Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptopu yaklasık bir yada birbuçuk yıl kadar önce aldım başlarda performans bence çok iyiydi 64 Bit Home Premium kuruluydu yanlış hatırlamıyorsam fakat suan 32 Bit Ultimate kurulu ve ram kullanılabilir miktar 2.5 GB olarak gözüküyor normalde 4 BG ram var acaba 32 Bit işletim sistemi olduğu içinmi performans sorunu var ?
  • kardeşim bilgisayar orjinal uyumlu olan windows sürümü windows 7 home premium 64bit oldugunda diger windows sürümleri ve 32 bit işletim sistemlerinde problem yaşabilirsin.
  • biraz araştırmaya çalıştım 32 bit 4 gb ram desteklemiyor 64 bit yükliycem
  • Arkadaşlar bana acil yardım gerek acer aspire 5741G intel core i3 kullanıcısıyım bilgisayarıma format attım fakat bir çok driveri indirmedi ben manuel olarak yaptım bu işlemleri fakat fn+f3 bastığımda bluetooth ayarları on off diye tablo cıkıyordu artık cıkmıyor ve whirlees açıp kapıyıp duruyor acil yardım
  • Laptopu alalı 1.5 sene oldu ve laptoptan ısınma sinyalleri almış bulunmaktayım.Çabuk ısınmaya başladı ve eski performansını haliyle kaybetti.Diyorum ki şöyle içini açayım tozları alayım temizleyeyim paklayayım :) .Bunun için bildiğiniz bir yöntem veya rehber varsa alabilir miyim? Teşekkürler.
  • arkadaşlar nvidia geforce 320m için yeni driver çıktı buradan indirebilirsiniz:http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-295.73-whql-driver.html
  • Acer Aspire 5741G lebtop um var. Bugün farkettim BIOS 2010 yılına ait v1.02 sürümü yüklü. BIOS güncel sürümünü ve nasıl kuracağım hakkında bilgi verebilecek varmı.(Windows 7 Professional x32)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 26 Şubat 2012; 16:04:04 >
  • Arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım makinayı açtım. Kırılan fan değildir büyük bi ihtimal fanın yanındaki vidanın tutunduğu plastik (makinanın içinde bu plastik) aşırı ısınmadan dolayı kırılmıştı büyük ihtimalde de sende aynı problem olmuştur
  • arkadaşlar bende aynı modeli kullanıyorum 1 tuşu kırıldı acer cağrı merkezini aradım.60 dolar istediler garanti kapsamında değil dediler.ne yapmalıyım ?
  • Merhabalar 5741G intel i5 işlemcili modele sahibim aşağı yukarı alalı 1 yıl oldu bir kaç zamandır yavaşlama sorunu var yavaşlamadan kasıt sistem açılırken bir yavaşlık söz konusu sürekli hazırda beklet ile kapattığım için problem olmuyor fakat restart falan attığımda çok bekletiyor sorun ne olabilir format atmak istemiyorum. İlk geldiğinde 64 bit home premium vardı sanırım onu yedekledim windows 7 ultimate 32 bit yükledim ilk zamandan beri böyle kullanıyorum format atmadan hızlandırma sağlayabilirmiyim ? harici bir disk alana kadar idare etmem lazım harici disk alınca bir format atmayı planlıyorum.
  • Yaklaşık Nisan ayında almıştım. Hâlâ kullanıyorum. Sadece bazı oyunlarda grafikleri en üste çıkardığımda bilgisayar çok ısındığı için kendini kapatıyor. Başka sorunum yok. Bir de hangi soğutucuyu önerirsiniz?
  • arkadaslar bilgisayari okuldan eve getirirken uykuya almistim. geldigimde kapanmisti sarja takip tekrar actim ama masa ustu yuklendikten sonra bilgisayar kapandi. her acmayi deneyisimde boyle oluyor. sorun ne olabilir?
  • arkdaslar bende acer'ın aspıre 5745g modeli var bu model pardus 64 bit destekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbckt

arkdaslar bende acer'ın aspıre 5745g modeli var bu model pardus 64 bit destekliyor mu?

Destekler. Ben kurdum gayet güzel çalışıyor
  • windows 7 de 32 bit 4 gb ramin tamamını kullanmıyr 64 de tamamını kullanıyr diye okudum birçok forumda pardus da böyle birşey var mı mesela ben pardus 64 bit kurdugum zaman pc nin bütün özelliklerini kullnanıyor de mi rami falan ?
  • selam arkadaşlar bende acer aspire 5741g var fan power düğmesine bastığımda kısa süreli (1-2 sn )çalışıp duruyor bu da çok ısınıp kapanmasına neden oluyor sebebi ve çözümü nedir ?
  • arkadaşlar ben aspıre 5741g i5 kullanıyorum. geçenlerde format attıktan sonra tüm sürücüleri yükledim. ama sadece bluetooth görünmüyor. wireless görünüyor ama bluetooth yok.neden acaba? yada ayrıca bir sürücü yüklenecekse hangi sürücü adı ne? acil yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinnn_44

arkadaşlar ben aspıre 5741g i5 kullanıyorum. geçenlerde format attıktan sonra tüm sürücüleri yükledim. ama sadece bluetooth görünmüyor. wireless görünüyor ama bluetooth yok.neden acaba? yada ayrıca bir sürücü yüklenecekse hangi sürücü adı ne? acil yardım ederseniz sevinirim

http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=2058 gerekli sürücüler mevcut bariz bluetooth yazıyor yalnız 2 tane bluetooth kartı var atheros ve broadcom sende olan hangisiyse onu kur muhtemelen yanlış olanı kurmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 4 Nisan 2012; 2:54:23 >

• Merhaba bilgisayarım çok gürültülü çalıştığı için içini açıp fanını temizlemek istedim fakat bütün vidalarını sökmeme ve dvd sürücüsünü çıkartmama rağmen klavyenin ortasında kalan bi kısım yüzünden içini açamadım yapıştırılmış bişeydi sanırım daha sonra tekrar toplym bilgisayarı derken bilgisayarın içindeki iki vidanın yuvasını tutan plastiklerini kırmışım galiba vidalar sıkılanmadı bu yüzden. Vidaları sökerken oldu galiba . Ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim
  • Arkadaşlar bu laptopta The Witcher 2 oyununu oynayıpta kasmadan oynabilen var mı? Low ayarda bile kasıyor, bütün ayarları denedim bana mısın demiyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.