Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5520G Kullanıcıları Platformu... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.815
Cevap
24
Favori
678.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla iyice kafam karıştı :) 3'üde aynı laptop ama arada fiyat farkı var !!
    Arkadaşlar bana göre teknosa en güvenilir yer ama fiyat farkı var peki acerin kendi ana bayasinden alsam herhalde or da da değşik bir fiyat söylerler

http://www.h izlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1177.0093
    Fiyat : 979.00 USD + KDV
    KDV Dahil : 1,387.42 YTL
    Havale ile : 1,318.05 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71562
    Fiyat 999,00 USD + KDV
    KDV Dahil 1.414,58 YTL
    Havale ile 1.372,14 YTL

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119980716&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
    1.099 USD + KDV
    1.297 USD (KDV Dahil)
    Havale İle 1.258 USD (KDV Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 11 Kasım 2007; 14:44:09 >

• Sizede baya bir zahmet veriyorum ..!! Kusura bakmayın artık heycandan , güzel olsun istiyorum sorna başım ağrımasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 11 Kasım 2007; 14:43:00 >
  • arkadaslar benim makine sleep modundan cıkmıyor.
    calısırken stand by a basıyorum sleep moduna giriyor ama acmak için bilgisayarı, tekrar tusa bastıgımda acılmıyor,ekran goruntusu gelmiyo.
    sleep moduna girince kırmızı ısık yesile donuyor ama goruntu gelmiyor.
    bu sorunla karsısan var mı aranızda???
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm24

Valla iyice kafam karıştı :) 3'üde aynı laptop ama arada fiyat farkı var !!
    Arkadaşlar bana göre teknosa en güvenilir yer ama fiyat farkı var peki acerin kendi ana bayasinden alsam herhalde or da da değşik bir fiyat söylerler

http://www.h izlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1177.0093
    Fiyat : 979.00 USD + KDV
    KDV Dahil : 1,387.42 YTL
    Havale ile : 1,318.05 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71562
    Fiyat 999,00 USD + KDV
    KDV Dahil 1.414,58 YTL
    Havale ile 1.372,14 YTL

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119980716&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
    1.099 USD + KDV
    1.297 USD (KDV Dahil)
    Havale İle 1.258 USD (KDV Dahil)

Arkadaşım sana şunu bastan söyliyeyim teknosa en kötü yerlerden biridir bunu kanıtlamak içinwww.sikayetvar.com u inceleyebilirsin yine karar sana kalmış bir şey örneğin teknosada yeni çıkmış bir olay bir ürünü iade ederken asla paranı alamazsın çek verirler.Hızlıal gold un yani güvenilir zaten şu an en iyi fiyat h izlı al illaki teknosa diyorsan bir şey diyemeyeceğim tek amacın sana yardımcı olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 11 Kasım 2007; 18:34:50 >

• sağolun beyler valla teknosadan almayı düşünüyodum artık vazgeçtim hızlı aldan alırım bende

SAĞOLUN YARDIMLARINIZ İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 11 Kasım 2007; 21:50:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm24

sağolun beyler valla teknosadan almayı düşünüyodum artık vazgeçtim hızlı aldan alırım bende

SAĞOLUN YARDIMLARINIZ İÇİN

Dostum E xa'dan da alabilirsin 979$+kdv 2 GB ram. Ben güveniyorum buraya çok defa alışveriş yaptım servise de gittim bir kaç defa hiç sorun çıkmadı. Ben alırken burada olsaydı alacaktım, olmadığı için hızlı aldan aldım. Karar senin bende sorun yok çok şükür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karoten

arkadaslar benim makine sleep modundan cıkmıyor.
    calısırken stand by a basıyorum sleep moduna giriyor ama acmak için bilgisayarı, tekrar tusa bastıgımda acılmıyor,ekran goruntusu gelmiyo.

arkadaşım bende böyle bir sorun olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci
    @cdivlek 5+1 deneyebildin mi peki. Aslında bende 5+1 var. Fırsat bulsam onu bir denerdim. Belki de bu makinelerde destek yoktur dicem ama olmaması biraz abes olur sanki. Neyse sende uğraş fırsat bulunca ben de bakarım...

Ne yazık ki bende 5+1 olmadığı için deneyemedim. Makinada 5+1 desteği olmaması gibi bir ihtimal yok. Dolby Digital Live bile var bunda, destek mi olmayacak :)

quote:

Orjinalden alıntı: karoten

arkadaslar benim makine sleep modundan cıkmıyor.

Sanırım siz Windows Vista kullanıyorsunuz. Bende XP yüklü ve herhangi bir sorun yok.

