Şimdi Ara

''--__ACER Aspire 5630 kullananlar derneği__--'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
35.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mdy

quote:

Orjinalden alıntı: dadaşfırti

merhaba arkadaşlar.bende acer aspire 5635 wlmi var.bir sorun haricinde çok memnunum.bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim.entegre kameramda bir problem var.kamera bazen açılmıyor.defalarca denesemde açılmıyor.pc kapatıp açınca düzeliyor.bazen kapatıp açsam bile düzelmiyor.bazende açıkken birden sağ alt köşede bu aygıt daha hızlı çalışabilir yazıyor ve kamera kapanıp bir daha açılmıyor.değişik bir durum bazen sorunsuz çalışıyor bazende yarım saat uğraşıyorum açmak için.teknik destek hattını aradım driverini yeniden yükleyin olmazsa servise götürün dediler.Driverini yeniden yükledim ama sorun çözülmedi.servise götürdüm onlarda virüs olabilir ama biz bir teste sokup bakalım isterseniz dediler.bende cam için pc mi servise bırakak istemedim.aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan yada ne yapmam gerektiğini bilen varmı.uzaktaki akraba ve arkadaşlarımla görüşmek için cam'a ihtiyacım var.entegre kameralı laptop varken harici cam almakda istemiyorum.şimdiden teşşekürler...

Arkadaşım, bende de 5635WLMi var. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Teknik servisi ben de aramıştım. Getirin bakalım demişlerdi ama götürmedim. Yanlız konuştuğum adam, kamerayı arkaya öne döndürüp öyle bir deneyin, kablolarında temassızlık olabiliyor demişti. Dediği gibi yapınca çalışıyor. Gerçi birinci denemede çalışmıyor. En az ikinci denemede çalışıyor( Çok sinir bir durum olsada.). Ama neticede çalışıyor. Kamerayı arkaya öne doğru çevirip açmayı denemenizi öneriyorum. Bi deneyin bakalım. Ben de işe yaradı.

evet bende de camı çevirince düzeliyor ama şu varki bu sorun ilk başladığında o şekilde düzeliyor ama zaman geçtikçe artıyor ve öyle zaman olmuşturki yarım saat uğraşmışımdır açmak için.yazılımsal olabilir falan diyolar servisten.bence kablolarla bi alakası yok çünkü driveri yeniden yükleyince bir nebze düzeliyor bir süre sonra yine artmaya başlıyor.yani benim anladığım kablolardan falan olsa sürekli aynı şekilde olması gerekli driver yeniden yükleyince bimiktar düzelmez öyle olsa.şimdi sorun donanımsal değil.ben birazdan format atıcam pc ye eğer yine düzelmezse yazılımsal olmadığınıda anlıyıcaz.o zaman cam bozuk diyicem başka açıklama kalmıyor.şuda var ki camın hareket ettirilmesi ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum.çünkü bu sorun çıkana kadar ben belki 2-3 kere camı çevirmiştim.yani iki üç kere çevirme ile bu sorunu yapıyorsa ne diye hareketli cam koymuşlar.neyse ben format atınca düzelip düzelmediğini burdan haber veririm.gerçi düzeleceğini sanmıyorum, ben bu sorunla yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum ve bu sorunu çözmek için bir yıl önce yine format atmıştım.

• ARKADAŞLAR ACİL YARDIM 1 adet acer 5630 ve bir adet arcelik 70 ekran tv var nasıl görüntü aktarabilirim detaylı anlatana sımdıden tesekkurler
  • Tam detaylı bilmiyorum ama laptopun yanında eğer verdilerse tv ye bağlantı kablosu olması lazım.Laptop ile arasındaki bağlantıyı o kablo ile kur.Google'dan araştırmayı dene bir istersen.Yazılıma filan ihtiyaç olabilir.Yada ekran ayarından birşeyler yapman gerekebilir (Masaüstü boş yere sağ tık -> Özellikler).
  • quote:

Orjinalden alıntı: noyanson

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM 1 adet acer 5630 ve bir adet arcelik 70 ekran tv var nasıl görüntü aktarabilirim detaylı anlatana sımdıden tesekkurler

hocam bunun için ufak bi parça var(kablo 2-3 cm uzunluğunda) bilgisayarcılara tarif et bilgisayarın arkasındaki sarı çıkışa takılcak. tv slotuna dönüştürüyo. aynı ps2 bağlar gibi. 2ytl falandır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mdy

quote:

merhaba arkadaşlar.bende acer aspire 5635 wlmi var.bir sorun haricinde çok memnunum.bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim.entegre kameramda bir problem var.kamera bazen açılmıyor.defalarca denesemde açılmıyor.pc kapatıp açınca düzeliyor.bazen kapatıp açsam bile düzelmiyor.bazende açıkken birden sağ alt köşede bu aygıt daha hızlı çalışabilir yazıyor ve kamera kapanıp bir daha açılmıyor.değişik bir durum bazen sorunsuz çalışıyor bazende yarım saat uğraşıyorum açmak için.teknik destek hattını aradım driverini yeniden yükleyin olmazsa servise götürün dediler.Driverini yeniden yükledim ama sorun çözülmedi.servise götürdüm onlarda virüs olabilir ama biz bir teste sokup bakalım isterseniz dediler.bende cam için pc mi servise bırakak istemedim.aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan yada ne yapmam gerektiğini bilen varmı.uzaktaki akraba ve arkadaşlarımla görüşmek için cam'a ihtiyacım var.entegre kameralı laptop varken harici cam almakda istemiyorum.şimdiden teşşekürler...

Arkadaşım, bende de 5635WLMi var. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Teknik servisi ben de aramıştım. Getirin bakalım demişlerdi ama götürmedim. Yanlız konuştuğum adam, kamerayı arkaya öne döndürüp öyle bir deneyin, kablolarında temassızlık olabiliyor demişti. Dediği gibi yapınca çalışıyor. Gerçi birinci denemede çalışmıyor. En az ikinci denemede çalışıyor( Çok sinir bir durum olsada.). Ama neticede çalışıyor. Kamerayı arkaya öne doğru çevirip açmayı denemenizi öneriyorum. Bi deneyin bakalım. Ben de işe yaradı.

evet bende de camı çevirince düzeliyor ama şu varki bu sorun ilk başladığında o şekilde düzeliyor ama zaman geçtikçe artıyor ve öyle zaman olmuşturki yarım saat uğraşmışımdır açmak için.yazılımsal olabilir falan diyolar servisten.bence kablolarla bi alakası yok çünkü driveri yeniden yükleyince bir nebze düzeliyor bir süre sonra yine artmaya başlıyor.yani benim anladığım kablolardan falan olsa sürekli aynı şekilde olması gerekli driver yeniden yükleyince bimiktar düzelmez öyle olsa.şimdi sorun donanımsal değil.ben birazdan format atıcam pc ye eğer yine düzelmezse yazılımsal olmadığınıda anlıyıcaz.o zaman cam bozuk diyicem başka açıklama kalmıyor.şuda var ki camın hareket ettirilmesi ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum.çünkü bu sorun çıkana kadar ben belki 2-3 kere camı çevirmiştim.yani iki üç kere çevirme ile bu sorunu yapıyorsa ne diye hareketli cam koymuşlar.neyse ben format atınca düzelip düzelmediğini burdan haber veririm.gerçi düzeleceğini sanmıyorum, ben bu sorunla yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum ve bu sorunu çözmek için bir yıl önce yine format atmıştım.

aynı sorun bende de war kamerayı braz okşayınca açılıo!Naz yapıo kerata

• slm arkadaslar ben acer aspire 5633wlmi kullaniorum gecenlerde format attim hersey duzgun fakat ekran kalitesinde dusukluk meydana geldi..
    masaustu simgeler olsun, kelimeler olsun gorunum olsun eskisi gibi keskin ve kaliteli degil...
    grafik karti driver da da su yaziyor... Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
    aceba bu olmasi gereken driver degil mi, degilse hangisini ve nerden yuklemeliyim ..lutfen yardimci olun,,tesekkurler
  • arkadaslar bilg, format attim ve goruntu kalitesi cok dustu, elimde aspire 5633wlmi var, format atarken recovery cd si yapmadim, elinde cd si olan varsa lutfen benle iletisim kursun, msn adresim londoner50@googlemail.com
  • Selam arkadaşlar bende 2.el bir acer aspire 5630-6288 laptop aldım bluetooth u calıstıramadım bunda xp yükledim vista elimde mevcut degil internetten xp driverlerini indirdim bluetooth no device diyor fakat bluetooth tuşu var bazıları içine entegre edilmemiş diyor neyse onu geçtim kamerada dogru dürüst çalşmıyor bütün xp driverlerini yükledim logitech, orbicam felan olmadı yanlız msnde kamera ayarlarına girince orda siyah beyaz görüntü veriyor fakat orda da anormal calısıyor tam kameranın karsısında durdugum halde çaprazı gösteriyor uzun lafın kısası elinde aynı model laptop varsa ki burda acer aspire 5630 kullananlar dernegi yazdıgına göre mutlaka vardır bana bu laptopun recovery cdsini upload edip linklerini verirse çok makbule gecer yada istanbul içi adrese gelip elden alabilirim ilgi ve alakanıza teşekkürler...
  • Acer 5620 Xp kurulum sata sorunu var yardııııım
  • Arkadaşlar bende xp home olan 5630 laptopuma xp professional kurdum. Herşey tamam fakat şu Alt+f10 (recover) özelligi çalışmaz oldu bu özelligi tekrar nasıl çalıştıra bilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • merhaba arkadaslar,

