Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 aydır 5720G kullanıyorum. Şimdiye kadar önemli bir sorun yaşamadım. Sanırım 5720'ler kendi aralarında donanımsal olarak ayrılıyor. Ekran kartında NVidia , ATI gibi çeşitlilik ya da işlemcinin 2.0 , 1.8 olması gibi. Bazı modellerdede ekranın etrafındaki çerçevenin beyaz ya da siyah farkettiğini gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *AYTACH*

SLM ARKADAŞLAR BU SES CIZIRTI OLAYI BENDEDE BAZEN OLUYOR FAKAT BEN BİOS UPDATE YAPACAK KADAR PROFESYONEL DEĞİLİM BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

beklyioruz yardımcı olacak birileri çıkar elbette..
  • Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.........

Bios güncelleme ile ilgli gerekli açıklama için tıkla

Recovery DVD nasıl yapılır sorusunun cevabı için tıkla

canım sıkılıyordu bi site oluşturayım bari dedim acer la ilgili,güncellemeye jet hızıyla devam ediyorum.Hobi amaçlı bir site oldu benim için maksat tecrübe kazanmak.
    SAYGILAR......

• quote:

Orjinalden alıntı: SBTECH

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.........

Bios güncelleme ile ilgli gerekli açıklama için tıkla

Recovery DVD nasıl yapılır sorusunun cevabı için tıkla

canım sıkılıyordu bi site oluşturayım bari dedim acer la ilgili,güncellemeye jet hızıyla devam ediyorum.Hobi amaçlı bir site oldu benim için maksat tecrübe kazanmak.
    SAYGILAR......

güzel olmuş sbtech..hayırlı olsun:))

• selam arkadaşlar
    xp kurmak istedim dün akşam. hem vista olsun hemde xp olsun diye,fakat yükleyemedim "sabit diskin açık olduğuna ve bağlantıların doğru olduğunu kontrol edin" gibisinden bi uyarı çıktı.bende, belki bios ayarlarında farklı işletim sistemine karşı bir koruma olduğunu düşünüp bir şeyler kurcaladım. bilgisayara şifre koymuşum bilmeden.her açılışta şifre girmek zorunda kalıyorum. hatta format attık(fabrika ayarları) başka nedenlerden dolayı yine de açılışta şifre istiyo..bios ayarlarını da fazla kurcalamk istemiyorum.ne yapacam bilmiyom.
    görüşmek üzere.yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nech -- 16 Mart 2008; 23:16:14 >
  • quote:

muvaffak bendede aynı hata ethernet kartında vardı search netten yapıyordum ve bana en güncel versiyonu kullanıyorsunuz diyordu .ama sistem sağlık raporundan rapor hazırladığımda aygıt devre dışı hatası veriyordu.daha sonra recovery programından tek cd, driver cd sini ooluşturdum ve ordan yükledim şimdi kullanıyorum ve gayet ii. birde ben tpm teknolojiden recovery dvd si istedim ve geldi .onunla geri yükleme yaptım .ama ekran kartım hep hata veriyordu .orjinal yüklü oyunları bile oynatmıyordu sonra bi baktımki kartım nvidianın driveri değil işte daha sonra o driver cdsinden nvidiayı yükledim ve sıkıntı bitti.bende düşünüyormusun paylaşımsız bi ekran kartı var ve en ufak orjinal oyunu bile oynaTMIYOR .böle bi durumdan driveri bulup yükledim sende bunu dene bence bi.
    inş. çözüm bulursun .

Sağol Aytach,

dediğin gibi yeni driver'ı bulup yükledim ve sorun çözüldü.

• ben son versıyon bıosu guncelledım cok az bır cızırtı kaldı...delırecektım sımdı mutluyum:D
    quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

SLM ARKADAŞLAR BU SES CIZIRTI OLAYI BENDEDE BAZEN OLUYOR FAKAT BEN BİOS UPDATE YAPACAK KADAR PROFESYONEL DEĞİLİM BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

beklyioruz yardımcı olacak birileri çıkar elbette..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeriko

ben son versıyon bıosu guncelledım cok az bır cızırtı kaldı...delırecektım sımdı mutluyum:D

kardeşim ben TEKRAR VİSTA'DAN XP'ye döndüm..sorunsuz dönüş yaptım şu anda herşey normal ama bu ses yine cızırdıyo yahww.deli olacam walla billa..ama XP'de hep cızırdamıyo 10 sn cızırdıyo bide müzik yavaşlıyoo kasılıyo gibi oluyo bilg. sonra bi 10 sn sonra düzeliyo..

şu bios güncellemeyi bana biri anlatsında yapıyın beyler.

xeriko= sen benim msn adresini eklsene kardeşş... ==> ilkeryildiz50@hotmail.com

@bi sorunum war akradaslar XP'ye geçtim ama bilg. kapanma esnasında windows kapatılıyo diyo ve ölece kalıyo..

bu kamera driver'dan onu biliyırum kaldırıyorum driver'ı her açtıgımda windows geri buluyo kendi yüklüyo sonra yine kapanmıyo..bi çare söleyin gökhan abi biliyodu ama ben bilmiyom bi yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 17 Mart 2008; 21:37:06 >

• sevgili arkadaslar sızden rıcam bana toucpadın xp drıverını gonderrır mısınız???bende notebbokkdan ındırdıgım drıver kurulu ama yan kaydırma aktıf olmuyor nedense....hemde odun gıbı hıc hassas degıl...
  • SELAM .ÖNEMLİ DEĞİL.MUVAFFAK SORUNUN ÇÖZÜLDÜĞÜÜ İÇİN MEMNUN OLDUM .FAKAT BENİM ETHERNET SORUNUM HALOLMADI.SENDE BANA YARDIM EDECEK BİRİNİ BULURSAN SEVİNİRİM. SAOLUN.
  • quote:

SELAM .ÖNEMLİ DEĞİL.MUVAFFAK SORUNUN ÇÖZÜLDÜĞÜÜ İÇİN MEMNUN OLDUM .FAKAT BENİM ETHERNET SORUNUM HALOLMADI.SENDE BANA YARDIM EDECEK BİRİNİ BULURSAN SEVİNİRİM. SAOLUN.

aytach kardeşi ediyim sana yardım

ekle msn adresimi .. ilkeryildiz50@hotmail.com

• bu arada ben yukarda XP'ye geçtim demiştim..canımı sıktı bir sürü bişiler çıktı..kapanmıyo etmiyo..kamera driver falan fistan..dedim amaaaaaan..taktım recovery CD'lerini tekrar VİSTA'ya döndüm..bundan sonrada kesinlikle bi daha ne XP' nede başka bişi..leptop bi şekil oldu ondan ona ondan ona..
    oynamıyorum arkadas bundan sonra..ben VİSTA'dayım.
  • Oynamayın kardeşim şu bilgisayarın işletim sistemiyle başınıza dert almayın.
    Taş gibi çalışıyor vistada ama güncellemeler çok önemli service pack 1 çıktı galiba ama inglizcesi.Microsoft yetkilileri türkçe çıkmadan yüklemeyin diyolar bekliyorum o yüzden ama güncelleştirmlerim tam.
    Ben de en az 5-6 keere xp kurmuştum xpdeki ses olayını halletmek için.Birde ben çift işletim sistemi yapıyodum hepten uğraştırıyodu.

daha önce de defalarca söyledim.İlk 2 ay xp vista kavgası yaptım bilgisayarda.Hiç kullanamadım doğru düzgün makinaya.
    Şu an itibariyle 3 Ocak 2008 de yaptığım Recovery ile gidiyor bilgisayar;
    Onca program yükleyip onca oyun yükleyip silmeme rağmen hala ilk günkü gibi stabil.
    Tek yaptığım bakım ise AusLogics Disk Defrag ile arasıra disk birleştirmek ve antivirus ve defenderla tarama yaptırmak.

Vista ile sorunsuz günler sizi bekliyor!

----
    Birkaç oyun çalışmasada eskilerden kalbime gömdüm onlarıda ne yapalım.

• ozaman ses tıtremesının cozumunu bul....
  • doğru yolu bulmuşsunuz arkadaşlar sonunda tebrik ederim sizi..mis gibi lisanslı vistanız varken ne diye xp ye geçip sıkıntı yarattınızki kendi kendinize..hani alette 1gb lık ram var diyecemde oda yok.. neyse güle güle kullanın şimdiden :)
  • merhaba arkadaslar benıde aranıza alırsanız sevınırım.5720 G mi alalı 2ay oldu genel olarak memnunum fakat ınternette sayfalar cok yavas acılıyor,yaklasık 10sn suruyor fırefox ıle,ie7 ile 12,13 sn arasında suruyor,arkadasım 5 senelık 256 mb ramli IBM ile nette daha hızlı ,ikimizde aynı wifi modemden baglanıyoruz.acaba benım pc de bır sorunmu var,yoksa vistadan dolayımı.?.
    ACER5720G
    1.5 GHZ SANTA ROSA INTEL COREDUO
    2GB RAM
    160GB HDD
    NVIDIA GEFORCE 8400M GS 256MB
  • antivirüs olarak ne kullanıyorsun? yavaşlatma nedeni o olabilir..mesela ben norton un süresi bitince kaspersky ın trial versiyonunu yüklemiştim fakat her sayfa açılışı sırasında önce taradığı için sayfanın açılması çok uzun zaman alıyordu..kasperi silip başka bir antivirüs kullanıyorum şimdi. şuan mutluyum gayet hızlı.benim 1ay önce yaşadağım sorunu sende yaşıyosun cevabı bu olabilir.
  • quote:

ozaman ses tıtremesının cozumunu bul....

Kardeş bende başlarda oldu öyle bir şey hem xpde hem vistada;
    Bios güncelledim düzeldi.Şuan ben de 1.21 versiyon bios yüklü 1.31 çıkmış heralde.Bi ara onuda deneyeceğim.
    Bios güncelle eğer düzelmiyorsa.Servisin yolunu tut kendini krize sokmaya canını sıkmaya değmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SBTECH

quote:

ozaman ses tıtremesının cozumunu bul....

Kardeş bende başlarda oldu öyle bir şey hem xpde hem vistada;
    Bios güncelledim düzeldi.Şuan ben de 1.21 versiyon bios yüklü 1.31 çıkmış heralde.Bi ara onuda deneyeceğim.
    Bios güncelle eğer düzelmiyorsa.Servisin yolunu tut kendini krize sokmaya canını sıkmaya değmez.

aga şu biso güncellmeyi bi halledelim bende yapıyım nasıl yapıylıosa ben pek anlamıyorum bu bios işlerinden.
    bana bi PM atarsan sevinirm.
  • SBTECH kardeşim..attıgn PM iin teşekkür ederim FTP sayfasındaki 1.32 yazanı indirdim ama aşağıdaki resimde gösterdgim hatayı veriyo yahww..
    ZİP'teki exe uzantılı dosyaya tıklayınca o hata çıkıyo ne demek acepp.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.