...................................................................................................................................................................................

Bu sırada bana bir özel mesaj geldi. izninizle soruyu ve benim verdiğim cevabı burada yayınlamak istiyorum. Eğer aynı sorunun cevabını merak eden başkaları da varsa bu sayede fikir sahibi olabilirler.
    quote:

arkadaşım bilgisayarın kamera görüntüsü nasıl acaba? MSN de işini görüyormu?
    0.3 mp biraz düşük gibide onun için sordum. hoşçakal

0.3 MP kameraya hiç kafanı takma. Ben de senin gibi almadan önce kamerayla ilgili kafamda bazı soru işaretleri vardı. Adamlar herşeyi koymuşlar da kamerayı niye iyi bişey koyamamışlar diye düşünürdüm. Ama iş öyle değilmiş. Bu kamera PIRANHA'nın 5MP kamerasından bile daha iyi. Zaten üzerinde "webcam optimized for video chatting" yazıyor. Yani bu kamera MSN türü sohbet programları için tasarlanmış. Bu konuyu Chip dergisinde çalışan bi vatandaşla da konuşmuştum. Bana 0.3MP kamera olduğuna bakma, onun sensörleri çok iyi diye söylemişti.

Yani için rahat olsun. Kamera mükemmel. Asus laptop kullanan bir arkadaşımın 1.3 kamerası Acer'ın 0.3 kamerası yanında buzlu cam gibi kaldı. Gerisini sen düşün.

• Facebook üzerindeki derneğimiz
    http://www.facebook.com/group.php?gid=19590426008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hargun -- 12 Kasım 2007; 1:54:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hargun

Facebook üzerindeki derneğimiz
    http://www.facebook.com/group.php?gid=19590426008

Bende laptopu alır almaz hem DH derneğine hemde facebook 'un derneğine katılırım

Saygılarımla
  • Ben daha almadan facebook a üye oldum. Artık yeter bende istiyorum bir 5520
  • bana bir yardımcı olun lutfen bu makina carsamba elimde olacak hangi oyunlar oynanır neler yapılabilir????
  • arkadaşlar

xp kuracağım kesin kararımı verdim ama hala kafama takılan şeyler var. 5720 nin forum sayfasında bir arkadaş bakın ne yazmış:

Uyarılar;
    -Bilgisayarı kurduktan sonra ayarlarını yapıp recovery dvd'lerini oluştur
    -Eğer recovery bölümünü bir başka kurulumda kaldırırsan recovery dvdlerin çalışmaz

yani ben xp kurduktan sonra bu recovery bölümünü silmiş oluyorum galiba. Dolayısıyla ileride vista yüklemek istesem bu recovery dvd leriyle yükleyemeyeceğim manasına mı geliyor?

Bir de malumunuz hdd 160 gb. Fakat C ve D olmak üzere iki sürücümüz var malum v 70*2 den 140 gb gözüküyor. 1 GB=1024 MB hesabından gitsek bile 150 GB olması lazım. Dolayısıyla bir 10 GB gözükmüyor. Acaba recovery bölümü bu 10 gb lık gözükmeyen alandamı yoksa C'nin içinde mi?

yoksa d sürücüsüne xp yi kurup xp ile vista ya aynı anda mı kullansam acaba?

Bilen arkadaşlardan cevap beekliyorum.

fyilmaz hadi artık katıl aramıza.. İnan makine çok hoş. Bir de xp ye geçsem tamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crkoglu -- 13 Kasım 2007; 2:08:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: crkoglu

arkadaşlar

xp kuracağım kesin kararımı verdim ama hala kafama takılan şeyler var. 5720 nin forum sayfasında bir arkadaş bakın ne yazmış:

Uyarılar;
    -Eğer recovery bölümünü bir başka kurulumda kaldırırsan recovery dvdlerin çalışmaz

yani ben xp kurduktan sonra bu recovery bölümünü silmiş oluyorum galiba. Dolayısıyla ileride vista yüklemek istesem bu recovery dvd leriyle yükleyemeyeceğim manasına mı geliyor?

Bir de malumunuz hdd 160 gb. Fakat C ve D olmak üzere iki sürücümüz var malum v 70*2 den 140 gb gözüküyor. 1 GB=1024 MB hesabından gitsek bile 150 GB olması lazım. Dolayısıyla bir 10 GB gözükmüyor. Acaba recovery bölümü bu 10 gb lık gözükmeyen alandamı yoksa C'nin içinde mi?

fyilmaz hadi artık katıl aramıza.. İnan makine çok hoş. Bir de xp ye geçsem tamam..

