Şimdi Ara

''--__ACER Aspire 5630 kullananlar derneği__--'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
35.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu laptopun Bios güncellemesi hakkında biraz bilgi verirmisin
  • arkadaşlar bende 5630 kullanıyorum..geçen hafta format atmak zorunda kaldım...ethernet ve cam ın sürücülerini kuramadım tpm den de inmio.bu klavyenin yanındaki play pause volume explrr vs tuşlarıda çalışmıo.recovery de bozuk çıktı...birde formattan sonra bluetooth u kurdum ama donanım çalışmmıyor..açma tuşuna bastığımda ne ışığı yanıyo nede bi tepki verio ...bi türlü halledemedim.. yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • Merhaba, ben bu modeli kullanıyorum. Kullananların bildiği gibi fireware girişi yok fireware girişini kart olarak aldım 2 ayrı markayı ikisinde de takınca makine kilitlendi. Bunun sorunu bilgisayardan mı kaynaklanır yoksa fireware kartlarında bir uyumsuzluk söz konusu olabilir mi? teşekkür ederim.
  • Bende Bu modeli kullanıyorum bir sorun çıktı ..
    Acer Aspire 5633WLMİ

İlk f2 " Bios Girmek İçin Yeri Geçtikten Sonra Hemen Bu çıkıyor. Söyle Yazıyor.(ilk Ekrandan Sonr Bu çıkıyor), F1 Basmak Gerekiyor İllahaki..
    "

Smart Failure Predicted on Hard Disck 0: WDC WD1200UE-22KVT0-(PM)

WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disck drive.
    A Failure may be imminent

Press F1 to Contine
    "
    Nasıl Düzelte Biliriz

''--__ACER Aspire 5630 kullananlar derneği__--''

''--__ACER Aspire 5630 kullananlar derneği__--''

• Arkadaşlaaaar bu makinada bluetooth var mı?
    ben format attıktan sonra bluetoothu çalıştıramadım...sürücüleri falan indirdim..denedim..bluetooth tuşunu ittiğimde no bluetooth device yazıo....aygıt yöneticisinde falan var...nsl olcak bilen var mı?

birde sizin recoveryler 1 dvd mi...bnm recovery de çalışmıo

• Arkadaşlar mkineye format attıktan sonra webcam bir türlü çalıştıramadım. Başka ir uygulama tarafından kullanılıyor gibi bir mesaj geliyor. Sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum. Eski sürümleri filan kurdum ama olmadı. Üstelik sürücüyü kaldırıp başka bir webcam de kurup çalıştıramıyorum. Anlayan biri yardım etsin.teşekkürler.Bide bu makinada bluetooth var mı? model no 5633WLMİ, bluetooth tuşunu ittiğimde no bluetooth device
  • arkadaslar benimde bir sorum olacak orbicam biliyorsunuzki donen teknolojiye sahip ve ben bu pc yi yeni aldım ancak msnde kamera acarken ters oldum yarasa gibi...bu sorunu daha once yaşamış ve cozmus arkadaslar varsa cevap bekliyorum
  • Bluetoth sorunu bendede var. bluetoth ışığı yanmıyor sürücüleri yükledim hatta bios'u update ettim yine çalışmıyor. Yok mu bunun bir çaresi?
  • Arkadaşlar Aspire 5630 serisi kullanıcılarından biri bana C dizinindeki "mbrwrwin.exe" ve "rtmbr.bin" dosyalarını gönderebilir mi?? Çok makbule geçecek.
  • Arkadaşlar çalıştığım için artık nete girme imkanım son derece az oluyor veya olmuyor o bakımdan gecikmeli olarak sorularınıza yanıt veriyorum.

@gx2delete
    bios güncellemesi yapmadığım için bilemiyorum

@mami0334
    ilk formattan sonra bende benzer sorunlar yaşadım ama o tuşlar eNet ... gibi bir uzantısı olması lazım kendi acer sitesinde
    http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5630.html
    burdan bak işletim sistemin hangisi ise empowering technologies sekmesinden bak..

@mami0334, abdgunes, solaktrk,
    BLUETOOTH FORMATTAN SONRA KESİNLİKLE ÇALIŞMIYOR BURDAN BLUETOOTHU SORUN EDEN HERKESE DUYURUYORUM..
    ne kadar denediysem deneyeyim ilk başta bluetooth mavi ışık veriyodu şu anda sıfır ne ışık var ne de hareketlilik..Biri garantiye göndersin olursa bize de haber versin bizde gönderelim..
    Webcam için 3 adet driver var illaki bi tanesi tutyor bi deneyin kendi sitesinden alın driverları..

