Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptopu bugün elime aldım nihayet. Dediğim gibi Buletooth özelliği yok. ayrıca 4 usb giriş sanıyodum 3 tane çıktı. merak ettiğim şu. şimdi bu pc Windows 7 Home Basic. Ben bu turbo booost u nasıl çalışıtırıcam arkadaşlar. şuan 2.27 ghz de. bunun ayarını nasıl yapıyoruz ? bilen varsa yardımcı olursa çok sevirinim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saha310

Laptopu bugün elime aldım nihayet. Dediğim gibi Buletooth özelliği yok. ayrıca 4 usb giriş sanıyodum 3 tane çıktı. merak ettiğim şu. şimdi bu pc Windows 7 Home Basic. Ben bu turbo booost u nasıl çalışıtırıcam arkadaşlar. şuan 2.27 ghz de. bunun ayarını nasıl yapıyoruz ? bilen varsa yardımcı olursa çok sevirinim..

4 usb girii yok nette yanlıs yazıolar hdmi cıksını usb olarak gormusler sanırım turbo boost u calıstıramazsın o kendi çalısır işlemcinin yukune gorw ayarlar bende 2.56 ghz a kadar cıkıyor bunu everest ultimate edition 5.50 programından araçlar oradan da en allttaki EVEREST CPUID e tıklayarak cpu clock dan gorebılırsın turbo boos ta güvenli ovwerclock diyebilirsin =) ki zaten oc %11 gibi bir seviyede dir.
  • Arkadaşlar,

Bende Acer 5741G kullanıcısıyım. İşletim sistemim Windows 7 Home Preminum. Ancak orjinal GTA IV'ü oynamaya kalktığımda, arabaya bindiğimde baya bi kasılmalar meydana geliyor. Ne yapmam lazım?

BANA BU KONUDA YARDIM ETMEK İSTİYORSANIZ ÖZELDEN MESAJ ATINIZ! TAKİP EDEMİYORUM.. BURADAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem Uğur -- 13 Ağustos 2010; 0:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem UĞUR

Arkadaşlar,

Bende Acer 5741G kullanıcısıyım. İşletim sistemim Windows 7 Home Preminum. Ancak orjinal GTA IV'ü oynamaya kalktığımda, arabaya bindiğimde baya bi kasılmalar meydana geliyor. Ne yapmam lazım?

BANA BU KONUDA YARDIM ETMEK İSTİYORSANIZ ÖZELDEN MESAJ ATINIZ! TAKİP EDEMİYORUM.. BURADAN.

cem kardeş pm attım sorun olursa pm atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Arkadaşlar,

cem kardeş pm attım sorun olursa pm atarsın

pm atıldı :DD::D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seriously

selam arkadaşlar bende 3 gün önce aldım bu cihazdan orjinalinde w7 home yüklü aslında iyi bi sistemdi ama hdd de tek bölüm olduğu için format attım ve vista,xp sürücüsü olmadığı için w7 ultimate 32 bit kurdum format atmadan önce hiç oyun açmamıştım format attıktan sonramı oldu bilmiyorum ama ekran widescreen de çalışmıyor oyunlar ekranı tamamen kaplamıyor kare olarak ekranın ortasında çalışıyor yani ekranın yan tarafları siyah kalıyor sistemin hızına dicek sözüm yok ama tek sorunum bu olsa gerek.. teşekürler

mrb hayırlı olsun dostum. keşke format atmasaydın ozellıklede hard dıskı bolmek ıcın hard dıskı boolomen performans kaybına yol acacaktır umarım bılıyosundur.ikinci olarak ekran kartı driver ının 32 bit olduguna emın ol cunku format atmadan oncekı drıver ın kalmıs olabılır 64 bitlik nvidia veya ati nin 64 ü onların tamamen sılındıgfınden emın ol orjınal sıtesıne nvidia veya ati hangi karttlı modelı kullanıyorsan kur ve tekrar dene sorun cozulmezse tekrar olan durumu anlatır bi çözüm yolu bulmaya calısıtrızz

ilginiz için teşekür ederim tüm sürücüleri acer in kendi sitesinden indirdim ekran kartını nvidianın sitesinden indirmiştim ama acer ın sitesindeki ekran kartı sürücüsü 170 mb tı benim indirdiğim 113 mb tı yanlış hatırlamıyosam yani boyutları aynı değildi acerden indirip kursam deişiklik olurmu acaba 32 bit olduğundan eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriously -- 13 Ağustos 2010; 11:16:31 >

• arkadaşlar pc yi aldım ama pc de sadece C var tek parça halinde. şimdi bütün her şeyi C ye yükledim ama ilerde bişey olsa bütün herşey silinicek. pc de hem C hem D yapsak performans düşer mi? bi de bunu nasıl yapıcaz ? yardım eder misiniz ? Teşekkürler..
  • quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar bende 3 gün önce aldım bu cihazdan orjinalinde w7 home yüklü aslında iyi bi sistemdi ama hdd de tek bölüm olduğu için format attım ve vista,xp sürücüsü olmadığı için w7 ultimate 32 bit kurdum format atmadan önce hiç oyun açmamıştım format attıktan sonramı oldu bilmiyorum ama ekran widescreen de çalışmıyor oyunlar ekranı tamamen kaplamıyor kare olarak ekranın ortasında çalışıyor yani ekranın yan tarafları siyah kalıyor sistemin hızına dicek sözüm yok ama tek sorunum bu olsa gerek.. teşekürler

