Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: callofduty_35

mrb arkadaşlar format atmadan bu hardiski bölebilrmiyim 320 gb. diyorr ama 285 gözüküyor 2 ye bölmek de fayda var ama iila formattmı ? ayrıca kablo net bağlancam bildiğiniz hesaplı wireless kablo tv modem varmı adsl modem elimizde kaldı kablo net modem çıkardılar başımıza teknoloji hırsızları, yapacak bi şey yok tşk.

arkadaşlarr bilgisayarım-yönet-depolama disk yönetimi-c nin üzerinde birim küçült next next ve disk 2 ye bölünür daha sonra e yi biçimlendir.
  • hp aldım kardesım dun ınsallah ıı cıkar bu arada yenı laptop ıcın ızlemem gerekenler nelerdır acaba yardım edebılecek arkadaslar var mı?
  • beyler merhaba cok acıl bi sorum olucak
    1.Bluetoth driveri lazım

Acer Aspire 5741G Bluetooth Driver (Atheros)
    Atheros Bluetooth Driver 6.12.1201.202 248.0 MB

Acer Aspire 5741G Bluetooth Driver (Broadcom)
    Broadcom Bluetooth Driver 6.2.1.800 57.7 MB

bunların hangisini yuklemeliyim??

2.Recovery disk yaparken error 0x207 diye bir hata cıkıyor %26 iken google da arattım bulamadım sonuç acıl cevaplarınızı bekliyorm teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Educ
    beyler merhaba cok acıl bi sorum olucak
    1.Bluetoth driveri lazım

Acer Aspire 5741G Bluetooth Driver (Atheros)
    Atheros Bluetooth Driver 6.12.1201.202 248.0 MB

Acer Aspire 5741G Bluetooth Driver (Broadcom)
    Broadcom Bluetooth Driver 6.2.1.800 57.7 MB

bunların hangisini yuklemeliyim??

2.Recovery disk yaparken error 0x207 diye bir hata cıkıyor %26 iken google da arattım bulamadım sonuç acıl cevaplarınızı bekliyorm teşekkurler

mrb.educ.broadcom u yuklemelisin.recovery deki hata bana eksik dosya hatadi gibi geldi ya dvd bozuk ya recovery c/ de problem olmus olabilir.tavsiyem temiz format at zaten win7 otamatik tanir driverlari
  • bilgilerndirdigin için teşekkurler.. ama recovery disk olmadan nasıl format atıcagım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Educ
    bilgilerndirdigin için teşekkurler.. ama recovery disk olmadan nasıl format atıcagım ?

onemli degil her zaman .win7 yi internetten indir vuze programini kullanabilsn.iso formatinda yazdirisin.bir secenek daha var acer back up programiyla fabrika ayarlarina donebilisn.bir de acer recovery management dan da bi olasilik fabrika ayarina donebilisn.yine sorun olusa haberleselm baska cozum uretiri=))
  • ARKADAŞLAR MERHABA.
    BİMEKSTEN 5741G İ5 430 M ALDIM.VE ORADA KURDULAR.OFİSE GELİP AÇTIĞIMDA HARDİSKİN SADECE C OLARAK KALDIĞINI GÖRDÜM.
    SORUM ŞU:HARDDİSKİ NASIL BÖLEBİLİRİM?
  • bence bolme bi harddisk al tamam yedek.....

ama yinede soruyorsan
    daha once bu konu acildi 5739 konusunda bi bak
  • dostum link atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfungoz
    dostum link atar mısın?

bilgisatar sag tikla yonet de disk yonetimi c birim kucult ayarla next next de disk bolunur sonra ayirdigin birimi ntfs olarak bicimlendir islem ok.yanliz oyunlari windows u kurdugun yere kur daha perfrmnsli olur tabi oynuosan =)))
  • merhaba arkadaşlar benimde acer aspire 5741g laptopum var.gayet memnunum.bir sorum olacak.benim hdd 500 gb olarak söylendi ama 465 gb olarak gözüküyor sizce bu normal mi?birde herkes hddlerin tam gözükmediğini söylüyor doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 1 Ağustos 2010; 14:33:07 >
  • Arkadaşlar herkese slm bende bu bilgisayarı 3 gün önce aldım yalnız işlemcisi i5 değil i3 330m 3gb ram 1gb ekran kartı var şimdilik memnunum ancak bazı sorunlarım var yardımcı olabilirseniz sevinirim ilk olarak Bluetoth var yazmış arkadaşlar ama ben bulamadım hala fn+f3 yaptığımda sadece kablosuz ağ açılıp kapanıyo bilgisayarda yüklü bi Bluetoth driver veya program bulamadım acaba bundan olabilirmi birde bilgisayar bana biraz yavaş geldi özellikle açılışta önbelleğe alınan ram miktarı 1 gb ın üzerinde bu normalmi acaba kullanılabilir bellek miktarı 1.8-2 gb civarı oluyo yavaş olmasının nedeni bu olabilirmi bide ayrılmış video belleği 1gb ama kullanılabilir video belleği 2.2 gb olarak görünüyo acaba bu aradaki fark ram den kullanıldığı için mi bilgisayar yavaş bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim bide bu bilgisayarla son çıkan oyunları rahat oynayabilirmiyim
  • Arkadaşlar şarjı ne kadar gidyor bu modelin ben de 5740G aldım yeni i5 işlemcili 1 saat 45 dk gidiyor en fazla sadece internete girmek ile bu modelde de böyle midir çok kısa bir süre değil mi şarj için...
    Diğer sorum ekranı biraz yatıklaştırınca Word Excel de Office düğmesine bastıgınızda gelen menude karıncalar oluşuyor birsürü bazen gri fonlu internet sitelerinde de ouyor karıncalanma nedendir o led panalle ilgili bir sorun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Mercan -- 3 Ağustos 2010; 13:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximumpayne

