Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi mi ettim kötü mü dün xp kurdum.vista ile birlikte kullanıyorum.xp çok çabuk açılıyor(20-25saniye) kurulum aşamasında VGA_Intel_v6.14.10.4847win2k_xp kurulmadı sisteme uygun değil gibi bir şey çıktı.ama aygıt yöneticisinde tanımlanmamış aygıt gözükmüyor.
    genelde sorun yok gibi. xp de seste hışırtı oluyor bazen,vistaya da bulaştı sanırım. ah bu ses olayı...
    internet explorer vistada açılmıyor, bazen ya da geç açılmaya başladı.
    işte böyle bakalım nele olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2PacLove

XP kurduktan sonra gereken driverlarda
    http://www.****/acer-f28/acer-aspire-5720-resim-ozellik-ve-xp-kurulumu-burada-t180.html linkinimi ?
    yoksa mohba abimizin verdiği aslında bununda kaynağı ****
    http://****.de/files/38290349/ACER_ASPIRE_5720G_XP_DR__304_VERS.rar.html yi mi kullanalım ?

slm arkadaşlar benim arkadaşımda acer5720g mevcut xpye dönmek istiyor tüm drıverların olduğı bir site veya rapid varmı yardımcı olursanız sevinirim..üstte bazı adresler verilmiş ama cıkmamış sanırım şimdidden yardımlarınız için tşkler..

• quote:

Orjinalden alıntı: serdalkul

quote:

http://www.****/acer-f28/acer-aspire-5720-resim-ozellik-ve-xp-kurulumu-burada-t180.html linkinimi ?
    http://****.de/files/38290349/ACER_ASPIRE_5720G_XP_DR__304_VERS.rar.html yi mi kullanalım ?

slm arkadaşlar benim arkadaşımda acer5720g mevcut xpye dönmek istiyor tüm drıverların olduğı bir site veya rapid varmı yardımcı olursanız sevinirim..üstte bazı adresler verilmiş ama cıkmamış sanırım şimdidden yardımlarınız için tşkler..

notebookgentr sitesinde bütün driverlar mevcutt.XP drvierları..
    onları indirip ve ordaki adımları izleyp kurması gerekir..

verdigim sitede ACER bölümmne gelin orda 5720g XP kurulumu resimlik anlatım falan yazıyo o konudaki adımları izlemesi gerekir sonuçta XP'yi kurulmuş olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

quote:

notebookgentr sitesinde bütün driverlar mevcutt.XP drvierları..
    onları indirip ve ordaki adımları izleyp kurması gerekir..

verdigim sitede ACER bölümmne gelin orda 5720g XP kurulumu resimlik anlatım falan yazıyo o konudaki adımları izlemesi gerekir sonuçta XP'yi kurulmuş olur.

5720 var 5720g yi drıverlerini göremedim arkadaşım bir bakıversen??

• babos bende 1.31ı yukledım bıosu guncelledım ama yıne cazır cuzur yapıyor.xpde yoktu ama yasallıktan dolayı vıstaya dondum napacaz???
    quote:

Orjinalden alıntı: SBTECH

quote:

Orjinalden alıntı: xeriko

ozaman ses tıtremesının cozumunu bul....

Kardeş bende başlarda oldu öyle bir şey hem xpde hem vistada;
    Bios güncelledim düzeldi.Şuan ben de 1.21 versiyon bios yüklü 1.31 çıkmış heralde.Bi ara onuda deneyeceğim.
    Bios güncelle eğer düzelmiyorsa.Servisin yolunu tut kendini krize sokmaya canını sıkmaya değmez.

• quote:

5720 var 5720g yi drıverlerini göremedim arkadaşım bir bakıversen??

TIKLAA

abicim tıkladıgında direk XP kurulumunu anlatan konuya gidecek ordaki adımları bir bir takip etmen gerekir..öncelikle driver'Ları indireceksin tabi.
    dirver'larında hepsi mevcut altında mavi çizgi olan yere tıkladıgında inmeye başlıcaktır.