mrb hayırlı olsun dostum. keşke format atmasaydın ozellıklede hard dıskı bolmek ıcın hard dıskı boolomen performans kaybına yol acacaktır umarım bılıyosundur.ikinci olarak ekran kartı driver ının 32 bit olduguna emın ol cunku format atmadan oncekı drıver ın kalmıs olabılır 64 bitlik nvidia veya ati nin 64 ü onların tamamen sılındıgfınden emın ol orjınal sıtesıne nvidia veya ati hangi karttlı modelı kullanıyorsan kur ve tekrar dene sorun cozulmezse tekrar olan durumu anlatır bi çözüm yolu bulmaya calısıtrızz

ilginiz için teşekür ederim tüm sürücüleri acer in kendi sitesinden indirdim ekran kartını nvidianın sitesinden indirmiştim ama acer ın sitesindeki ekran kartı sürücüsü 170 mb tı benim indirdiğim 113 mb tı yanlış hatırlamıyosam yani boyutları aynı değildi acerden indirip kursam deişiklik olurmu acaba 32 bit olduğundan eminim

onemli değil dostum ne demek mb olarak bakma su anda nvidianın sitesindeki gt 320m driverı 258,0 olan en yeni en güncel drıver acer dan yuklenme nvidadan 32 bit i secerek yukle eğer nvidianın en yenı drıverı da calısmas ıse acer ı yukle önce nvidia sonra acer yine sorun yasarsan w7 64 bite don derım yenı guncellestırmelerle oyunardakı sorunlarda hal oldu =)

• quote:

Orijinalden alıntı: saha310

arkadaşlar pc yi aldım ama pc de sadece C var tek parça halinde. şimdi bütün her şeyi C ye yükledim ama ilerde bişey olsa bütün herşey silinicek. pc de hem C hem D yapsak performans düşer mi? bi de bunu nasıl yapıcaz ? yardım eder misiniz ? Teşekkürler..

merhabalar. verilerin gitmemeisi için bir harici hdd onerebilirim sana 500 gb 94 tl vatanda .kesinlikle diskin 2 ye bolunmesını tasvip etmiorum cunku onemlı olcude performans dususu olmakta boleceksende oyunları wındowsun oldugu klasore yuklenemını tavsıye ederım

bölmek için c ye sag tıkla ozellıklerden yonet e tıkla sonra d surucusu ıcın ayıracagın mıktarı gb olarak sec daha sonra olusturdugun dıskı fat bıcımınde biçimlendirme yap ( d diskini)

• arkaşlar ekran kartları ati hd 5650 daha iyi yoksa NVIDIA GeForce GT 320M mi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMERKAHVECİ

arkaşlar ekran kartları ati hd 5650 daha iyi yoksa NVIDIA GeForce GT 320M mi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk

ati hd 5650
  • Arkadaşlar az önce internetten Rexpo laptop soğutucu aldım. Cysis oynuyorum ve full çözünürlükte oyun çok kastı. büyük ihtimal ısınma sorunu da olucak. bu soğutucu işimi görür mü ? full çözünürlük oynayamıyorum zaten. Isınmanın önüne geçerim inşallah.
  • İyi günler ben yanlış kulübe yazılmışım doğru kulüp burası benim
    5741G kullanıcısıyım i5+500Gb+GT 320 M
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren
    İyi günler ben yanlış kulübe yazılmışım doğru kulüp burası benim
    5741G kullanıcısıyım i5+500Gb+GT 320 M

dogru yolu bulmana sevindik=)
  • Bende bugün bu ürünün i5+500Gb versiyonunu aldım. teknosa'dan aldık ve 1379 lira (çanta ile 1479 lira) ödedim. Ürün oldukça kaliteli gözüküyor bende çok beyendim umarım bana herhangi bir sorun çıkartmaz şu disk bölme işini biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz? ayrıca yukarıda dosya sistemini fat olarak ayarlayın demişsiniz ama bende c ntfs olarak gözüküyor onu fat yaparsam sorun çıkmaz mı?

Ekleme: Bilgisayar yeni olmasına rağmen biraz yavaş açıkıyor. Daha içine hiçbirşey yüklemedim ama biraz yavaş bu normal mi yoksa gidip teknik servisami danışayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 16 Ağustos 2010; 14:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can
    Bende bugün bu ürünün i5+500Gb versiyonunu aldım. teknosa'dan aldık ve 1379 lira (çanta ile 1479 lira) ödedim. Ürün oldukça kaliteli gözüküyor bende çok beyendim umarım bana herhangi bir sorun çıkartmaz şu disk bölme işini biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz? ayrıca yukarıda dosya sistemini fat olarak ayarlayın demişsiniz ama bende c ntfs olarak gözüküyor onu fat yaparsam sorun çıkmaz mı?

Ekleme: Bilgisayar yeni olmasına rağmen biraz yavaş açıkıyor. Daha içine hiçbirşey yüklemedim ama biraz yavaş bu normal mi yoksa gidip teknik servisami danışayım?

mrb.ekran kartn gt320 m isr nvidia sitesindn guncelle.harddisk 5400rpm biraz yacaslik olur power tusuna bas en gec 1dk 15 sn de acmasi lazim windowsu.ntfs olarak bicimlendir ama ayirirsan diski performans duser

• tamam alet şu an şarj oluyor şarj olduktan sonra o dediklerinizi yapıcam. yardımınız için teşekkür ederim
  • Acer 5741G Driverlarını güncelleyen program varmıdır?
  • quote:

Acer 5741G Driverlarını güncelleyen program varmıdır?

pc nizdeki acer updater programi bu ise yarar.gt320m yeni driver cikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can
    tamam alet şu an şarj oluyor şarj olduktan sonra o dediklerinizi yapıcam. yardımınız için teşekkür ederim

onemli degil dostum.her zaman.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.