@televizyonadam
    fireware hakkında en ufak bir fikrim yok..

@Nick$iz*
    bi arkayı açıp hddyi çıkarıp takmayı dene, eğer gene olmuyorsa haber ver bir kaç arkadaşa sorayım, bi bildikleri varsa yardımcı olurlar sana..

@yuguney
    dediğin dosyalar normalde windows klasörümde veya bilgisaarın herhangi bir yeride yok işletm sistemmde vista, xpde olabilir, rica edersen olan arkadaşlar senn için bir bakabilir kanımca.. o dosyalar nerde eksiklik çıkarıyor biraz açarsan konuyu..

• Arkadaslar aranıza yeni katıldım.
    Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. acer 5630 kullanıcısıyım. laptopa format attım şimdi kuramıyorum. LÜTFEN ÇOK RİCA EDİYORUM. elinde recovery cd olan varsa göndersin lütfen.

0505 366 36 23 veya
    muratsahin2010@hotmail.com adresinden bana ulasabilirsiniz.
    Eger cd kopyalar ve gönderebilirseniz ücretini de ödemeye razıyım. lütfen yardım.
    Posta adresim : MURAT ŞAHİN Necatibey cad. No : 70 kat : 4 kızılay 06200 ANKARA.

ŞİMDİDEN TESEKKÜR EDİRM. SAĞLICAKLA KALIN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mumusbat

Arkadaslar aranıza yeni katıldım.
    Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. acer 5630 kullanıcısıyım. laptopa format attım şimdi kuramıyorum. LÜTFEN ÇOK RİCA EDİYORUM. elinde recovery cd olan varsa göndersin lütfen.

0505 366 36 23 veya
    muratsahin2010@hotmail.com adresinden bana ulasabilirsiniz.
    Eger cd kopyalar ve gönderebilirseniz ücretini de ödemeye razıyım. lütfen yardım.
    Posta adresim : MURAT ŞAHİN Necatibey cad. No : 70 kat : 4 kızılay 06200 ANKARA.

ŞİMDİDEN TESEKKÜR EDİRM. SAĞLICAKLA KALIN.

HDD deki Tüm Partisyonları sildinmiki sen biliyorsun bu model Recovery İmage ile birlikte geliyor ve bilgisayar Başlarken ALT+F10 tuşlarına birlikte basarsan Recovery den açılıyor ve yeniden işletim sistemini ve driverleri kuruyorsun. Nasıl Format attığını bir tarif edermisin (Yani tüm partisyonları sildinmi ne yaptıysan)

• arkadaşlar laptopa vista kurdum ama ne yaptıysam kamera çalışmıyor,lütfen yardım...
  • arkadaslar benim sormak istediğim şu bu makineden bendede var birincisi arkadsın dediği gibi benimde cam durduk yere gitti açmaya çalışıyorum başka bi program tarafından kullanıyo deniyo yada hiç görüntü vermiyo ikincisi ise bu 3g device ve bluetooth tuşları var bunu ileri hareket ettirince nı bluetooth device ve no 3g device diyo sizce neden ben anlamış ddeğilim driver yüklim dedim sitesinden widcoomm diye bi driver var oda kendi bluetooth cihazını istiyo anlamadım gitti bitürlü beni bi aydınlatsanız ne sevinirim mali adresim asli_demir81@hotmail.com
  • arkadaslar bende aspire 5633 wmli var driver cd sini kaybettim acer.com dan indirdim ekran kartı bütünleşik herseyi yukledim ekran kartını yukleyemedim yardım edecek arkadas var mı bu konuda
  • merhaba arkadaşlar.bende acer aspire 5635 wlmi var.bir sorun haricinde çok memnunum.bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim.entegre kameramda bir problem var.kamera bazen açılmıyor.defalarca denesemde açılmıyor.pc kapatıp açınca düzeliyor.bazen kapatıp açsam bile düzelmiyor.bazende açıkken birden sağ alt köşede bu aygıt daha hızlı çalışabilir yazıyor ve kamera kapanıp bir daha açılmıyor.değişik bir durum bazen sorunsuz çalışıyor bazende yarım saat uğraşıyorum açmak için.teknik destek hattını aradım driverini yeniden yükleyin olmazsa servise götürün dediler.Driverini yeniden yükledim ama sorun çözülmedi.servise götürdüm onlarda virüs olabilir ama biz bir teste sokup bakalım isterseniz dediler.bende cam için pc mi servise bırakak istemedim.aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan yada ne yapmam gerektiğini bilen varmı.uzaktaki akraba ve arkadaşlarımla görüşmek için cam'a ihtiyacım var.entegre kameralı laptop varken harici cam almakda istemiyorum.şimdiden teşşekürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: dadaşfırti