Kardeş recovery bölümü giderse gitsin ne olacak. Elinde orjinal key in olduktan sonra bu makineye her şekilde Vistayı kurarsın nasıl olsa. Vista DVD si bulman yeterli sonuçta. Driverler ı şimdiden indir bir cd ye çek. (Hem xp hem Vista için olanları) XP yi kur takıl kafana göre. Ha ilerde recovery etmedimi
    takarsın bir Vista home premium dvd si kurarsın keyini girersin. Empowering tech. yazılımları nasıl olsa internette var artık. Çek onlarıda at bir kenara. İşlem tamam. Bu kadar çekinmeyin herşekilde ayağa kaldırılır Laptop. Dün bir arkadaşım Hp 530 notebook aldı. İçinde freedos yüklü. Çektik sitesinden XP driverlarını kurduk XP yi, takır takır tek bir hatasız çalıştı. Recovery diye kendinizi şartlandırmayın. Giderse gider.

Recovery tek tuşla sıfır sistem kurmak içindir. >Ha diğer yol biraz uğraştırır ama bence daha temiz olur...İstemediğin absürd programları kurmuyorsun çünkü.

Kolay gelsin...

• ftp://ftp.acer-euro.com/notebook/aspire_xp_not_authorized/aspire_5220_5520_7220_7520/
    ARKADAŞIM BİDE BU DRIVER I KULLAN BEN BURADAN YÜKLEDİN ÇALIŞIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: crkoglu

arkadaşlar

Uyarılar;

dostum bendede vista kuruluydu recovery dvdlelrini oluşturdum bende xp yi kurdum kurarkende c yi ikiye böldüm tekrar hiçbir sorun yok dvdlerde çalışıyo ki tekrar vistayı kurduğunda bölümlendirdiğin yerde değil c ye kuruyo tekrar vistayı

sonra benimde 160 gb ın 150 kullanımda görünüyo o recovery değil pcnin fabrika ayarlarının kullanıldığı kapasiteyi gösterir hatta buna denetim masası>yönetimsel araçlar>bilgisayar yönetimi>disk yönetiminden de görebilirsin o bölüm xp yide kursan vistayı da kursan değişmez kaybolmaz zaten eğer pcde gizli bir yerlerde recovery bölümü olsa senin dvd yapmana ne gerek olurduki :) bide orası var umarım yardımcı olmuşumdur başşka bir sroun varsa beklerim

• Merhaba Arkadaşlar,
    geçen hafta bu laptopı aldım.görünüş ve özellikler harika.fiyatıda çok uyguna getirdim.
    160gb hdd, çift işlemci,2 gb ram, paylaşımsız ekran kartı, tvout daha ne isteyim var hepsi :)
    Fakat arkadaşlar bir sıkıntım var bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum.
    Laptopa Warcraftı kurdum ardından dotayı kurdum.Battle.net e bağlanıp oyun oynayabiliyorum, ancak oyun ilerledikten sonra aniden karşıma mavi bir ekran geliyor ve restart oluyor.İşin pis tarafı yazan mesajlarıda okuyamadan restart ediyor.
    Bunun sebebi nedir?Nasıl bir çözüm önerirsiniz?Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan oldumu?
    Teşekkürler.
  • Tamam bende veriyorum siparişi artık

GÜncel fiyatlar şöyle :

Hepsiburada 1gb lık model 1288 YTL --- 2 gb lik stokta yok
    EXA 1402 YTL
    Hızlı al 1432 YTL
    E-turuncu 1352
    Mavi Bilg 1470
    Şimdi bunlardan hepsiburada dakini ayın 19 una kadar bekleyip 1 gb lık model almak mı daha iyi olur yoksa direk 2 gb lık model sipariş etmek mi? Eğer sonradan 1 gb ram eklersem garanti dışı kalma gibi bir risk varmı benim niyetim dirke 2 gb lk modeli almak ama yinede danışiim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 13 Kasım 2007; 15:41:01 >
  • Arkadaşlar Hepsi burada da ilk 50 müşteriye 1 gb ram hediyesi hala yazıyodu bende arayıp sordum şimdi sipariş versem ilk 50 içinde oluyormuyum diye olumlu cevap aldım ve hb den 1 gb lık modelin siparişini verdim 1282 ytl ye bakalım artık ayın 19 una kadar bekleyeceğiz inş bu seferde bir aksaklık olmaz.
  • hayırlı olsun fyilmaz gene hepsi buradadan almış oldun. Olsun iyi oldu bir an önce al keyfine bak bence..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.