Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim Merhabalar Linkte verdiğin model acer aspire ın 5741g 433g32 mn 5741 G 434G50MN den farklı olarak ekran kartı daha iyi ati 5650 3d mark puanları gt 320 m e göre daha iyi tabi oyun içinse laptop =) 320 gb hdd i var gösterdiğin modelin 434g50mn de 500 gb ayrıca yine gösterdiğin modelin 3 gb lık 2+1 ram i var 434g50 mn in 4 gb modeli var zaten her ikisde 8 gb a kadar destekliyor .Eğer harddiskin kapasitesine çok önem vermiyor ram i de bi ara eklerim 4 e cıkartırım diosan ati hd 5650 kaçırılmaz derim yok ben laptpou kurcalatmam geldiği gibi kalsın diosan 434g50 mn =)
  • Arkadaşlar Merhaba acer aspire 5741g 434g50mn kullanıcısıyım 26 haziran da aldım 10 gündür kullanıyorum.laptoptan genel olarak memnunum ısınma sorununu hafiften çözmüş gibiler hepşmşzşn takıdlıgı fanın çekirdeğe yüklendikçe çalısıp durması yani ses var ses yok sorunu gerçi benım acımdan sorun sayıılmaz ya neyse =) internette bu modelin 4 usb girişi var diyor bende 3 usb girişi var :=) hdmi girişinide usb den saydılar heralde :D aldığım yerdeki diğer notebooklarada baktım onlardada 3 usb girişi var önceliklle bu bilgiyi düzeltiyim model 5741g 434 g50Mn harddiski yavas diyor arkadaşlarım haklısınız 5400 rpm ama çok ta yavas sayılmaz arkadaşlar hak yemiyelim everest ultimate edition dan baktıgım kadarıyla 4 adet ram slotu var dmı0 dmı1dmı2 dmı3 2 tanesinde micron 2 gb 1066 mhz takılı ben 8 gb ram yada 6 yaparım diyenler kingston transcend 2 gb 1066 lık modelleriyle uyum gösterior .ekran kartı eveeeet mühim mesele :D gt 320 m 7650 3d mark skoruyla ati 3650 den vb den iyi çok mu iyi hayır aynı modelin ati 5650 olanı var fakat öyle aralarında ucurum denılecek bi fark yok 2747 mb turbı cache i 8 gb ram yaptıgınızda daha iyi göreceğinize eminim.bluettoth arkadaşlarımından bahsettiği gibi fn +f3 ile çözülüyor :=) ilk aldığımdaaa bende bulamamıstım kablosuzu kapatayım derken buldum :D kablosuz ağ demişken N pfility kullanöaları dehset yanı en uzaktan bile çekiyor yani en azından ben öyle gördüm. klavyesinin geniş olması avantaj tasarım çok iyi kamerasının olması 0,3 diyorlar o 1,3 hd olacak =) hdmi 1080 p lik denedim bizim 42av toshiba regza tv de fıstık gibi çalışıtırdı hdimi akatarımı gerçekten hoş.işlemci i5 turbo boost ve hyper treading (htt) içermesi de ayrı bi güzellik i7 ile inanın uçurum yok i7 lerdekş 1,60 *8 2,80 ghz turbo boost kullananlar 2,80 i clock da göremiolar 2,5-2,65 arası geziyor benim yani bizim i5 cpu clock 2,530 2,580 arası gidip gelio crysis yüksek level aa 8x de oynadım çok az kastı antıa alasıng 4x de kasma nerdeyse görilmeyecek sevıyedeydı 2x de kasma yasamadım bu benım görüşlerim tabi :D tabi makinayı kastık ca ısınıyor ben laptop sogutucu ıle kullanıorum rexpo nun 3 lğü sogutucusu ve avec in tek büyük fanı var avec büyük fanı oyun oynarken kullanıorum genıs aralıkları sayesınde iyi ısıtma sağlıyor kısacası su an mutlu mesut geçinioruzz allah mesut etsin =)