merhaba arkadaşlar.bende acer aspire 5635 wlmi var.bir sorun haricinde çok memnunum.bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim.entegre kameramda bir problem var.kamera bazen açılmıyor.defalarca denesemde açılmıyor.pc kapatıp açınca düzeliyor.bazen kapatıp açsam bile düzelmiyor.bazende açıkken birden sağ alt köşede bu aygıt daha hızlı çalışabilir yazıyor ve kamera kapanıp bir daha açılmıyor.değişik bir durum bazen sorunsuz çalışıyor bazende yarım saat uğraşıyorum açmak için.teknik destek hattını aradım driverini yeniden yükleyin olmazsa servise götürün dediler.Driverini yeniden yükledim ama sorun çözülmedi.servise götürdüm onlarda virüs olabilir ama biz bir teste sokup bakalım isterseniz dediler.bende cam için pc mi servise bırakak istemedim.aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan yada ne yapmam gerektiğini bilen varmı.uzaktaki akraba ve arkadaşlarımla görüşmek için cam'a ihtiyacım var.entegre kameralı laptop varken harici cam almakda istemiyorum.şimdiden teşşekürler...

Arkadaşım, bende de 5635WLMi var. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Teknik servisi ben de aramıştım. Getirin bakalım demişlerdi ama götürmedim. Yanlız konuştuğum adam, kamerayı arkaya öne döndürüp öyle bir deneyin, kablolarında temassızlık olabiliyor demişti. Dediği gibi yapınca çalışıyor. Gerçi birinci denemede çalışmıyor. En az ikinci denemede çalışıyor( Çok sinir bir durum olsada.). Ama neticede çalışıyor. Kamerayı arkaya öne doğru çevirip açmayı denemenizi öneriyorum. Bi deneyin bakalım. Ben de işe yaradı.

• bende de acer 5634 modeli var, vista kurdum, webcam calısıor fakat cok yavas ilerliyor goruntu, acer logitech orbicam driver i kurdum, herhangir yanlıslık yok, ayrıca msnde karsı tarafa webcmi gonderdigimde msn kitleniyor, yardimi olursaniz sevinirim
  • Arkadaşlar Acer 5630 Bios Upgrate için; aşağıdaki adresten en son Bios sürümünü indirin.

!!!!BURAYA TIKLA!!!!!

Daha sonra zip dosyasını Sağ Tıklayıp Buraya Çıkar deyin. Yine bir zip dosyası çıkar onuda sağ tıklayıp buraya çıkar deyin. İçerisinde HBL50_... veya Winflash diye klasör çıkar yada her ikiside çıkabilir. Winflash olanın içinden flash32.exe olanını tıklayın ve gelen ekranda onaylarsanız. Windows açıkken Bios Upgrate yapmış olursunuz. Bu arada bilgisayardan tam anlamıyorsanız denemeyin derim tehlikeli olabilir.

• evet bende de camı çevirince düzeliyor ama şu varki bu sorun ilk başladığında o şekilde düzeliyor ama zaman geçtikçe artıyor ve öyle zaman olmuşturki yarım saat uğraşmışımdır açmak için.yazılımsal olabilir falan diyolar servisten.bence kablolarla bi alakası yok çünkü driveri yeniden yükleyince bir nebze düzeliyor bir süre sonra yine artmaya başlıyor.yani benim anladığım kablolardan falan olsa sürekli aynı şekilde olması gerekli driver yeniden yükleyince bimiktar düzelmez öyle olsa.şimdi sorun donanımsal değil.ben birazdan format atıcam pc ye eğer yine düzelmezse yazılımsal olmadığınıda anlıyıcaz.o zaman cam bozuk diyicem başka açıklama kalmıyor.şuda var ki camın hareket ettirilmesi ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum.çünkü bu sorun çıkana kadar ben belki 2-3 kere camı çevirmiştim.yani iki üç kere çevirme ile bu sorunu yapıyorsa ne diye hareketli cam koymuşlar.neyse ben format atınca düzelip düzelmediğini burdan haber veririm.gerçi düzeleceğini sanmıyorum, ben bu sorunla yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum ve bu sorunu çözmek için bir yıl önce yine format atmıştım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.