çok özür dileyerek deiştiriorum..tıkladıgında adres çubugunda sitenin adresi ***** şeklinde gözüküyo sen bu yıldızları silip notebook...gen...tr yazacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 24 Mart 2008; 12:07:07 >

• quote:

SBTECH kardeşim..attıgn PM iin teşekkür ederim FTP sayfasındaki 1.32 yazanı indirdim ama aşağıdaki resimde gösterdgim hatayı veriyo yahww..
    ZİP'teki exe uzantılı dosyaya tıklayınca o hata çıkıyo ne demek acepp.

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB

Kardeş o resimde demek istediği programı zip içerisinden çalıştırmaman.Çünkü bütün programları kapatman gerekiyor.Bu yüzden zip dosyasına sağ tıklayıp extract to here yada türkçe ise buraya çıkart de.Ondan sonra aynı dosyaya tıkla tabi dediğim gibi.Bütün uygulamalar kapalı batarya tam şarjlı ve güç kablosu takılı olmalı.
    SAYGILAR

• quote:

Kardeş o resimde demek istediği programı zip içerisinden çalıştırmaman.Çünkü bütün programları kapatman gerekiyor.Bu yüzden zip dosyasına sağ tıklayıp extract to here yada türkçe ise buraya çıkart de.Ondan sonra aynı dosyaya tıkla tabi dediğim gibi.Bütün uygulamalar kapalı batarya tam şarjlı ve güç kablosu takılı olmalı.
    SAYGILAR

öncelikle teşekkür ederim abicim ama ZİP'ten çıkardım yine aynı hatayı veriyo.bu

• Sana verilen hatanın tam tercümesini yapıyorum.Artık gerekeni yaparsın.

"ınsydeflash sürücüyü yükleyemiyor.Lütfen bütün uygulamaları kapatın.Eğer bu aracı vistada çalıştırıyorsanız,lütfen yönetici olarak çalıştırınız."

Yani ıcl5032 dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demelisiniz.
    Saygılar......
  • arkadaslar ses sorununa bıras cozum....
    formattan sonra guncellestırmeler yuklenmeden tıtremem olmuyor...bence guncellemelerle ılgılı bısey olabılır....
  • quote:

Sana verilen hatanın tam tercümesini yapıyorum.Artık gerekeni yaparsın.

"ınsydeflash sürücüyü yükleyemiyor.Lütfen bütün uygulamaları kapatın.Eğer bu aracı vistada çalıştırıyorsanız,lütfen yönetici olarak çalıştırınız."

Yani ıcl5032 dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demelisiniz.
    Saygılar......

teşekkür ederim şimdi tekrar denicem.

@@@

tekrar çok teşekkür ederim abicim yaptım dedigin gibi oldu güncelledi BİOS'u bakalım ses sorunu çözülcekmi.şimdillik leptopumu kapatmam lazım 1 saat sonra tekrar açıcam o zaman bi kaç parça dinleyip denicem.görüşlerimi belirtirim.
    bios'tan baktım versiyon 1.32 yazıyodu.sağolun ALLAH razı olsn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 25 Mart 2008; 21:38:31 >

• beyler sanırsam ses cızırtısı düzeldi 4 şarkı dinledim ses'te herhangi bi takılma cızırtı gibi bişi yok..bakalım şarkı dinlemeye dewam ediyorum yarında dewam edecem eger bi cızırdama olmazsa.direk BİOS güncellemesi yapın diyorum...versiyon 1.32 yükledim inş. sorunum çözülmüştür..şimdilik çözülmüş gibi gözüküyo.kalın sağlıcakla..

@@@

beyler dinledigim 11.şarkı ve ne cızırtı ne de donma war..dinlemeye dewam etcem nasip olursa bide video'larda denicem ama saat geç oldu onuda yarın denerim.11 şarkıdan sonra cızırtı falan yok..bios güncellemesi tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Yıldız -- 25 Mart 2008; 23:33:58 >
  • mıllet mujdeeeeeee......................ses cızırdamassı bıos 3.2 ıle bıttı bende yukledım dunden berı tık yok...
  • quote:

mıllet mujdeeeeeee......................ses cızırdamassı bıos 3.2 ıle bıttı bende yukledım dunden berı tık yok...

