Şimdi Ara

Acer Aspire 5024 WLMI ile 64bit Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, acer acpire 5024 wlmi ile windows 64 bit işletim sistemi ve uygulamalarında acayip hatalarla karşılaştım. bunları tartışalım.

• Arkadaşlar, ben windows xp pro 64 bit 'te etherneti kurmayı başardım. Normalde kurulmuyor sorun veriyor.
    Driver linkini birazdan veririm. yada şöyle diyeyim: realtek.com.cw miydi neysi, realtek in sitesinden buldum ve kurdum, fakat şimdide flash disk gibi abidik gubidik bir driver istiyor. ve aşaya koydum linki

http://rapidshare.de/files/10100966/64-pcilan_635_.zip.html

ahanda 64 bit xp ETHERNET Driver link:http://rapidshare.de/files/10100966/64-pcilan_635_.zip.html

• yok mu ya 64 bit ile ilgilenen. linux konusunda bilgisi olan varmi 64 işletim sistemi olarak?
  • Linux'un 64 bit sürümleri 2 seneden beri mevcut(muş).
  • Arkadaslar ne probleminiz varsa sorun yardımcı olmaya calısayım. Kendim uzun zamandır WinXP 64bit ile calısıyorum, herhangi bir problemim yok.
  • Merhabalar öncelikle;
    Ben ilk başta vista 64 bit kurdum. kurmaz olayım dedim hemen sildim. driverlarında çok sorun yaşadım.
    Sonra arkadaştan edindiğim bir xpPro64 bit eng'i kurdum. Bununda driverlarında sorun yaşadım.
    Mass Storage Conroller diye birşey buluyor fakat drivarını bir türlü kuramadım.
    sonra iexplorer64 bit ile bazı şeyleri göremiyorum. Mesela flash uygulamarı çalışmıyor. aynı şekilde java ve activex de yüklenmiyor.
    Sonra bazı uygulamaları yüklemede sorun yaşıyorum. mesela NOD32 antivirüs programınıda yükelyemedim.
    windows xp pro 64 bit edition version 2003 diye sağ altta birşey yazıyor.
    server falan mı acaba bu kurduğum yada beta gibi birşey mi?
    istanbuldan mısın?
    msn: mturgut@lycos.com

quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Arkadaslar ne probleminiz varsa sorun yardımcı olmaya calısayım. Kendim uzun zamandır WinXP 64bit ile calısıyorum, herhangi bir problemim yok.

• Ya benim 64 bit xp, servermıymış neymiş. 2003 server ile karışık bişiy. sizde olmuyormu bu sorunlar?

he birde 64 bit destekli antivirüs programı var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TorWak nerdesin yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.