Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b0nib0n

quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

Acer Aspire 5741G 2 yıldır kullanıyorum. Oyun için çok dandik performansı olan bi leptop

Yanlış düşünüyorsun hocam. Yeni oyunlar için belki yetersiz kalmaya başlamıştır fakat fanlar temiz olduğu müddet sıkıntı yapmıyor donanımının yeterli olduğu oyunlarda.

Ne zaman yeni oyun yükleyeceksem bilgisayara o zaman güncellemelerini yapıyorum hocam

Birde fanların temizliğide önemli hocam. Yaz ayındayız. Isındıkça performans düşüyor. Şahsen çantasıyla kaldırdım ben dizüstünü masaüstüyle takılıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acer Aspire 5741G 2 yıldır kullanıyorum. Oyun için çok dandik performansı olan bi leptop

Yanlış düşünüyorsun hocam. Yeni oyunlar için belki yetersiz kalmaya başlamıştır fakat fanlar temiz olduğu müddet sıkıntı yapmıyor donanımının yeterli olduğu oyunlarda.

Ne zaman yeni oyun yükleyeceksem bilgisayara o zaman güncellemelerini yapıyorum hocam

Birde fanların temizliğide önemli hocam. Yaz ayındayız. Isındıkça performans düşüyor. Şahsen çantasıyla kaldırdım ben dizüstünü masaüstüyle takılıyorum :)

En iyisini yapmışsın ama benim masaüstü vasat olduğu için dizüstüne devam çift fanlı soğutucu kullanıyorum inan aşırı derecede faydası oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

En iyisini yapmışsın ama benim masaüstü vasat olduğu için dizüstüne devam çift fanlı soğutucu kullanıyorum inan aşırı derecede faydası oluyor.

Alıntıları Göster
    Çift fanlı soğtucu aldım yine değişen bir şey yok. Kendime güvenebilsem bilgisayarın içine elim yatkın ama laptop olunca iş değişiyor. Bakalım bir gün bi çılgınlık edip sökücem ama. Belli çok tozlandı boşta çekirdekler 60-70 de duruyor. Masaüstünde core 2 duo var tam yükte 60'a çıkıyor %90 kullanım civarında 60 derece normalde 46'da anladımki kışın laptop yazın masaüstü Neyse alıntılar uçtu yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj batuhan -- 31 Temmuz 2012; 20:20:02 >

• acer

ekran karti nvdia geforce gt320 1 gb 128 bit

beyler teknosa 850 tl almami onerirmisiniz

gta 4 battlifield 3 dusuk ayarlarda donmadan oynaya bilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: palm68

acer

Diğer özelliklerinide yazsaydın
  • quote:

quote:

acer

Diğer özelliklerinide yazsaydın

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125031204/acer_as5741g334g50mn_notebook

link burda telden girdigim icin kopyala yapistir yapamiyorum

• Benim notebook ile arasındaki farkLAR i5 işlemci 2.27 ghz 320 HDD olması kısaca benim işlemci yüksek senin HDD.

Ama bu fiyata kaçırma derim işini görür ayrıca ben 1500tl vermiştim 2 yıl önce fiyat şuan çok uygun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr4power

bilgisayarım ekimde 2. yılını dolduracak geçen sene eylül civarı bir fan temizliği yaptırtmıştım fakat şimdi tekrar ısınmalar başladı bende fanı bu sefer kendim temizlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum birisi anlatabilse güzel olurdu çünkü arkadaki tüm vidaları çıkarttığım halde bilgisayar açılmıyor gizli bir vida yeri mi var anlamış değilim bu konuda birisi bana yardımcı olabilirse sevinirim.

Bilen biri anlatırsa güzel olur arkadaşlar bende kendim temizlemeyi düşünüyorum.

Dostum ilk defa yapacaksan 50 tl den açıyım derken anakart masrafı çıkarma derim ben . Çünkü plastik cımbız dahil kompresörününde olması lazm yani fırça il temizlemen or iş ayrıca fan temizliği yetmez 1,5 yılı doldurduysa termal macun yenilemesi yapman lazım termali ffazla sürersen işlemci ile anakart arasında kısa devre yaptırırsın.

Ha bu dam gözümü korkutuyor dieyceksin ama durum böyle bizim anakart komple sökmen lazım öyle bir yapmışlar ki mereti çıkmıyor ayrılıyor kasadan. Bence en güzeli başında dur ve bir servise ver pırıl pırıl etsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimaruf

benm lep bazen donuyo orjinal recovery yaptım acaba aşırı sıcaktanı salonda fansız denedim çk dondu yoksa orjinal hdd değiştirmişler segate ondanmıdır.acer coılar yok dioda

Hdd ile ilgilidir. Ama ana neden harddiskin ısınması ısınmadan dolayı yapıyor sıcaklık hdd 42 nin üzerine çıktı mı takılmalar başlar kafayı yedirtir insana bunun için bence bir soğutucu edinmeniz gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr4power

bilgisayarım ekimde 2. yılını dolduracak geçen sene eylül civarı bir fan temizliği yaptırtmıştım fakat şimdi tekrar ısınmalar başladı bende fanı bu sefer kendim temizlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum birisi anlatabilse güzel olurdu çünkü arkadaki tüm vidaları çıkarttığım halde bilgisayar açılmıyor gizli bir vida yeri mi var anlamış değilim bu konuda birisi bana yardımcı olabilirse sevinirim.

