Şimdi Ara

acer aspire 5100 bluetooth driver'i arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende yazıldığı üzere acer 5100 var.benim sorunum bluetooth ile ilgili.nedense ben acer sitesinden bluetooth indiremiyorum.ne yaptıysam olmadı.modemin firewall'ınımı kaldırmadım,,başka pc'lerdenmi denemedim.bu acerin sitesinin ALLAH cezasını versin.,,adamlara o kadar mail attım yinede bana tenezzül edip bir cevap yazmadılar.zaten alırkende acemiydim bu konularda ..içinden kurulum cd'side çıkmadı.yedeklediğim cd'de bozuldu.touchpad çalışmıyordu onu hallettim ama bu bluetooth başıma bela oldu.ne yapacağımı şaşırdım.. bana yardımcı olun arkadaşlar.acer aspire 5100 bluetooth driver'i lazım.başlangıç seviyesinde pc bilgim var.. ,,teşekkür ederim,,

• c:\windows\system32\autorun dosyasına bi bakıver orada belki bulabilirsin driver dosyası olacak BTW dosyasındadır...
  • arkadaşım ,,

başlangıç düzeyinde pc bilgim olduğunu yazmıştım.dediğini bulamadımki ben,,

arkadaşlarda artık sormamdan usandılar.çünkü kendileride nasıl olacağını bilmiyorlar.bu gün yine denedim acer sitesinden inmedi,, %99 da kalıyor.fakat nasıl oldu ise touchpad indi ve kurdum.ayrıca cevap yazdığın için teşekkür ederim.yinede ben kurcalıyım biraz c sürücüsünü ama birlikte aç felan diyor çökertmeyelim pc'yi
  • aynı sorun bende de var. başarabildin mi peki bluetooth işini?

bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan da yardım istiyoruzzz.
  • tüm 5100 serisinin kasası aynı.hepsinde bluetooth tuşu var ama hepsinde bluetooth özelliği yok.bilgisayarınızda bluetooth özelliği olduğundan emin misiniz?

ekleme: bluetooth tuşuna bastığınızda (yada çektiğinzde diyelim) mavi ışık yanıyorsa vardır.yanmıyorsa yoktur.driver olsa da olmasa da eğer bluetooth varsa o ışık yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 28 Şubat 2008; 12:58:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: positroN

tüm 5100 serisinin kasası aynı.hepsinde bluetooth tuşu var ama hepsinde bluetooth özelliği yok.bilgisayarınızda bluetooth özelliği olduğundan emin misiniz?

ekleme: bluetooth tuşuna bastığınızda (yada çektiğinzde diyelim) mavi ışık yanıyorsa vardır.yanmıyorsa yoktur.driver olsa da olmasa da eğer bluetooth varsa o ışık yanar.

BLUETOOTH TUŞUNU ÇEKTİĞİMDE EKRANDA "NO BLUETOOTH DEVİCE" YAZISI ÇIKIYO. IŞIK İSE SÖNÜYO TEKRAR. MAVİ DEĞİL TURUNCU BİR IŞIK BENİMKİNDEKİ..
  • aynı sorun devam ediyor bende..formattan sonra oldu ne olduysa ..bu acer destek servis beş para etmez arkadaşlar okadar dediydi arkadaşlar ama ben maalesef para olmadığı için toshiba alamamıştım.bir kursa gitmek şart oldu artık
  • Arkadaşlar Acer Aspire 5100 modelinde bluetooth modülü yok. Boşuna uğraşıp zamanınızı kaybetmeyin. Ön panelde switch bulunuyor ama çalışmıyor. Size tavsiyem 10-20 ytl verip Usb Bluetooth aparatı almanız.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.