Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir tane notebbok soğutucusu almayı düşünüyorum. önerebileceğiniz bir model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

bir tane notebbok soğutucusu almayı düşünüyorum. önerebileceğiniz bir model var mı?

rexpo ve avec markalar f/p olarak cok ıyıdır 1499-19,99 arası değişen fiyatlarda bulabilirsin. ben ikisinide kulllanıorum oyun esnasında AVEC IN TEK FANLI BUYUK MAVI LED ISIKLI MODELINI ınternet fılmde ise rexpo nun 3 fanlı modelını kullanıorum NEDEN DERSEN oyunda asırı sogutmadan dolayı avec bir numaradır
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce satın aldım 5741g yi . Bazı yönleri dışında sorunsuz çalışıyor. 2008-2010 arası yapılmış oyunlarda full efekte kasma yaşıyor çoğunlukla ve 5400 RPM hd ile kullanıyorsanız cidden baş ağrısı oluyor onun dışında hoparlör sesi biraz düşük.

Benim 2 sorum var :

1- Bluetoothu nasıl açıyoruz? Bir türlü çözemedim. FN + F3 denmiş, o wireless'ı açıp kapatıyor.
    2- Klavyesi çıkabiliyormuş sanırım bunun, temizlemem lazım onu nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kheldar3131
    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce satın aldım 5741g yi . Bazı yönleri dışında sorunsuz çalışıyor. 2008-2010 arası yapılmış oyunlarda full efekte kasma yaşıyor çoğunlukla ve 5400 RPM hd ile kullanıyorsanız cidden baş ağrısı oluyor onun dışında hoparlör sesi biraz düşük.

Benim 2 sorum var :

1- Bluetoothu nasıl açıyoruz? Bir türlü çözemedim. FN + F3 denmiş, o wireless'ı açıp kapatıyor.

mrb.ben kasma yasamiorum hangi model sizinki 434g32mn mi 50mn mi ati li olan mi gt 320m mi gt320m ise nvidia nin sitesinde en son yayinlanan 19temmuz driver i kurunuz sorun gider.bluetth fn f3 bas launch manager cikio oradan allta off a tikla bluetth axilir temzlik konusunu ilk sendn duydum

• yeni üyeyim nasıl yapıcamı bilemedim yeni aldığım acer aspirede ses gücü düşük ve video görüntü kalitesi de beni tatmin etmiyor tavsiyesi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiiseri

yeni üyeyim nasıl yapıcamı bilemedim yeni aldığım acer aspirede ses gücü düşük ve video görüntü kalitesi de beni tatmin etmiyor tavsiyesi olan varmı?

Acer ın bu modelini aldıgına emin misin :D nasıl görüntü tatmin etmiyor ben full oynuorum tüm oyunları filmlerde 1080p de cok rahat izliorum acer aspire 5741g 434g50mn bnm marka bu ekran kartının driverını indir güncel olanı gt320m ise yeni driver cıktı ses için denetim masasından donanım ve ses sonra realteh hd audio player a tıkla ses efektine tıkla canlı ya bas tamam de düzelir
  • ARKADAŞLAR EVEREST PROGRMANNDA 4 ADET RAM SLOTU GOZUKUO DIMM 0 DIMM1 DIMM 2 DIMM3 OLARAK BOS BELLEK SLOTU 2 OLARAK GOZUKUO 2 TANESINDE 2 GB MICRON CL7 TAKILI SIZDEDE AYNI SWEKILDE MI 6741G 434G50 MN OLANLAR ICIN =) OYLEYSE 8 GB A CIKARTALAIM :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

ARKADAŞLAR EVEREST PROGRMANNDA 4 ADET RAM SLOTU GOZUKUO DIMM 0 DIMM1 DIMM 2 DIMM3 OLARAK BOS BELLEK SLOTU 2 OLARAK GOZUKUO 2 TANESINDE 2 GB MICRON CL7 TAKILI SIZDEDE AYNI SWEKILDE MI 6741G 434G50 MN OLANLAR ICIN =) OYLEYSE 8 GB A CIKARTALAIM :D

arkadaşlar, laptoplarda genelde 2 ram slotu olur, sizin cihazda da 2 slot vardır boşuna heveslenmeyin, aynı şey bizim başlıkta da tartışılıyor bu aralar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kheldar3131
    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce satın aldım 5741g yi . Bazı yönleri dışında sorunsuz çalışıyor. 2008-2010 arası yapılmış oyunlarda full efekte kasma yaşıyor çoğunlukla ve 5400 RPM hd ile kullanıyorsanız cidden baş ağrısı oluyor onun dışında hoparlör sesi biraz düşük.

Benim 2 sorum var :

mrb.ben kasma yasamiorum hangi model sizinki 434g32mn mi 50mn mi ati li olan mi gt 320m mi gt320m ise nvidia nin sitesinde en son yayinlanan 19temmuz driver i kurunuz sorun gider.bluetth fn f3 bas launch manager cikio oradan allta off a tikla bluetth axilir temzlik konusunu ilk sendn duydum

GT320M , 430M. zaten o dediğin driver kurulu. hangi oyunları oynuyorsun sen ? benim full efekte denediğim oyunlar Red Alert 3, World of Warcraft ( bazen kasıyor ), Last Remnant ve Prince of Persia Forgotten Sands. Windowsum hazır gelen windows değil kendim kurdum o yüzden sanırım driverım yok bluetooth için onuda bulamadım. Temizlikde 1-2 tuşuna icetea döktüm zor basıyor biraz onun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheldar3131 -- 22 Ağustos 2010; 3:04:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