Benimde Acer aspire 5630 var (yaklasik 2.5 yildir kullaniyorum), cok memnunum bilgisayarimdan. Ancak son zamanlarda wireless de sorun yasiyorum. Sag alt baglanti iconunda sari unlem isareti cikiyor, restart etmedikce duzelmiyor. Bana DNS sorunu diyor vede diger kablosuz baglantilari gostermiyor. Bu sorunu her yerde yapiyor, bilgisi olan varsa bana yardimci olabilir mi.
  • HÂLÂ yardım bekliyorum....
    eksi40derece@hotmail.com msn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cevat_Genc

Selam arkadaşlar bende 2.el bir acer aspire 5630-6288 laptop aldım bluetooth u calıstıramadım bunda xp yükledim vista elimde mevcut degil internetten xp driverlerini indirdim bluetooth no device diyor fakat bluetooth tuşu var bazıları içine entegre edilmemiş diyor neyse onu geçtim kamerada dogru dürüst çalşmıyor bütün xp driverlerini yükledim logitech, orbicam felan olmadı yanlız msnde kamera ayarlarına girince orda siyah beyaz görüntü veriyor fakat orda da anormal calısıyor tam kameranın karsısında durdugum halde çaprazı gösteriyor uzun lafın kısası elinde aynı model laptop varsa ki burda acer aspire 5630 kullananlar dernegi yazdıgına göre mutlaka vardır bana bu laptopun recovery cdsini upload edip linklerini verirse çok makbule gecer yada istanbul içi adrese gelip elden alabilirim ilgi ve alakanıza teşekkürler...

Merhaba,

Bende de Acer 5630 var vede dedigin gibi bluetooth tusu var ancak sus diye koymuslar. Yani eger ilerde taktirmak istersen diye koymuslar tusu.

Kamerana gelince bence driver inda sorun var, bence ilk basda yukledigin butun webcam driverlarini sil. Sonra webcamin modelini ogren (bence buyuk ihtimal logitech dir) ona gore driverini yuklet;

Sana faydasi olmasi icin bir kac link veriyorum webcam driver icin;

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5630.html (burdan MS Windows XP altindan camera logitech i sec onu yuklet)

http://www.driverstock.com/Acer-Aspire-5630-driver-download/4-21-12875-94115/index.html (buda var ancak versiyonu dusuk ilk verdigim adresdeki drivera gore)

• Beyler bende bunun dvd'si var ben yapmıştım önceden e recovery ile ama bunun hafızası çok fazla upload etmem baya sürer 4 gb filan, bana mesaj atın yakınsak belki veririm dvd'yi...
    mrtgmsksn@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgmsksn -- 2 Haziran 2009; 4:59:34 >
  • yazıklar olsun! acer extensa 5630 ez modelinde bluetooth tuşu ışığı var ama bluetooth aygıtı cihazda yok.
  • bende acer 5630ez var..sorunum , pc bazen açılıyor bazen açılmıyor sorun ekranda değil power tuşuna basıyorum pc hiç açılmıyor ama aradan aşağı yukarı 1 saat geçtikten sonra açılıyor,sorun neden olabilir..
  • arkadaşlar herkese selam

bu acer 5630 aspire bendeki :)

64 bit vista enterprise kullanıyorum
    ama empowering kuramadım bu nasıl kura bilirim
  • arkadaşlar ben aspire 5633 kullanıyorum.Normalde işletim sistemi vista ama ben XP ye çevirdim.Fakat ethernet sürücüsünü yükleyemedim ve ekranda bir problem var sanırım.Yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar bende bu üründen var Faturası yok.
    Garantsi olup olmadığını nerden bakabilirim.

Birde ürünü tamir ettirmek için nereye götürmemi öneririsiniz tahminen GPU sun da sorun var.Makina açılıyor fanı dönüyor 3 saniye sonra kapanıyor.
  • arkadaslar bende bu urunu kisa zaman once temin ettim. yanliz birkac sorum var:
    1.vistada iken sesi kisarken yada acarken ekranda gorunuyordu ama win.7 yukledikten sonra O GORUNTU BIRDAHA GELMEDI.
    2.internet hizi 300mbps. surucusunu guncelledikten sonra 150 mbps oluyor. (suruculer guncel win 7 icin)
    3.bios guncellesem mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.