Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Camera yükledim fakat, Camera not found yazıyor. Başka da yükledim. Yine aynı yazıyı yazdı.

Yardım edebilir misiniz acilen lütfen.

Evren
  • xp driver ları linkte mevcuttur

http://www.xpkurulum.com/showthread.php?t=136
  • beni de ekleyin !!
  • selam dostlar Herkesin bayramı mübarek olsun
    uzun zamandır giremiyorum foruma eh maşallah pekde sorun yaşamadım laptopla ilgili
    biraz kasmaya başladı 8 ay sonra fortmatlayıp vista kurdum recoveryden
    yalnız batarya beni rahatsız ediyor güç tasarruf modunda 55-60 dk. dayanıyor
    tabi wir... açık ekran parlaklığı kısık seviye
    enişteme dell laptop aldık 2oo8 ocak ta onun makine 2 saati geçiyor benimki kıl etti beni
    diğer arkadaşlarda durum nasıl bir kriz masası yapalım ...
  • arkadaslar ben acer aspire 5720g kullanıcısıyım bir sikayetim yoq ii bir bilgisayar fakat gecen aksam televizyona baglamak istedim normalde 5 6aydır sorunsuz giden bir xp sistemim vardı ve sorun yoktu..
    simdi sorunum tv ye bagladıktan sonra ekran kartına birsey oldu sanırım ne zman ekran kartı sürücüsünü silsem monitör normal bir sekilde calısıyor ama ekran kartı olmayınca da sorun oluyor oyunlarda ve flim seyrederken tekrar yükledigimde gene aynı sorun format attım aynı sorun lütfen yardım edermisiniz..moralim sıfır vistamı yüklesem acaba yoqsa bir yolu varmı
  • birde arkadaslar normalde vista yükleyince dirakt kendisi görüyor ama nvidia olarak deil anakart olarka sizce bu performansı nasıl etkiler !!!
  • bu işin bir ehli varsa yardım bekliyorum servise göndermek istemiyorum lütfen yardım edin eger ekran kartı deişiyorsa bilmem lazım :(
  • Merhaba arkadaslar Pc de Acer Aspire 5720g modeli yazıyor fakat sizinkinin özellikleriyle aynı degil anlamadım bi yardımcı olursanız sevinirim aynı zamanda xpde yüklemek istiyorum!! gerekli link ve acıklama yaparsanız bana cok yardımcı olmus olucaksınız!
    Uzatmadan Özellikler
    Acer Aspire 5720g
    Intel Core 2 Duo T5450 (1.66GHz, 667 MHz FSB. 2MB L2 Cache)
    Up to 384MB Ati Mobility Radeon HD2300 hyper Memory
    1GB DDR2
    15.4 WXGA Acer CrystalBrite LCD
    160GB HDD
    DVD super multi Double Layer
    802.11a/b/g WLAN
  • www.not.ebook.gen.tr

burada bulabilirsiniz..

*notebook kelimesinin arasındaki noktayı sil
  • arkadaşlar bilgisayarıma aldığımdan beri Xp yüklemedim sürekli vista ile kullandım,

sorum şu Xp yükleyen arkadaşlar performanslarınız nasıl,memnunmusunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: shape_

arkadaşlar bilgisayarıma aldığımdan beri Xp yüklemedim sürekli vista ile kullandım,

Şunu soleyeyim ki eger driverları dogru bir şekilde yukler ve kullanırsanız pc uçuyor ben çok memnun oldum crysis oyunu vistadeyken kasıyordu xp ye çevirdikten sonra gayet gusel oynuyorum şu anda acer 5720G de gta4 ü bile oynayabiliyorum.Performans açısından hiç bir laf yok tabi oyun oynayacaksaniz eger ofis amaçlı kullanıyorsanız veya çizim hiç bulaşmayın derim biraz sorun çıkarıyor çünkü lakin ben xp kurduktan 1 yıl sonra hardiskimden sesler gelmeye başladı ve en sonunda S.M.A.R.T hatası aldım yani hdd çöpe!!!
    garanti bunu karşıladı ve xp ye çevirmemden dolayı olabileceiğini söyledi sizde bunu göz önünde bulundurun,tabi ben buna hiç ihtimal vermiyorumkısacası ofis ve çizim amaçlı ise birakin kalsın ama oyun ise kesin XP

• arkadaşlar makinamda 2 Gb ram var 4 Gb yapmak istiyorum

deneyen oldumu hiç vede performansta çok etkiliyormu?
  • slm arkadaşlar yeni üye oldum...ve ilk sorunumu sizinle paylaşayım