ARKADAŞLAR EVEREST PROGRMANNDA 4 ADET RAM SLOTU GOZUKUO DIMM 0 DIMM1 DIMM 2 DIMM3 OLARAK BOS BELLEK SLOTU 2 OLARAK GOZUKUO 2 TANESINDE 2 GB MICRON CL7 TAKILI SIZDEDE AYNI SWEKILDE MI 6741G 434G50 MN OLANLAR ICIN =) OYLEYSE 8 GB A CIKARTALAIM :D

arkadaşlar, laptoplarda genelde 2 ram slotu olur, sizin cihazda da 2 slot vardır boşuna heveslenmeyin, aynı şey bizim başlıkta da tartışılıyor bu aralar

dostum bugun baktrdm acer servisine dedegim gbi 4 slot var 200tl ye 2 adet 2gb DDR3 1066mhz ekldm 8gb oldu.
  • quote:

quote:

quote:

dostum bugun baktrdm acer servisine dedegim gbi 4 slot var 200tl ye 2 adet 2gb DDR3 1066mhz ekldm 8gb oldu.

http://www.crucial.com/systemscanner/index.aspx

şuradan bir sistem taraması yapıp hepimizi bilgilendirebilir misiniz? ss olursa iyi olur.. olmazsa da canınız sağolsun raporu cp edin yeter..

artı olarak everest ve cpuz programlarından ram leri teyit edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 23 Ağustos 2010; 12:11:08 >

• Arkadaşlar benim ekran kartım gt 320 m. nvidia da yenisi çıkmış ama onu nasıl kurucam bana yardımcı olabilir misiniz. bi hata yapmiim sonra. indirip direk kurucak mıyım nasıl olucak?
  • istersen nvidia download sayfasında otomatik bulucu var graphic drivers seç gelen herşeye evet de indirdiğin dosyayı çalıştır next next next yeniden başlat bu kadar basit kolay gelsin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem
    quote:

quote:

quote:

http://www.crucial.com/systemscanner/index.aspx

şuradan bir sistem taraması yapıp hepimizi bilgilendirebilir misiniz? ss olursa iyi olur.. olmazsa da canınız sağolsun raporu cp edin yeter..

artı olarak everest ve cpuz programlarından ram leri teyit edebilir misiniz?

ZATEN 4 slot oldugunu ilk everestten gordum sonra eklettm 8gb gormuo 7:85 olarak goruo.mobilden grdm pc den grrkn eklerim ss

• Nvidia nın sitesine girdim ekran kartını yükseltmek için fakat

foto

böyle bir ekran geliyo. burdan nasıl yapıcam. ya da yanlış yerde miyim. acaba biri bana doğrudan linki pm atabilir mi? gt 320 m i yükseltmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saha310 -- 23 Ağustos 2010; 22:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saha310
    Nvidia nın sitesine girdim ekran kartını yükseltmek için fakat

foto

böyle bir ekran geliyo. burdan nasıl yapıcam. ya da yanlış yerde miyim. acaba biri bana doğrudan linki pm atabilir mi? gt 320 m i yükseltmek istiyorum.

arkadasm 2.sutunda gt 300 series i sec 3.sutunda gt320m yi sec alt stunda win 7 64bit sec search ectikla cikan sayfada download a tikla islenm tamam
    driver i yukledigimde win deneyim dizini puanm frafikte 6,0dan 5,9 a dustu:)

• arkadaşım önceki mesajda da yazdım doğru sayfadasın option 2 yazan yerde graphic drivers yazıyor ona tıkla yukarıda bilgi çubuğu çıkacak ona tıkla izin ver gelen pencereye yükle de çıkan sonuçta sağ tarafta senin için doğru driveri göreceksin ona tıkla açılan sayfaya bir daha tıkla onayı kabul et ve indir sonra inen drivere tıkla herşeye next de bitince yeniden başlat diyecek evet de işte bitti hepsi bu kolay gelsin...
  • ZATEN 4 slot oldugunu ilk everestten gordum sonra eklettm 8gb gormuo 7:85 olarak goruo.mobilden grdm pc den grrkn eklerim ss

dostum 4 gb da 3.80 gibi falan görünür gayet doğal bir durum
  • mrh arkadaşlar,
    acer 5920g kullanıcıydım , laptop çalındı.

bu aralar ilgilendiğim dikkat çeken acer 5741g 500gb i5 modelini
    piyasada bu fiyata bu kadar donanımlı alınabilecek en uygun laptop olarak gözlenmekteyim.
    geçen hafta bir arkadaşa aldık 1.390 6 taksit. başka yerdede peşin 1.319 tl idi.

bayramdan sonra almayı planlıyorum fakat bu aralar , fiyatların 100-200 tl civarında artdığını gördüm,

sizler nereden hangi fiyatlara aldınız ? daha uygun alabileceğim yerler tavsiye edebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea

mrh arkadaşlar,
    acer 5920g kullanıcıydım , laptop çalındı.

bu aralar ilgilendiğim dikkat çeken acer 5741g 500gb i5 modelini
    piyasada bu fiyata bu kadar donanımlı alınabilecek en uygun laptop olarak gözlenmekteyim.
    geçen hafta bir arkadaşa aldık 1.390 6 taksit. başka yerdede peşin 1.319 tl idi.

bayramdan sonra almayı planlıyorum fakat bu aralar , fiyatların 100-200 tl civarında artdığını gördüm,

sizler nereden hangi fiyatlara aldınız ? daha uygun alabileceğim yerler tavsiye edebilirmisiniz ?

Öncelikle arkadaşım bende bu laptoptan kullanıyorum sana tavsiye ederim bence kaçırma bu laptopu uygun fiyata en iyi laptop,gayet memnunum laptoptan.Asıl soruna gelince ben yaklaşık 1 ay önce Gold bilgisayardan 1600 Tl ye aldım. Bu arada 12 ay taksitle aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 24 Ağustos 2010; 18:21:14 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.