Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu pc de adam gibi kasmadan nasıl oynuyorsunuz bizde lowda bile kasıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: knife101

arkadaşlar bu pc de adam gibi kasmadan nasıl oynuyorsunuz bizde lowda bile kasıyor :D

2 yıl önce aldığımda oyunlarda multi media canavarı diyorduk şimdi ne oldu vay emektar vay
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

arkadaşlar bu pc de adam gibi kasmadan nasıl oynuyorsunuz bizde lowda bile kasıyor :D

2 yıl önce aldığımda oyunlarda multi media canavarı diyorduk şimdi ne oldu vay emektar vay

aynen bende 2yıl önce aldığımda o zaman battlefield ın 2. oyunu cıkmıstı galiba bu binalar fln yıkılan oyun. high de çok rahat oynuyorm şimdi geçti o işler

• quote:

Orijinalden alıntı: MicroChip34

quote:

quote:

aynen bende 2yıl önce aldığımda o zaman battlefield ın 2. oyunu cıkmıstı galiba bu binalar fln yıkılan oyun. high de çok rahat oynuyorm şimdi geçti o işler

aynen metro 2033 falan ne günlerdi bee Bu arada bir arkadaş modern warfare 3 ü medium da 1366 aa2 açık oynayabiliyormuş ben denemedim ama denedin mi hiç o oyunda ???

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen metro 2033 falan ne günlerdi bee Bu arada bir arkadaş modern warfare 3 ü medium da 1366 aa2 açık oynayabiliyormuş ben denemedim ama denedin mi hiç o oyunda ???

valla ben bayadır oyun oynamayı denemedim. şimdi ttnet'te adil kullanım kotası çıkardı hızıda düşürdü. limitsiz diye aldığımız interneti kotalı kullanıyoruz bişey indiremez olduk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben bayadır oyun oynamayı denemedim. şimdi ttnet'te adil kullanım kotası çıkardı hızıda düşürdü. limitsiz diye aldığımız interneti kotalı kullanıyoruz bişey indiremez olduk.

Aynen ya 15 gb dıt bitiyor. İndirmeyi engellede 15 gb sırf chat video ile doldurursun Vınların bile kotası 4 GB :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ya 15 gb dıt bitiyor. İndirmeyi engellede 15 gb sırf chat video ile doldurursun Vınların bile kotası 4 GB :D

yok yaw onu değiştirdiler önce 25gb yaptılar, 2ay öncede 50gb yaptılar. ama o bile anca 15gün yetiyo sonra çat diye 1mbite düşürüyolar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok yaw onu değiştirdiler önce 25gb yaptılar, 2ay öncede 50gb yaptılar. ama o bile anca 15gün yetiyo sonra çat diye 1mbite düşürüyolar

1mbit nedir valla zulum ama 1130kb/sn gel düş 85 -90 kb/sn'yeye

• Merhaba arkadaşlar, 5741g klübünü dah aönce görmüştüm ama pek dikkate almadım bende bir 5741g kullanıcısıyım, şu aralar sıkıntı yapıyor bana emektarım
    Şöyle bir sorun var, PC fazlasıyla ısınmayabaşladı şu aralar HDD 500/30Gb boş, sanmıyorum bununla olduğnu ama bu derece ısınma problemleri yaşayan bir başka arkadaş varmı diye merak ettim, araştırdım baya varda, sistem virüslü oldğunu düşündüm öyleydi temizledim hatalı kapatıyor programları CPU gereksiz yere %100 yapıyor deliriyorum format atarsam tekrar ulaşamayacağım bir çok uygulama program vs. şey var sizce ne yapmalıyım? :) İyi forumlar..
  • nekadar oldu alalı emektar dediğine göre eski olmuş fanların gözü tozdan görüyormudur acaba boştaki sıcaklıkları hwmonitör'le ölçüp atarmısın buraya.
  • Hocam aslında şöyle, PC açıldı tamam herşey rahat CPU gayet normal çalışıyor.. Ancak oyuna girdiğim an CPU yükseliyor fazlasıyla oyunu kapatıyorum, zar zor indiriyorum görev yöneticisinden falan CPU kullanımını yani yüksek çalıştığını gösteriyor ama sistemde o denli çalışıcak bir uygulamanın çalıştığını göstermiyor.
    Bunun yanında hiç yapmadığı şeyler yapıyor, yani fazla kapanma yaşadım şu sıralar, emektar dedimde kasım-aralık 2010'da aldım, evet baya ilgileniyorum PC bakımına ortamı masamı sık sık haftada 1 temizliyorum, PC'yi mümkün olduğu süretle hatta her hafta temizliyorum, bu şekilde sorun yaşıyan arkadaşımız varmı merak ettim?
  • arkadaşlar elinde Acer Aspire 5741G-333G32MN anakart olan warmı acil lazımda
  • Acer Aspire 5741G 2 yıldır kullanıyorum. Oyun için çok dandik performansı olan bi leptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