xeriko kardeş 3.2 deil bios güncellemesi 1.32.acer'in sitesinde war ben ordan indirdim..şimdilik cızırtı yok gibi inş. olmaz.
  • tamam gardas o ıste bende de tık yok sımdı tek sorun...vıstada bıos ayarlarında sata modunu AHCI yapamıyorum mavı ekran verıyor.IDE seklınde kullanıyorum servıse gonderecem valla....gızlı partıonu sıldım ondan mı acaba bılgısı olan varmı
  • kapadokyalı o yazı programı yonetıcı olarak calıstır demek ıstıyor calıstırabılmen ıcın sag tıklayıp yonetıcı olarak calıstır deyıp ızın ver demen lazım ama calısan tum uygulamaları kapatmalısın yoksa donusu ımkansız hatalara neden oluyor kolay gelsın
    quote:

quote:

SAYGILAR

öncelikle teşekkür ederim abicim ama ZİP'ten çıkardım yine aynı hatayı veriyo.bu

• kapadokyalı sana yardımcı olmak ısterdım bıos guncellemesınde ama uzun zamandır nete gıremıyordum mesajını gormedımdı ama sanırım guncellemeyı yapmıssın sorununda gıtmıs gule gule kullan arkadasım tum cızırtılı sesı olanlara hayırlı ugurlu olsun dıyorum ben 1.31 kullanıyorum cızırtı yok ama yınede yukseltecegım 1.32 ye sanırım 1.33 dde cıkmıs ama wınflash ı yok obur turlu yukleyınce bılgısayarı cokertıyorr hatta bıosu cokertebılıyor bu arada yanıkuslu arkadasın bıos sorunu vardı halledebıldımı bı yazsın bı sesını duyalım yaf neyse saygılarımı ıletıyorum recovery dısk olusturmayan arkadaslara acızane bır tavsıye RECOVERY DISK OLUSTURUNNNNNNNN... basınız cok agrır yoksa
  • sileli arkadasım benım de sorunuma bı yardım eder mısınız_?ya su ahcı ıde modunu ayarlayamadım garantıye gonderecem sımdı bı ay beklıcem ne ıs annlamadım....
  • xerıko o sanırım garantı kapsamı dısında kalıyor bıosu yukledıgınde bılgısayar ıde modundamıydı tekrar bıos yazmanı onerıyorum tam olarak sorunu bılmedıgım ıcın bırsey yazamadım ama konuyu bıraz daha acarsan sevınırım...
    quote:

sileli arkadasım benım de sorunuma bı yardım eder mısınız_?ya su ahcı ıde modunu ayarlayamadım garantıye gonderecem sımdı bı ay beklıcem ne ıs annlamadım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.ileli

xerıko o sanırım garantı kapsamı dısında kalıyor bıosu yukledıgınde bılgısayar ıde modundamıydı tekrar bıos yazmanı onerıyorum tam olarak sorunu bılmedıgım ıcın bırsey yazamadım ama konuyu bıraz daha acarsan sevınırım...
    quote:

sileli arkadasım benım de sorunuma bı yardım eder mısınız_?ya su ahcı ıde modunu ayarlayamadım garantıye gonderecem sımdı bı ay beklıcem ne ıs annlamadım....

sileli kardes bak sımdı ılk aldıgımda sata modum AHCI idi.ben xp kurmaya nıyetlendım sata cd olmadan dırek cd ıle sonrada drıverlerı yukledım.tabı bunun ıcınde once bıosdan D2D RECOVERYı DISABLE...AHCI modunuda IDE yapmak lazımmıs yaptım.....sonrada vıstaya gerı dondum ama vısta yuklemeyı bıtırınce mavı ekrn verdı acılmadı....sonra baktım kı bıosda kı yıne AHCI olmus onu gerı IDE yaptım vıstayı oyle kullanabılıyorum.....ama orjınalde AHCI ıdı ve oyle olmasını ıstıyorum performans farkı oluyormus....BIos guncelledım yıne acılmadı baktım gene Aynı tekrar IDE yaptım ya anlamıyorum ıde yapınca acılıyor....

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.