Şimdi Ara

''--__ACER Aspire 5630 kullananlar derneği__--'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
35.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadşlar bnde 5630 var ama işlemcim core 2 duo 1.86Ghz ekran kartımda 512 nasıl oluyorda sizinki böle farklı??
  • arkadaslar bende dvd sorunu mevcut dvd rom normal cd çalıştırıyor ama dvd leri açmıyor mevcut işletim sistemlerinin hepsini denedim ama bir sonuca ulaşamadım
  • win 7 kurdum camra harç hepsi çok ii durmda çalşıyor.kamera prgramı yükledm oda çalışyor fakat camera yok diyor nasıl yapacam??
  • slm arkdşlar üstteki msajmı düzeltiyorum kamerada çalıştı vista xp falan uğraşmayın win 7 süper oldu.ekran kartıda yükseldi.128mb paylaşımsız (driverı yükledim ve şuan 895 toplam bellek veriyor.)1GB da ram taktım süper oldu cihaz.zaten core 2 duo 1.86Ghz benmki.şuan win 7 ile harika çalışıyor.COD modern war 2 sadece bir grafik auarında mükemmel teklemeden çalışıyor.....
  • arkadaşlar bugün beta bilgisayara msn aracılğı ile sordum ve eğer cihazda ekran kartı modül olarak bağlı ise değişme imkanı varmış....
  • Arkadaşlar acer aspire 5630 kullanıcısıyım. Bilgisayara format attıktan sonra ethernet kartı driverini aygıt yöneticisinden yer göstererek yüklemeye çalıştım fakat hata verdi. Wireless'ta bi problem yok ama kablolu bağlantı yapamıyorum . Driverda bi problem vardır diye farklı sitelerden indirdim fakat yine aynı hatayı verdi. Sizce problem nedir ???

Ethernet Kartı : BCM5701 Gigabit Ethernet

İşletim Sistemi Win. XP 32 bit

''--__ACER Aspire 5630 kullananlar derneği__--''

''--__ACER Aspire 5630 kullananlar derneği__--''

• win 7 için webcam driver sorununu nasıl çözdünüz ?
  • Acer Aspire 5630 modeli bildiğiniz gibi 1gb ram var üstünde.
    rami yükseltem için hangi remi almamız gerekiyor?
    Ram yükselten arkadaşla varsa tavsiyede bulunabilirlermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Mare

win 7 için webcam driver sorununu nasıl çözdünüz ?

Acer OrbiCam (Logitech) , ben bunu kurdum ve düzeldi. web te aratırsan bulabilirsin. vista için olanı!!
  • Acer Aspire 5630 modeli bildiğiniz gibi 1gb ram var üstünde.
    Ram i yükseltmek için hangi remi almalıyım?
  • Acer 5630 klavye yanındaki ses tuşları çalışmıyor bilgisi görgüsü olan varsa yardımlarını bekliyorum.
  • arkadaşım öncelikle laptopunun orjinal işletim sistemini ve şimdiki kullandığın işletim sistemini ve 32bit'mi veya 64bit'mi belirtirsen yardıncı olmaya çalışırım....
  • Hiçbir modifiye yapılmadı. Hala kullanıyorum. Biraz yavaşladı. Film izlemek youtube vs için ölene kadar devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.