Acer Aspire 5741G 2 yıldır kullanıyorum. Oyun için çok dandik performansı olan bi leptop

Yanlış düşünüyorsun hocam. Yeni oyunlar için belki yetersiz kalmaya başlamıştır fakat fanlar temiz olduğu müddet sıkıntı yapmıyor donanımının yeterli olduğu oyunlarda.
  • Beyler bende bu laptop'u kullanıyorum ama ne ekrankartı güncellemesi ne BIOS güncellemesi hiçbirşey yapmadım ne denli gerekli şu sıralarda açıkcası onu merak ediyorum. bol oyun oynayan biriyim ve HDD dolu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

quote:

Acer Aspire 5741G 2 yıldır kullanıyorum. Oyun için çok dandik performansı olan bi leptop

Yanlış düşünüyorsun hocam. Yeni oyunlar için belki yetersiz kalmaya başlamıştır fakat fanlar temiz olduğu müddet sıkıntı yapmıyor donanımının yeterli olduğu oyunlarda.

+1 şu an süper donanımlı bir laptop alsan 2 sene sonra o aldığın laptop için de dandik diyeceksin. Şimdi ilk başlığa dön o zaman bunun hakkında neler yazmışlar bak. Fanları temizlemeden ekran kartı güncellemesi yapmadan hiçbir laptoptan hayır bekleyemezsin. Dandik dediğin laptopta i5 işlemci var millet hala core2 dua t4500 ler kullanıyor. Beni 2 yıl götürdü götürmeye devam ediyor. Elbette eskiyecek pazar bu adam 2 yıl satıyor bi youn çıkarıyor hemen yeni işlemciler fora bu iş böyle

• quote:

quote:

aslında olay böyle değil.Utku abime burada katılıyorum eğer iyi bir gözlemciysen ve forumun bu bölümünü takip ediyorsan geçen ekime kadar yazdığım değerlendirmelerden hangi oyunu nasıl oynattığını görebilirsin.
    Ancak tabi işin birde şu kısmı var.Sen ne kadar yeni ne kadar güncel bir notebook alırsan al 2 seneye kalmadan isyan edeceksin ki etmişsin Oyun yapımcıları sürekli çalışarak daha ileriyi daha güzeli hedefliyorlar.Sonuçta ortaya mükemmel işler çıkıyor ve dikkat ediyorum hakikaten kendini geliştiren ve yenileyen bu şekilde de sürekli prim yapan bir sektör oyun sektörü.Amatör ve bir o kadar da profesyonel bir oyuncu olarak malesef teknolojide ki bu hıza yetişememek kuşkusuz herkes gibi senin gibi benimde canımı sıkıyor.(maddiyat kardeşim bu devirde herşey maddiyat)
    şöyle birşey düşünüyorum aslında;
    i7 işlemcili 8gb ramli 2.2 ghz den yüksek bir laptop bulmak ve bunun ekran kartı üzerinde mümkün oldukça oynayarak geliştirmek
    hiç kuşkusuz nereden bulacaksın ekran kartı çıkarılıp değiştirilebilen laptobu diyeceksin ve haklısın da işte bura da devreye az çok bu işlerden anlayan ve fikir sahibi olan burada ki yazar arkadaşlarımız giriyor.

laptobumu (900-950tl arası) elimden çıkararak aşşağı yukarı 2000-2500tl gibi bir rakama ulaşıp bu fiyat aralığından alışveriş yapacağım.Özetle yukarıda bahsettiğim şekilde bir laptop markası yada modeli bilen varsa burada paylaşmasını rica ediyorum.(utku abi umarım bir fikrin vardır)

