Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
5
Favori
76.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mkalyon

Windows sp1 yukleme,
    Oncelikle guncellemeyi online yapmayın.
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=f559842a-9c9b-4579-b64a-09146a0ba746
    adrsinde indirin ve kurun.
    acer ın sitesinden sp1 için olan driverları indirin ve kurun.
    kolay gelsin

Bilgi için teşekkürler.
    Bir sorum daha var.Son günllerde iki defa mavi ekran hatası aldım bilgisayar açıldıktan sonra.Hata kodlarını ekliyorum.Bu kodların ne anlama geldiğini microsoft sitesinden nasıl öğrenebilirim ona göre önlem alacağımda.

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: a
    BCP1: 00000000
    BCP2: 0000001B
    BCP3: 00000000
    BCP4: 8246B219
    OS Version: 6_0_6000
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\Mini042408-01.dmp
    C:\Windows\Temp\WER-57891-0.sysdata.xml
    C:\Windows\Temp\WER28E3.tmp.version.txt

Gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x041f

2.nci kez olduğunda

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 24
    BCP1: 001904AB
    BCP2: A7BB7B70
    BCP3: A7BB786C
    BCP4: 8869853C
    OS Version: 6_0_6000
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\Mini051108-01.dmp
    C:\Users\SBTECH\AppData\Local\Temp\WER-61713-0.sysdata.xml
    C:\Users\SBTECH\AppData\Local\Temp\WER3532.tmp.version.txt

Gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x041f

cevaplar için teşekkürler....

• Minidump analizi için suraya bakabilirsin
    http://www.memecode.com/docs/minidump.php
    Ayrıca dump dosyalarını mail atarsan bakarım
  • 5720g intel core 2duo t5450 1.66ghz 667mhz 2mb..ati hd 2300hd .. 1gb ddr2 ram.. 160 gbyte hard disk. bu ürünün piyasadaki sıfır fiyatı nedir bilen warmı ?

internet sitelerinde 1500 ile 1700 arası deişio dogrumudur?
  • mrb arkadaşlar;

kablosuz internete giremiyorum. bilgisayarı ilk aldığımda girebiliyordum ama sanırım bir vista güncellemesinden sonra kablosuz bağlantı yapamıyorum. güncelleştirme yapmaya çalıştım yine sonuç vermedi ben de kendisi otomatik bulup yüklesin diye sildim ve artık bilgisayarı her açtığımda yeni donanım buluyor anacak bir türlü kurulum yapamıyor. Acer'ın sitesinden programları indirdim ama sonuç alamıyorum. program sisteme uygun değil mesajıı veriyor kurulum yaparken. wireless tuşuna bastığımda da no wireless device notu çıkıyor karşıma. son çare olarak servise götürücem ancak bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan varsa paylaşırsa ben de servise gitmek ten kurtulmuş olurum.
  • Arkadaşlar ben sp1 yükledim makinada bi farklılık falan göremedim haybeye yükledik sanırım :D ya da yükleyince ne gibi bi değişiklikler oluo anlatabilirmisiniz? ben pek fazla bi yararını görmediğim için?
  • arkadaşlar bende acer aspire 5720g kullanıcısıyım martta aldım.
    bende dvd player var fakat divx filmleri oynatmıyor mecburen laptopta seyrediyorum.
    ayrıca sony bravia lcd tv de mevcut ben s-video kablosu aldım (bir ucu s-video diğer ucu rca) fakat görüntüyü bir türlü tv ye aktaramadım.
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • lcd tv varsa dvi dan bağla bir adet dvi-hdmi kablo alman lazım. svideodan iyi görüntü alamazsın.

benimki vista home premium kurulu aldım. şimdi bana "verilerinizi yedekleyin vista kullanım sürenizin dolmasına 14 gün kaldı" diyor. bu ne demek şimdi yeniden mi kuracağız.
  • sayın yeknet
    benim sormak istediğim görüntüyü aktaramamam.
    yani kabloyu taktık başka ne yapmam gerekli onu soruyorum
    kabloyu normalde bağlayınca algılaması gerekli ama olmadı sanırım yada laptopta bios yada başka bi yerde bi işlem mi yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesmart

sayın yeknet
    kabloyu normalde bağlayınca algılaması gerekli ama olmadı sanırım yada laptopta bios yada başka bi yerde bi işlem mi yapmam lazım

Fn-F5 tuşlarına basarak küçük bir menu açılacak ordan aktarabilmen lazım.
    Yani ben S-video ile aktardığımda televizyonu görsede nvidia menüsünde çıkmıyor ama FN-F5 yapınca görüyor ve ordan seçerek aktarabiliyorum.
  • quote:

sayın yeknet

herhangibir ayar falan yok takınca direkt tanıması lazım. svideo bağlantısını neden yapmak istediğinizi de ben anlamadım. film divx falan seyredekseniz dediğim gibi dvi dan bağlayın.
  • Arkadaşlar vatan bilgisayardan almıştım Acer 5710G. Vista kurulu olarak geldi. Zaten harddiskin bir bölümünde de Vista ve driverler varmış. Masaüstünde sağ altta "değerlendirme kopyası" yazıyor. Bu ne demek. Ve bugün son 11 gün dedi, Vista için aktive etmek mi ne gerekiyormuş. Bu acaba denemek için verilmiş Vista'mı? 11 gün sonra ne olacak ve na yapabilirim?
  • Arkadaşlar laptop ım yanlış kapatıldığı zamanlar(genelde şarz bitimi) açtığımda wirelessı tanımıyor hatta driver indirip kurunca bile tanımıyor.

