Peki dostum bu sorun bir özellik yoksunluğu mu, yoksa bir sorunmu? bu modellerin tümüne özgü bir yoksunluk mu nasıl halledebiliriz ...?
aga walla bende bağlamıyorum artık leptopa napıyım.öle çalıyorum zaten profesyonel bi bağlamacı deilim kendi çapımda çalıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==
quote:
Orjinalden alıntı: zinarnet
Peki dostum bu sorun bir özellik yoksunluğu mu, yoksa bir sorunmu? bu modellerin tümüne özgü bir yoksunluk mu nasıl halledebiliriz ...?
aga walla bende bağlamıyorum artık leptopa napıyım.öle çalıyorum zaten profesyonel bi bağlamacı deilim kendi çapımda çalıyorum.
Ya aldığımda ne kadar da sevmiştim bilgisayarımı ama şimdi bu sorun beni 5720 den soğuttu tüm hevesim kırıldı gitti umarım yeni sürprizlerle de karşılaşmam...
quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93
Vista driver linkini buldum.Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.Bu driver acil olduğu için konu açmıştım.Artık konu driver hakkında olacak. Yani xp veya Vista driver linklerini kolayca bulabilirsiniz.
hayır dostum ondan degılmıs bende 1.33 yuklu ama sorun mıcrodoft tarafından yazıldı..nero dan kaynaklandıgı soylenıyor turkce dıl ıcın yok ama dıger dıller ıcın yamasını vermıs mıcrosoft
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: xeriko
arkadaslar ses sorununun sebebi bulundu:D
önemli deil kardeşimm..
evet doğru diyo ses sorunu için VİSTA kullananlar BİOS version 1.32 indirin ve indirdiginiz RAR dosyasındaki klasörü dışar çıkarın ve ICL ile başlayan exe uzantılı dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyin devam ileri diyin gerisini ona bırakın.
bu arada vista sp1 turkce son surum mıcrosofta verıldı bılgınıze...ben yukledım:D
Bende yükledim
merhaba beyler bendede Acer 5720G aldı canavardan var.Tek derdim ibr kez yere düşürdüm çantadaydı ama lcdnin siyah olan arka yüzünde tam köşede ufak bir çizik oluştu ama canımı sıkıyo. O kısım değişirmi yani lcdnini arkasındaki kısım bilgisi olan var mı?
merhaba arkadaşlar; v1.34 bios u makinaya attıktan sonra ilginç bir durumla karşı karşıyayım... pc uzun süreli kapatımlardan sonra yani akşam kapatıp sabah tekrar açarken, power ışığı yanıyor ve açılma yapmıyor. tekrar power düğmesine basılı tutup kapattıktan sonra yeniden açılması için power düğmesine basınca sorunsuzca açılıyor.bu durum kısa süreli açılıp kapamalarda oluşmuyor. bu güne kadar yani v1.34 bios u yükleyene kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.saygılarımla.
Merhaba UA150, Bahsettiğin sorun yazdığın şekilde bende de oluştu. Nedenini bilmiyorum, ama Vista SP1 i yükledikten sonra Donanım sürücülerini de SP1 olanları yükledim ve sorun ortadan kalktı. Hatta kablosuz ağdan adsl modeme bağlandığımda çok sık bağlantım kopuyordu ve 10-15 sn de tekrar bağlanıyordu. Ama SP1 den sonra kopma seyrek ve 1-3 sn arasında tekrar otomatik bağlantı kurması çok güzel oldu. Bence sende ya SP1 yükle yada eski biosunu tekrar yükle. İyi günler.
Arkadaşlar ben yedek dvd alamadan bilgisayara format attım. Sonrasında vista kurmak istedim ama hdd görünmüyor. Ne yapmalıyım? Recovery dvd bulabilir miyim? Ya da bu hdd sisteme nasıl tanıtılır?