2. bir seçeneğim ki bu biraz daha zor olacak maddi açıdan benim için ama asusun g serisine geçmeyi düşünüyorum artık -aklımda ki model -ASUS G74SX-XT1- ancak bu konuda da kesinliğim yok (zira 3050tl civarı) G serisi hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse yada model hakkında ne düşündüğünüzü yazarsanız sevinirim.

tüm 5741g kullanıcılarına şimdiden teşekkürler

dipnot:utkubulut abime; monster marka laptoplar hakkında ne düşünüyorsun abi öncelik sıralamam içinde ama bir bilgin varsa paylaş lütfen benimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallwax -- 16 Haziran 2012; 18:40:19 >

• artık 2 seneyi bile doldurduk. artık öyle assassin's creed , battlefield filan yok :D anca online oyun. gariptir hala metin2 oynuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallwax

quote:

quote:

aslında olay böyle değil.Utku abime burada katılıyorum eğer iyi bir gözlemciysen ve forumun bu bölümünü takip ediyorsan geçen ekime kadar yazdığım değerlendirmelerden hangi oyunu nasıl oynattığını görebilirsin.
    Ancak tabi işin birde şu kısmı var.Sen ne kadar yeni ne kadar güncel bir notebook alırsan al 2 seneye kalmadan isyan edeceksin ki etmişsin Oyun yapımcıları sürekli çalışarak daha ileriyi daha güzeli hedefliyorlar.Sonuçta ortaya mükemmel işler çıkıyor ve dikkat ediyorum hakikaten kendini geliştiren ve yenileyen bu şekilde de sürekli prim yapan bir sektör oyun sektörü.Amatör ve bir o kadar da profesyonel bir oyuncu olarak malesef teknolojide ki bu hıza yetişememek kuşkusuz herkes gibi senin gibi benimde canımı sıkıyor.(maddiyat kardeşim bu devirde herşey maddiyat)
    şöyle birşey düşünüyorum aslında;
    i7 işlemcili 8gb ramli 2.2 ghz den yüksek bir laptop bulmak ve bunun ekran kartı üzerinde mümkün oldukça oynayarak geliştirmek
    hiç kuşkusuz nereden bulacaksın ekran kartı çıkarılıp değiştirilebilen laptobu diyeceksin ve haklısın da işte bura da devreye az çok bu işlerden anlayan ve fikir sahibi olan burada ki yazar arkadaşlarımız giriyor.

laptobumu (900-950tl arası) elimden çıkararak aşşağı yukarı 2000-2500tl gibi bir rakama ulaşıp bu fiyat aralığından alışveriş yapacağım.Özetle yukarıda bahsettiğim şekilde bir laptop markası yada modeli bilen varsa burada paylaşmasını rica ediyorum.(utku abi umarım bir fikrin vardır)

2. bir seçeneğim ki bu biraz daha zor olacak maddi açıdan benim için ama asusun g serisine geçmeyi düşünüyorum artık -aklımda ki model -ASUS G74SX-XT1- ancak bu konuda da kesinliğim yok (zira 3050tl civarı) G serisi hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse yada model hakkında ne düşündüğünüzü yazarsanız sevinirim.

tüm 5741g kullanıcılarına şimdiden teşekkürler

dipnot:utkubulut abime; monster marka laptoplar hakkında ne düşünüyorsun abi öncelik sıralamam içinde ama bir bilgin varsa paylaş lütfen benimle

Sevgili kardeşim merhabalar sana 3 tane notebook markası önereceğim bütçene göre. Birini listene eklersin

1. Msi Gt670 sanırım 670 idi vatanda 3500 civarı satılıyor ekran kartı gerçekten başarılı 12 gb da ram var
    2. Asus un dediğin modeli
    3.Eğer süper oyunları orta oynatsın ama kalite olsun dersen Sony vaio nun i7 2670qm modelini öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• slm arkadaşlar ya bende 7741g var 5741 g nin sadece büyük olanı.sorun şu ki oyun oynarken 5 dk sonra falan ısınınca kasmalar oluyo sürekli halbuki ben servisede verdim 3 defa fan temizliği için ama gene aynı sorun devam ediyo bütün oyunlarda yapıyo bunu nedeni ni bilen varmı acaba bana yardımcı olabilecek biri.şimdiden teşekkürler:)
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.