Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
8
Favori
123.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .ByThenYeter.

Bugun aldım bunu arkadaslar nasıl sizce http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-53218g50makk-v3-571g-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-win8/productdetails.aspx?I_ID=63212

Kasa hoş duruyor F/P ürünü diyebiliriz. Ekran Kartı GT650 M olsaydı tadından yenmezdi ama yinede birçok oyunu rahat oynarsın. Ram in 8 gb olmasıda ileride ram yükseltme derdini ortadan kaldırıyor. Usb yazmışlar sadece Usb 3.0 var sanırım. Mavi renk bir usb veya SS yazan bir usb olması gerekiyor ben 3 yıldır Acer 5741g kullanıyorum memnunum. Teknik serviside düzene girdi şimdilik güzel gidiyorlar.

Hayırlı Olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_cowen

Merhaba arkadşlar bir sorunum var 5741g kullanıcısıyım laptop 10 dk çalışıyor elektirik gider gibi kapanıyor fan hiç susmuyor sürekli çalışıyor yanlız diceksinizki ısınıp kapanıyor kesinlikle ısınma problemi yok buz qibi şekilde kapanıyor fan hızı hiç deyişmiyor sanki takılı kalmış bios üzerinde sıfırlama yapıp f10 tuşuyla tekrar kaydetip başlatmak istedğimde bios kitlenip öylece kalıyor leptabı açtımda normal kapat komutuyla kapatıyorum windows kapanıyor ama laptop ışıkları yanıyor vaziyette elektirikten kesilmiyor devam ediyor güç düğmesinden kapatıyorrum bu sorunuma yardımcı olacak arkadaşlardan hemen cevap bekliyorum teşkkürler ayrıca garantimde bitti sap gibi kaldım ortada lütfen yardımcı arkadaşlar arıyorum

Merhaba nedenler şunar olabilir kansındayım.

1. Anakartın kuzey köprüsünde bir hasar olabilir.

2. Laptopun Power kısmını taşıyan bölümde kısa devre olmuş olabilir.

3.Kilitlenme Ram uyumsuzluğu veya Ram lerden birinde hasar olabilir.

Ama bana bu 3 ünden biri desen anakart ın bir bölümnde kısa devre var gibi geliyor, Elektrik akımını düzenleyen bölümde ..

• quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Bugun aldım bunu arkadaslar nasıl sizce http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-53218g50makk-v3-571g-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-win8/productdetails.aspx?I_ID=63212

Kasa hoş duruyor F/P ürünü diyebiliriz. Ekran Kartı GT650 M olsaydı tadından yenmezdi ama yinede birçok oyunu rahat oynarsın. Ram in 8 gb olmasıda ileride ram yükseltme derdini ortadan kaldırıyor. Usb yazmışlar sadece Usb 3.0 var sanırım. Mavi renk bir usb veya SS yazan bir usb olması gerekiyor ben 3 yıldır Acer 5741g kullanıyorum memnunum. Teknik serviside düzene girdi şimdilik güzel gidiyorlar.

Hayırlı Olsun.

teşekkürler evet kasa metal olması guzel plastık yok alt ksıımda :) donanım da iyi inş güzeldir salı gunu elımde olucak inş :)

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı Olsun.

teşekkürler evet kasa metal olması guzel plastık yok alt ksıımda :) donanım da iyi inş güzeldir salı gunu elımde olucak inş :)

Son oyunları Medium ayarda Hatta Bazılarını High da oynatabilir.

Fifa Pes için zaten high ve ultr da kasmadan rahatça oynarsınız klavyenin tipide güzel e ne diyelim hayırlı olsun inş :) Ben de değiştirmeyi düşünüyorum 3 yıl oluyor alalı bakalım hayırısıyla bende alıcam :)

• merhaba arkadaşlar bendede5741g var bir sorunum var digital fotoğraf makinasından yüklediğim videolarda windows media player,gom player ,neroda ses hiç yok media clasik playerda ise çok hızlı gidiyor ileri alıyormuşsun gibi acil??????????? yardımlarınızı bekliyorum. müzik dinlerken veya facede video izlerken bir problem yok şimdiden teşekkür ederim
  • merhaba arkadaşlar bendede5741g var bir sorunum var digital fotoğraf makinasından yüklediğim videolarda windows media player,gom player ,neroda ses hiç yok media clasik playerda ise çok hızlı gidiyor ileri alıyormuşsun gibi acil??????????? yardımlarınızı bekliyorum. müzik dinlerken veya facede video izlerken bir problem yok şimdiden teşekkür ederim
  • Arkadaşlar uygun fiyata i5, 6GB ram bir tane buldum. ekran kartı 1 gb GeForce GT 320M. aşağıdaki oyunları çalıştırırmı

battlefield 3
    medal of honor warfighter
    skyrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUR4X

Arkadaşlar uygun fiyata i5, 6GB ram bir tane buldum. ekran kartı 1 gb GeForce GT 320M. aşağıdaki oyunları çalıştırırmı

battlefield 3
    medal of honor warfighter
    skyrim

ekran kartı biraz düşük geldi bana fiyatı ne kadar
  • arkadaşım senin dediğin cihazın aynısı bendede var ben alalı 2 yıl oldu eski cihaz çabuk ısınır ısınıncada oyunda takılma felan yapar benim gibi daha sonra ssd felan takmaya kalkarsan desteklemez çok ucuza alıyorsan al ama ben olsam cihaz eski biraz daha yenilerine bakarım
  • arkadaslar acer aspire 5741g x64 home basic recovery dvd lazim nerden bulabilirim
  • Arkadaşlar acer 5741g alt kasa power tuşunu olduğu yerden (menteşenin altından) hasarlı 2 defa yaptırdım ..olmadı belli bir zaman sonra kendini bırakıyor..
    Neredeyse monitör ayrılacak..Çözüm var mı ? sağlam bir çözüm tabi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: callofduty_35
    mrb arkadaşlar format atmadan bu hardiski bölebilrmiyim 320 gb. diyorr ama 285 gözüküyor 2 ye bölmek de fayda var ama iila formattmı ? ayrıca kablo net bağlancam bildiğiniz hesaplı wireless kablo tv modem varmı adsl modem elimizde kaldı kablo net modem çıkardılar başımıza teknoloji hırsızları, yapacak bi şey yok tşk.