• quote:

Orijinalden alıntı: MicroChip34

arkadaşlar bende bu laptopu yaklaşık 1 ay önce aldım herşey iyi güzel yalnız ses olayını bir türlü çözemedim. laptopun kendı hoparlorunden ses gayet normal geliyor bi sorun yok ama laptopa kulaklk veya hoparlor bagladıgımda, ses cok kısık ve cok bozuk geliyor, mesela bi film acıyorum hoparloru sonuna kadar acıyorum ama o seste bile sadece kısık bi şekilde sadece filmin arka plan sesleri var konuşmalar yok,şarkılardada aynı şey oluyo müzik kısık ve bozuk bi şekilde geliyo ama ses yok bu neden kaynaklanıyo yardımcı olabilirmisinz. acaba diyorum ses driverını felanmı yuklemek gerekıyo ama oyle olsa normal hoparlorundende ses vermemesı lazım dımı

merhaba kardeşim realtek hd audio dan girdin mi bilmiyorum orada ekolayzerdan kendi tanımını yapabiliosun ses driver ı ile ilgili değil bence bende bozuk gelmio ama kart 5,1 dolby i destekliyor kulaklıktada ona göre daha dolgun ses veriyor ben phılıps sph 1900 kullanıorum kulaklıkta eskı notebook a göre ses düşük bi realtek hd audio ya gir denetim masasından yine düzeltemezsen araştıralım =)

• Best Buy ACER AS5741G-433G32MN (i5 430M - 3GB 1066 Mhz DDR3 - 320 GB - 1 GB Nvidia GeForce GT320 M) notebook'u 1199'a satıyor. Hem de 12 taksit.

http://62.244.213.26/visual/filemanager/files/8temmuzfinaldusuk.pdf

Bu laptop konusunda acil görüşünüzü bekliyorum.

Fiyat/performans olarak nasıldır, ayrıca kasasının sağlam olup olmaması da önemli devamlı taşınacak çünkü, evde durmayacak.
  • merhaba, ACER AS5741G-433G32MN almak istiyorum, ekran kartı performansı konusunda yardımcı olurmusunuz kaç bit ? ve call of duty 2 serileri ve fifa,pes serilerinde bi sıkıntı yaşarmıyım 37" full hd lcd bağlamak istiyorum, şimdiden tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abs
    Best Buy ACER AS5741G-433G32MN (i5 430M - 3GB 1066 Mhz DDR3 - 320 GB - 1 GB Nvidia GeForce GT320 M) notebook'u 1199'a satıyor. Hem de 12 taksit.

http://62.244.213.26/visual/filemanager/files/8temmuzfinaldusuk.pdf

Bu laptop konusunda acil görüşünüzü bekliyorum.

Fiyat/performans olarak nasıldır, ayrıca kasasının sağlam olup olmaması da önemli devamlı taşınacak çünkü, evde durmayacak.

mrb.kasa saglam ekran karti 128bit ram ekltmn gerekblr 434g50mn de daha iyi perf alrsn f/p orani ok 1199 al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: callofduty_35
    merhaba, ACER AS5741G-433G32MN almak istiyorum, ekran kartı performansı konusunda yardımcı olurmusunuz kaç bit ? ve call of duty 2 serileri ve fifa,pes serilerinde bi sıkıntı yaşarmıyım 37" full hd lcd bağlamak istiyorum, şimdiden tşk.

