vermezler o cihazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: pac@man

Arkadaşlar bu modeli almak istiyorum ama görüp nakit ödeme yapmak istiyorum. Ankara'da nerde var bilen var mı? Bimeks ve Mavi B. da web sitelerinde göremedim. Teknosa'yı bilmiyorum ama ordan almak istemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Ben de ayni bu sekilde istanbuldan almak istiyorum arkadaslar, yani gorup, nakit odemeyle.. Nerden alabilirim.
  • pcdepo da görüp teslim alabiliyorsun benim bildiğim notebooklarda sistem leri değişmediyse öyleydi
  • arkadaşlar ben hp pavillion 4289 modeli ile bunun arasında kaldım da teknik özellikler dışında ısınma sorunu , gürültü , ekran ve kasanın kalitesi konusunda bilgi verebilecek birileri var mı ?
  • bu alet söylediğin hp ye performans olarak 10 basar 15 gündür kullanıyorum aşırı memnunum cihazda ısnma fan sesi gibi sorunları yok
  • Acer Aspire 5024'ü deli gibi isterken (ve şu sıralarda stokta olmadığından dolayı beklerken) bu başlıkta gördüğüm 1654'ü görünce 5024'ü beklesem mi diye kararsız kaldım. Laptop hakkındaki detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Ürün özellikleri şu şekilde;

quote:

Chipset/Platform Intel® 915PM Express chipset / Intel® Centrino� Mobil teknolojisi
    Desteklenen İşlemciler Intel Pentium M 760 işlemci, 2.0GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB
    LCD Ekran 15.4� WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk
    Aspire CinemaVision� teknolojisi, Aspire ClearVision� Video optimizasyonu
    Grafik Kartı 128MB VRAM ATI Mobility Radeon X300 VGA, PCI Express, DirectX 9.0
    Sistem Belleği 1GB (2*512) DDR-II 533MHz (maksimum 2048MB, 2 adet bellek yuvası ile)
    Sabit Disk (HDD) 100GB Ultra ATA 100 5400 Rpm
    Optik Sürücü (slot tip) DVD Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)
    Ses Sistemi (Audio) MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik (S/PDIF desteği) STEREO hoparlör ve mikrofon
    İletişim Arabirimi Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring
    Entegre 10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN
    Entegre Intel® PRO Wireless 2200BG 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği, Wi-Fi Bluetooth�

PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0: 1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 3 adet
    IEEE1394 / Kızılötesi: '-- / -- / 1 adet WPAN
    VGA out / S-Video TV-out: 1 adet / yok
    LINE-IN / LINE-OUT: 1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için) S/PDIF desteği
    Bellek Kart Okuyucusu: ---
    Ebat / Ağırlık G:364 x D:279 x Y:33.9 / 38.9 mm; 3kg (DVD/CD-RW sürücü dahil) *
    Güç Kaynağı / Adaptör 8 cell 65W Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör
    Pil Ömrü / Şarj Süresi 4.3 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi **
    Klavye / Mouse 85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
    Yazılımlar (software) Norton AntiVirus, Acer e-Manager, DVD player, NTI CD-Maker, Acrobat Reader, Kurtarma CD'si
    Acer ARCADE, Acer GRIDVISTA WIDE-SCREEN yazılımları, Windows® XP Media Center
    İşletim Sistemi MS Windows XP Home Türkçe (SP2)

• Arkadaşlar, notebooklar hepsini,forumların çoğunu araştırdım. Ancak,son kararımı bir türlü veremedim.

Bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Acer da 5014mü var 5024mü herkes başka yazıyor.

Amd li 5014 mü alıyım (ramini yükseltmek üzere alıcam) yoksa Hp ek976ea mı?

Hp 1.86, 1 Gb, 100 Gb, 128 X700 Ati,Bluetooth vs...==1670$+Kdv
    Acer Amd64, 512, 80 Gb ,128 X700 Ati, Bluetooth vs...==1430$+ Kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo105 -- 11 Aralık 2005, 14:17:35 >

• 5014 mü? 5014 modelini bulamadım. Mümkünse 5014'ü satan bir sitenin linkini verebilir misiniz?
  • Google'da Acer 5014WLMI yazın...

Benim gözüm yanlış görüyo olabilir kusura bakma.
  • Yahu aslında Acer Notebook Aspire 1654WLMİ modeli süper ama,ekran kartı X300 Ve kart okuyucu var mı yok mu belli değil....
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo105

Google'da Acer 5014WLMI yazın...

Benim gözüm yanlış görüyo olabilir kusura bakma.

Öyle arattım zaten Ben Türkçe siteleri kastetmiştim, yabancı dilim pek iyi olmadığı için bu tür yabancı sitelerden pek birşey anlamıyorum. Türkçe sitelerde ise bir tek donanımhaber çıkıyor.
  • peki acer'ların crystalbright ekranını ben hiç göremedim , bu laptop u inceleyebileceğim bir yer biliyo musunuz istanbulda ? EP center da hp'lere baktım güzellerdi , bi de bunu merak ediyorum
  • ewt, acerları çalışır halde görebileceğimiz bir yer lazım??! ep center'da bir tane vardı onun da pek etkileyici bir yanı yoktu..
  • EVET PCDEPO DAN ALMAK DAHA MANTIKLI
  • hdd 5400 rpm ve gerçekten çok sessiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.