Merhaba UA150, Bahsettiğin sorun yazdığın şekilde bende de oluştu. Nedenini bilmiyorum, ama Vista SP1 i yükledikten sonra Donanım sürücülerini de SP1 olanları yükledim ve sorun ortadan kalktı. Hatta kablosuz ağdan adsl modeme bağlandığımda çok sık bağlantım kopuyordu ve 10-15 sn de tekrar bağlanıyordu. Ama SP1 den sonra kopma seyrek ve 1-3 sn arasında tekrar otomatik bağlantı kurması çok güzel oldu. Bence sende ya SP1 yükle yada eski biosunu tekrar yükle. İyi günler.
quote:
hayır dostum ondan degılmıs bende 1.33 yuklu ama sorun mıcrodoft tarafından yazıldı..nero dan kaynaklandıgı soylenıyor turkce dıl ıcın yok ama dıger dıller ıcın yamasını vermıs mıcrosoft
quote:
quote:
arkadaslar ses sorununun sebebi bulundu:D
önemli deil kardeşimm..
evet doğru diyo ses sorunu için VİSTA kullananlar BİOS version 1.32 indirin ve indirdiginiz RAR dosyasındaki klasörü dışar çıkarın ve ICL ile başlayan exe uzantılı dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyin devam ileri diyin gerisini ona bırakın.
Hocam nedir bu microsoftun yaptığı açıklama bir link atta bir okuyalım.Valla bilmiyorum sizde neden oldu bu sorun ama dediğim gibi bende de var dı ilk aldığımda bios 1.21 yapınca düzeldi.Ve halen 1.21 deyim.Bataryayı takarsam bi ara yükleyeceğim yeni biosu bakalım.
Vista SP 1 YÜkleyenler!!!!!!!!!
Memnunmusunuz sorun çıkartmıyordur inşallah.Bu başlat menüsündeki quick search özelliği kalkıyor falan diyorlar ne iş.Valla eğer o kalkıyosa yüklemem ha.Vistanın en çok kullandığım özelliği.
SAYGILAR... iYİ AKŞAMLAR
Ben vistayı kendim yükledim.Orjinal ama acer recoverysiz.Quick search özelliği ne oluyor?Türkçesi ne?
quick search özelliği başlat menüsünde bulunan harf girdiğimizde programları bulan kısım desem yeterli olur mu acaba?
sayın ua150 ; aynı sorun bendede war, bios hatası bencede... ark. lar aranızda makıneye 4 gb ram takan war mı ?, sorun cıkartıo mu, ve ram markası ne ?..
slmm arkadaşlar bende yeni üye oldum buraya...ya ben pc alalı 7-8 ay oldu...acer 5720..ama hala recovery cd si oluşturmadım..we hiç formatlamadım pc yi.. recovery cd si oluşturmayı bilmiorm..nasıl yapcagımı da bilmıorm...bilen biri warsa anlatrsa sewinirim..we bilen kim warsa msn werirse sewinirim..çünü cd oluştururken msnden de bişeyler sorabilirim dogru mu oldu falan die
burada recovery disk nasıl oluşturulur resimli şekilde anlatmıştım...
Arkadaşlar vista service pack 1 yüklemesiyle ilgili bir sorun ile tekrar aranızdayım. malum yurtta kalıyoruz ve internetimz wireless ve pek iyi değil arasıra kopuyor. Vista service pack 1 yüklemem tam4 kere yarıda kesildi ve artık güncelleştirmeleri denetle dediğimde gözükmüyor.Bilgisayarım özeliklerine baktığımda servvice pack1 yüklenmiş görünmüyor. microsoft taki makaleleri okudum ancak pek bir şey anlamadım.En temizi recovery yapıp ardından service pack kurmak ama onada üşeiyorum açıkçası.
Size sorum böyle bir şey yaşadınız mı ve service pack 1 den sonra driver değiştirmeniz gerekti mi zira acer sitesinde sp1 için ayrı driverlar yerini almış diye gördüm.Galiba biraz uğraştırıcı olacak.. ama ne yapalım bismillah deyip recovery atıp yapıcaz galiba.
bende biosu 1.34 e yükselttim ses sorunu düzeldi.Hatta dün akşam film izlerken filmde bile takılmaya başlamıştı akşam eve gidince tekrar deniyeceğim.
bayaa bir yenileme olmuş okduğum kadarıyla.bendeki 1.21 eski sürümdü. şimdilik herşey güzel. 4 işletim sistemini bir arada kullanıyorum. fista,xp,macosx,arch linux. hiç bir problem yok.tek sorun çok ısınması .onada laptop soğutucus yaptım fena durmadı şimdilik.