bn onun ust modelini kullanyrm 434g50mn sorun ysmzsn fifa pes elinde oynatr crysis i en yuksekte oynuorum tik dmio senin sordgnda tik dmz emin ol
  • bu arada ekran karrti 1gb gt320m 2747mb turbocache 128bit 3dmark 7550 8gb ram dstklio 8gb ram takarsn ilerde 3gb ekrn kartn olur:))))
  • GT 320M 'e 3 gb da bellek versen adam gibi oyun oynayamazsın. HD5650 li modelleri çok daha performanslı..
  • atinin 5650 mark puanlari yuksek eyv fakat oyunlarin bazilarinda uyum sorunii ysyr diger forumlarada bkblrsn ..valla bn adam gibi oynuorum gta 4 8gb ram 3gb ekran karti usb dende ready booost la dstkldm high level 4x aa da tik demedi makina isinio diyenler hakli notebook fan ile guclu sgtma;)))) ha ati daha iyi eyv.ama aralarinda ucurum yok.alacagin perf gtde 80ise atide 85-88dir,
  • tşk. Aldım bilgisayarı şimdilik iyi yalnız arada bir fanın sesi artıyor susyor, ısınma problemi olacakmı soğutucu almama gerek varmı bilmiyorum.
  • quote:

tşk. Aldım bilgisayarı şimdilik iyi yalnız arada bir fanın sesi artıyor susyor, ısınma problemi olacakmı soğutucu almama gerek varmı bilmiyorum.

hayirli olsun dostum fan sesi.islemciye yuklenince fan clsyo islemci rahatlynca fan kesilio hepsinde var.eger oyunlari very high high da oynucksn makina isinir al derim oynnamasanda al makinayi ferahlatir rexpo yada avec isini gorur 14:90tl oyle 70-80 lira vermeye gerek yok:))
  • quote:

tşk. Aldım bilgisayarı şimdilik iyi yalnız arada bir fanın sesi artıyor susyor, ısınma problemi olacakmı soğutucu almama gerek varmı bilmiyorum.

hayirli olsun dostum fan sesi.islemciye yuklenince fan clsyo islemci rahatlynca fan kesilio hepsinde var.eger oyunlari very high high da oynucksn makina isinir al derim oynnamasanda al makinayi ferahlatir rexpo yada avec isini gorur 14:90tl oyle 70-80 lira vermeye gerek yok:))
  • mrb arkadaşlar format atmadan bu hardiski bölebilrmiyim 320 gb. diyorr ama 285 gözüküyor 2 ye bölmek de fayda var ama iila formattmı ? ayrıca kablo net bağlancam bildiğiniz hesaplı wireless kablo tv modem varmı adsl modem elimizde kaldı kablo net modem çıkardılar başımıza teknoloji hırsızları, yapacak bi şey yok tşk.
  • MRB. AŞAĞIDAKİ LİNK FAN İÇİN NE DİYORSUNUZ PLASTİK YADA ALUMINYUN TABANLI OLMASI BI SEY DEGIRSTIRIRMMI. TŞK.
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/rexpo-fd-711-usb-4-portlu-3-fanli-notebook-sogutucusu/productDetails.aspx?categoryid=106859&productid=bs4050

kardesim mrb.aynisini bnm 434g50mn de kullaniorum isimi goruo sogutmasi iyi istersn avec in tek buyuk fanli olanida var.hdd fat olarak bicimlemeyi dene zaten hdd tam 320gb gostermz hic bi zaman bnce diskleri ayirma degmez.

• quote:

mrb arkadaşlar format atmadan bu hardiski bölebilrmiyim 320 gb. diyorr ama 285 gözüküyor 2 ye bölmek de fayda var ama iila formattmı ? ayrıca kablo net bağlancam bildiğiniz hesaplı wireless kablo tv modem varmı adsl modem elimizde kaldı kablo net modem çıkardılar başımıza teknoloji hırsızları, yapacak bi şey yok tşk.

tplink ve airties sitelerini arastr derim bnm tercihim airties

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR hp dv6 2157et ile acer as5741g arasnda kaldım hanıgısnı almalıyım yardm edecek arkadaslara sımdıden tşk edrm
  • acerr al derimm bimeks de çalışan bir arkadaşımm o da acer aldı elinin altında bütün bilgisayarlar var özellik fiyat olarak en ii si acerr tabii fiyatta önemli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.