Fan temiliği yap ama esas olarak termal macun yenilemesi yapmalısın termali yenlemezen kurur ve fan temizliği bi işe yaramaz esas ısıyı engelleyen thermal macunlardır. Önce sökmeye klavyede başla klavyenin altındaki vidaları sök ardından ters çevir aradaki vidaları sök hdd ve dvd rw çıkart ve anakara geldiğinde anakartın solundki vida ısıdan çıkmaz ise yağ damlat yine çıkaz ise plastiği kes zaten der taraf tutuyor anakartı ben öyle yaptım.

Birde foto makinesi veya cep telle her işlemi yatığında çek fazladan parça çıkmasın

• quote:

acer

İlk olarak Gta 4'den bahsetmek gerekirse donma, kasma yapmadan düşük veya orta ayarda oynarsın ancak aşırı hareketli zengin grafik içerikli sahnelerde hafif kasılmalar çatışma sırasında kurşun efektlerinde hafif kasılmalar oluyor bazen hiç hissettirmiyor bazende hafif..

Battifield 3'ü ise tam olarak bilmiyorum, ancak düşük işlemi frekansı seni zorlıyabilir oyunlarda soğutucu işe yarar..

• quote:

benm lep bazen donuyo orjinal recovery yaptım acaba aşırı sıcaktanı salonda fansız denedim çk dondu yoksa orjinal hdd değiştirmişler segate ondanmıdır.acer coılar yok dioda

bende de acer da 2 aylık hdd gecikmeli başlangıç sıkıntısı var eğer işlemci fanı yüksek devirde çalıştırırsa herşey hızlı çalışıyor ama fan durma noktasında sen yazıyosun o senin arkandan geliyo böyle bir sorun var yani fanın orta devirlerde devamlı çalışması olayı çözecek ama çoğu zaman fan en düşük ayarda yani neredeyse dönmüyor gibi çalışıtğından gecikmeli cevap veriyo isteklere
  • benim hdd toshiba
  • quote:

dün pc 10 kerre dondu acaba çıkma hddmi taktı servis hava aşırı sıcaktanmı donuyo nasıanlıcaz.

Bence sıcaklık değil sorunun harddisk diye düşünyorum Çünkü harddisk in spin up time ı sanırım bozulmuş olabilir. Sıcaklık aşırı donma yapmaz hemde 10 kere. Bence hd tune ile bir hdd testi yapmanızı öneriyıorum
  • quote:

hdd tunede temiz gözüküyo napcaz.

Error testinin dışında Heath sekmesi e spin up time ın ölçüldüü sekmedede değerer normal mi
  • quote:

heald tertemiz ben diyom hava çok sıcaktı onlamı alakalı

Hava sıcaklığı bu kadar etkili olabileceğini sanmıyorum. Arka planda sistemi zorlayabilecek bir program var mı ?
  • quote:

yok ama bu ralar pc sakin bence hava gibi geliyo mozillada olabilirmi.

Olabilir adobe flasplayer çökme apıyor yeni versiyounu bir yükle bendede çöküp donuyordu pc arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suleyman123

Arkadaşlar bana acil yardım gerek acer aspire 5741G intel core i3 kullanıcısıyım bilgisayarıma format attım fakat bir çok driveri indirmedi ben manuel olarak yaptım bu işlemleri fakat fn+f3 bastığımda bluetooth ayarları on off diye tablo cıkıyordu artık cıkmıyor ve whirlees açıp kapıyıp duruyor acil yardım

Orijinal işletim sistemi dışında bir sistem yükleyince tablo falan çıkmıyor bende de öyle olmuştu fakat işlevleri geçerli FN+F3 Basarak Bluetooth Wireless açıp kapayabiliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live `

quote:

Arkadaşlar bana acil yardım gerek acer aspire 5741G intel core i3 kullanıcısıyım bilgisayarıma format attım fakat bir çok driveri indirmedi ben manuel olarak yaptım bu işlemleri fakat fn+f3 bastığımda bluetooth ayarları on off diye tablo cıkıyordu artık cıkmıyor ve whirlees açıp kapıyıp duruyor acil yardım

Orijinal işletim sistemi dışında bir sistem yükleyince tablo falan çıkmıyor bende de öyle olmuştu fakat işlevleri geçerli FN+F3 Basarak Bluetooth Wireless açıp kapayabiliyorum .

Acer in sitesinden Launch Manager programını yükleyin Düzelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Orijinalden alıntı: Live `

quote:

Acer in sitesinden Launch Manager programını yükleyin Düzelecektir

Sitesinden baktım "Applications" bölümünde en alt kısımda bulunan program heralde ? Site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absenthia -- 14 Eylül 2012; 2:13:55 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.