TRAVELMATE 5720 KULLANICISIYIM...
    Yeğenim oyun oynarken pc bir anda kapandı ve bir daha açılmadı...power tuşuna basıyorum hiç bir ışık yanmıyor...şarj aletini takıyorum yine hiçbir ışık yanmıyor...yani sizin anlayacağınız makinede hiçbir tepki yok...ne yapacağımı şaşırdım...servise de göndermek istemiyorum 15-20 gün bilgisayardan mahrum kalmak istemiyorum....sizin bir öneriniz var mı???? ne olmuş olabilir?
  • quote:

arkadaşlar makinamda 2 Gb ram var 4 Gb yapmak istiyorum

deneyen oldumu hiç vede performansta çok etkiliyormu?

oldu..bi arkadaş yapmıştı forumdan..bu konu içinde ufak bi araştırma yaparsanız, bulacağınızı tahmin ediyorum.
  • Beni de ekler misiniz
  • benide ekleyin. 5720ZG
  • öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
    bu kulübü çok uzun zaman önce mohpa nickli gökhan abi ile kurmuştuk.
    çok kişide sağolsun destek verdi.

leptopu 1.5 yıldır kullanıyorum şu anda hiç bi problem yok..aynı zamanda bilgisayar teknikeriyim.sorularınızı cevaplayabiliirm

@@shape_

arkadaşım makinene arka kapağını açıp baktığım 2 tane ram slotu gördüm.eğer tek şekilde 2 GB ram bulunırsa 2+2 = 4 Gb ram mümkün.saygılarımla.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar şu anda bilgisayarımın ses çıkışları problemli..öndeki jak girişleri bozuldu sanırım. o yüzden garantiye göndermek pek işime gelmiyo.
    çünkü leptopum olmazsa olmaz diyen birisiyim garantiye gidincede 1 ay gelmeyeceğini adım gibi biliyorum.o yüzden bu şekilde kullanıyorum.
    kendim halletmeye çalışacağım eğer olursa.olmazsa warsın öyle olsun dicez artık..
    saygılarımı sunarım bundan sonra topiğe girip sizlere yardım etmeye çalışacağım..

• Yok be kapadokyalı o kadar beklemessin zannımca en fazla 1 hafta beklersin hazır garantisi var ken gönder 1.5 yıl olmuş bak 2yıldan sonra garanti dışı oluo valla bende sen gibiyim laptop'mu olmassa olmaz diyenlerdenim ama napıjaksın yapjak bişey yok elinde imkan varken hazır kaçırma derim ben sana sonra'dan dert yanma :D
    quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
    bu kulübü çok uzun zaman önce mohpa nickli gökhan abi ile kurmuştuk.
    çok kişide sağolsun destek verdi.

leptopu 1.5 yıldır kullanıyorum şu anda hiç bi problem yok..aynı zamanda bilgisayar teknikeriyim.sorularınızı cevaplayabiliirm

@@shape_

arkadaşım makinene arka kapağını açıp baktığım 2 tane ram slotu gördüm.eğer tek şekilde 2 GB ram bulunırsa 2+2 = 4 Gb ram mümkün.saygılarımla.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar şu anda bilgisayarımın ses çıkışları problemli..öndeki jak girişleri bozuldu sanırım. o yüzden garantiye göndermek pek işime gelmiyo.
    çünkü leptopum olmazsa olmaz diyen birisiyim garantiye gidincede 1 ay gelmeyeceğini adım gibi biliyorum.o yüzden bu şekilde kullanıyorum.
    kendim halletmeye çalışacağım eğer olursa.olmazsa warsın öyle olsun dicez artık..
    saygılarımı sunarım bundan sonra topiğe girip sizlere yardım etmeye çalışacağım..

• quote:

Orjinalden alıntı: aLLcHoLiC

Yok be kapadokyalı o kadar beklemessin zannımca en fazla 1 hafta beklersin hazır garantisi var ken gönder 1.5 yıl olmuş bak 2yıldan sonra garanti dışı oluo valla bende sen gibiyim laptop'mu olmassa olmaz diyenlerdenim ama napıjaksın yapjak bişey yok elinde imkan varken hazır kaçırma derim ben sana sonra'dan dert yanma :D

kaptan gönderecem garantiye ama ben arka kapağını açtım işlemci ve ekran kartının soğutucularını temizledim acayip bi toz vardı içinde.
    bu yüzden garanti dışı kalmış diyip benim başıma iş açarlarsa bu kez peder beyle kavgaya düşeriz

• quote:

arkadaşlar bilgisayarıma aldığımdan beri Xp yüklemedim sürekli vista ile kullandım,

kaptan xp ile vista arasında tabiki fark war.
    vista'da arka planda ram kullanımı 1 GB civarlarında ooluyo..

xP'de ise arka planda ram kullanımı 300 küsür MB civarlarında oluyo...

ben 2 işletim sisteminide ayrı ayrı kullandım ama VİSTA dha güzel..nihayetinde benim isteklerime cevap veriyo..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.