Arkadaşlar herkese slm bende bu bilgisayarı 3 gün önce aldım yalnız işlemcisi i5 değil i3 330m 3gb ram 1gb ekran kartı var şimdilik memnunum ancak bazı sorunlarım var yardımcı olabilirseniz sevinirim ilk olarak Bluetoth var yazmış arkadaşlar ama ben bulamadım hala fn+f3 yaptığımda sadece kablosuz ağ açılıp kapanıyo bilgisayarda yüklü bi Bluetoth driver veya program bulamadım acaba bundan olabilirmi birde bilgisayar bana biraz yavaş geldi özellikle açılışta önbelleğe alınan ram miktarı 1 gb ın üzerinde bu normalmi acaba kullanılabilir bellek miktarı 1.8-2 gb civarı oluyo yavaş olmasının nedeni bu olabilirmi bide ayrılmış video belleği 1gb ama kullanılabilir video belleği 2.2 gb olarak görünüyo acaba bu aradaki fark ram den kullanıldığı için mi bilgisayar yavaş bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim bide bu bilgisayarla son çıkan oyunları rahat oynayabilirmiyim

Hangi modelini aldın?modelden modele değişiyor bazı modellerde bluetooth yok.Bende aspire 5741g var i5 430m, 4 gb ram, nvidia gt320m 1 gb ekran kartı,500 gb hdd var özelliklerinde fn+3 basıyorum wi-fi ve bluetooth çıkıyor bluetooth açmak için off tuşuna basacaksın eğer varsa tabi.kapalı olunca kırmızı açık olunca yeşil olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Mercan

Arkadaşlar şarjı ne kadar gidyor bu modelin ben de 5740G aldım yeni i5 işlemcili 1 saat 45 dk gidiyor en fazla sadece internete girmek ile bu modelde de böyle midir çok kısa bir süre değil mi şarj için...
    Diğer sorum ekranı biraz yatıklaştırınca Word Excel de Office düğmesine bastıgınızda gelen menude karıncalar oluşuyor birsürü bazen gri fonlu internet sitelerinde de ouyor karıncalanma nedendir o led panalle ilgili bir sorun mudur?

Benimki en az yalan konuşmuyorum 3-3,5 saat arası gitti internette poker okey filan oynadım hatta.modelim aspire 5741g ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 3 Ağustos 2010; 16:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuKahN

quote:

Arkadaşlar şarjı ne kadar gidyor bu modelin ben de 5740G aldım yeni i5 işlemcili 1 saat 45 dk gidiyor en fazla sadece internete girmek ile bu modelde de böyle midir çok kısa bir süre değil mi şarj için...

Benimki en az yalan konuşmuyorum 3-3,5 saat arası gitti internette poker okey filan oynadım hatta.modelim aspire 5741g ama.

O zaman pilinde sorun var benimkinin parlaklık ayarları yarının altında olmasına rağmen 1 saat 45 dk gidiyor... İade yolu göründü bana sanırım...

• Valla benim bilgisayar da 3gb ddr3 ram 320 gb hdd 1gb ekran kartı var ve intel i3 330m işlemci var modelide 5741g ben bi türlü açamadım fn+f3 ile sadece kablosuz açılıyo anlamış değilim neyse biraz daha bakayım bari
  • quote:

merhaba arkadaşlar benimde acer aspire 5741g laptopum var.gayet memnunum.bir sorum olacak.benim hdd 500 gb olarak söylendi ama 465 gb olarak gözüküyor sizce bu normal mi?birde herkes hddlerin tam gözükmediğini söylüyor doğrumudur?

mrb dogu.herkeste 465 gb cunku hddler tam kapasite degildir sag tikla hdd ye 500:00134bayt tir bunu tam kapasite kulanamaz
  • quote:

quote:

yalan yok dogru bnm de 3saat 40dakika gtrri. arkadasin 5740 onlarda 2,4saati gecmez bldgn kadari ile 5740g 434g32mn de no bluwtooth

• quote:

Orijinalden alıntı: maximumpayne
    Valla benim bilgisayar da 3gb ddr3 ram 320 gb hdd 1gb ekran kartı var ve intel i3 330m işlemci var modelide 5741g ben bi türlü açamadım fn+f3 ile sadece kablosuz açılıyo anlamış değilim neyse biraz daha bakayım bari

i3 lu moselde bluwtooth olmayabilir 5741g 332g50mn vu mu modelin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.