Fakat makinayı kapatıp bekledikten sonra(zamanı belirsiz) tekrar tanıyor bu durum bana çok mantıksız geliyor sizce sorun neden olabilir çözümü nedir yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kylix -- 22 Haziran 2008; 1:01:35 >
  • merhaba fantan;
    aynı sorun ile bende karşılaştım ve microsofttan edindiğim bilgiye göre, makinada yüklü olan sp1 beta sürüm imiş, buna dayalı olarak beta sp1 kaldırılarak full sp1 yüklemek gerekiyormuş. kolay gelsin.
  • Yani bu ne demek? Para vererek vista'mı alın demek istiyorlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mabelon

mrb arkadaşlar;

kablosuz internete giremiyorum. bilgisayarı ilk aldığımda girebiliyordum ama sanırım bir vista güncellemesinden sonra kablosuz bağlantı yapamıyorum. güncelleştirme yapmaya çalıştım yine sonuç vermedi ben de kendisi otomatik bulup yüklesin diye sildim ve artık bilgisayarı her açtığımda yeni donanım buluyor anacak bir türlü kurulum yapamıyor. Acer'ın sitesinden programları indirdim ama sonuç alamıyorum. program sisteme uygun değil mesajıı veriyor kurulum yaparken. wireless tuşuna bastığımda da no wireless device notu çıkıyor karşıma. son çare olarak servise götürücem ancak bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan varsa paylaşırsa ben de servise gitmek ten kurtulmuş olurum.

bilgisayarıma sağ tık özellikler aygıt yöneticisi ve orda ağ bağdaştırıcılarına tıkla intel wireless sürücüsüne sağ tıkla özellikler sürücü tıkla orda sürücüye geri dön var ona tıkla düzelmesi gerek

• quote:

Orjinalden alıntı: fantan

Arkadaşlar vatan bilgisayardan almıştım Acer 5710G. Vista kurulu olarak geldi. Zaten harddiskin bir bölümünde de Vista ve driverler varmış. Masaüstünde sağ altta "değerlendirme kopyası" yazıyor. Bu ne demek. Ve bugün son 11 gün dedi, Vista için aktive etmek mi ne gerekiyormuş. Bu acaba denemek için verilmiş Vista'mı? 11 gün sonra ne olacak ve na yapabilirim?

bilgisayarıma sağ tık özelliklere gir en altta windows etkinleştirmeden aktivasyonu yap ama internete bağlı olmalısın
  • ya bilgisayarımda ses biraz az çıkıyor gibi geliyor nedeni ne olabilir acaba ?
  • Arkadaşlar nisan ayının sonunda acer 5720g core2duo 7300 işlemcili 256 nvidia harici ekran kartlı modelini aldım. Xp yi kurak için recovery cd sini ve driver yedeklerini aldım. Sonra xp yi ancak biostan hdd ahci moddan ide moduna çevirerek kurdum. Sisteme de format attım tabi. Sonra tabiki tüm sürücüleri bulamadığım için tekrar vista kurdum. Her seferinde vista bir şekilde göçtü. Her neyse kendi recovery cd sinden vista yı kurdum. Tabi bu arada geri kurtama özelliği uçmuş. Ayrıca wireless vista güncellediğinde intel 4950 modelini güncellerse wifi bozuluyor. Yani o sürücüyü güncellememek gerekiyor.Bende o sürücüyü kaldırıp cd deki eski sürücüyü kurup devam ettim. Yalnız en sonunda kablosuz ağımı wep ten wpa ya çevirdikten sonra bağlanamadım. Ayarı sabaha yaparım dedim. Sabah bir baktım ağ denetleyicisinin sürücüsü uçmuş. Kötü yanı sürücüyü yüklüyorum o halde sürücü yok diyor. İnternetten intelin sitesinden en son sürümü kurdum yine olmadı. Sanırım kablosuz ağ sisteminde sorun var bu modelin. Bugün aldığım yere götüreceğim artık ne yapayım onlar yapsın. Artı recovery özelliğinin geri getirilmesini de isteyeceğim. Gelince size haber veririm. Görüşmek üzere.

• Arkadaşlar İlk aldığımda wirelles bağlantı buluodu ama şimdi bulmuo ve böle bi hata veriyo nedenini bi türlü çözemedim nasıl yapjaz illa servisemi gitmesi lazım aletin ? Sürücüye geri dön de yaptım ama hala olmadı acilen cvp veren arkadaş olursa sevinirim...
  • bir türlü wireless kartını tanıdamım bu topicdede yazan çözümleri uyguladım ama nafile olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.