tplink ve airties sitelerini arastr derim bnm tercihim airties

bu cihazın wifi bağlantısındanmıdır modemdenmidir videolarda ağırlaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Arkadaşlar acer 5741g alt kasa power tuşunu olduğu yerden (menteşenin altından) hasarlı 2 defa yaptırdım ..olmadı belli bir zaman sonra kendini bırakıyor..
    Neredeyse monitör ayrılacak..Çözüm var mı ? sağlam bir çözüm tabi..

eynen benimkide öyle oldu
  • Aspire 5741G-433G32Mn bilgisayarıma RAM eklemek istiyorum. Üzerindeki 3GB RAM'in %60 sürekli kullanımda görünüyor çünkü. :( Maksimum ne kadar destekler acaba? 8 GB destekler mi mesela? Ve ne tür RAM almalıyım?
  • evet 8 gb ram destekliyor 1066 mhz lik 2 adet 4gb ram alırsan yeterli olacaktır herhalde
  • beyler bende 5741 g kullanıcısıyım 320m ekran kartı var ve directx 11 değil bu yüzden crysıs 3 oynanmıyor alacak veya down yapacak varsa yapmasın çalıştırmıyo
  • geçen gün crysis3 e baktım ama ne yazık ki directx 11 altında ki versiyonlarda çalışmıyormuş bende bu laptopun sorunlarından kurtulmak için ya daha sağlam bir makinanın uyumlu bir anakartı ile değiştirmeyi ya da ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum artık sinirden bir ton ekstrem olay düşünmeye başladım bilgisayarı öylece kaldırıp atmak da istemiyorum daha yeni bir bilgisayar fiyatına telefon aldım.ayrıca ikinici bir sorunum da şarjda ki temassızlık. şarj aletinde ya da kablosunda sıkıntı yok girişte sıkıntı var anakartı değiştirirsem bu sorun da ortadan kalkar diye düşünüyorum fakat belki de değiştiremeden de kendim yapabilirim tek sıkıntım lehim yapacak bir aletim yok o kadar.

yardım edeceklere şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr4power

geçen gün crysis3 e baktım ama ne yazık ki directx 11 altında ki versiyonlarda çalışmıyormuş bende bu laptopun sorunlarından kurtulmak için ya daha sağlam bir makinanın uyumlu bir anakartı ile değiştirmeyi ya da ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum artık sinirden bir ton ekstrem olay düşünmeye başladım bilgisayarı öylece kaldırıp atmak da istemiyorum daha yeni bir bilgisayar fiyatına telefon aldım.ayrıca ikinici bir sorunum da şarjda ki temassızlık. şarj aletinde ya da kablosunda sıkıntı yok girişte sıkıntı var anakartı değiştirirsem bu sorun da ortadan kalkar diye düşünüyorum fakat belki de değiştiremeden de kendim yapabilirim tek sıkıntım lehim yapacak bir aletim yok o kadar.

Anakartı değiştitirsinde bir laptop parası çıkar zaten ekran kartı değiştiremezsin anakarta gömülü. Valla dostum ben çareyi laptopu değiştirmekte buldum. imzamdaki laptopu aldım dx destekli ve medium high arasında çok rahat crysis 3 oynuyorsun. Tavsiyem anakart uğraşmak yerine direk laptopu değiştirmek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr4power

geçen gün crysis3 e baktım ama ne yazık ki directx 11 altında ki versiyonlarda çalışmıyormuş bende bu laptopun sorunlarından kurtulmak için ya daha sağlam bir makinanın uyumlu bir anakartı ile değiştirmeyi ya da ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum artık sinirden bir ton ekstrem olay düşünmeye başladım bilgisayarı öylece kaldırıp atmak da istemiyorum daha yeni bir bilgisayar fiyatına telefon aldım.ayrıca ikinici bir sorunum da şarjda ki temassızlık. şarj aletinde ya da kablosunda sıkıntı yok girişte sıkıntı var anakartı değiştirirsem bu sorun da ortadan kalkar diye düşünüyorum fakat belki de değiştiremeden de kendim yapabilirim tek sıkıntım lehim yapacak bir aletim yok o kadar.

Anakartı değiştitirsinde bir laptop parası çıkar zaten ekran kartı değiştiremezsin anakarta gömülü. Valla dostum ben çareyi laptopu değiştirmekte buldum. imzamdaki laptopu aldım dx destekli ve medium high arasında çok rahat crysis 3 oynuyorsun. Tavsiyem anakart uğraşmak yerine direk laptopu değiştirmek.

neden bir laptop parası çıksın ki bi tane çıkma 5742g nin (kasaya uyumlu olduğu için) anakartını bulsam yeter tek sıkıntı bulmakta bu sabah babama da sordum kendisi IT ci zaten bana anakartı nereden bulacaksın dedi doğu bank ya da internetten dedim doğu bank eskisi gibi değil dedi. internette de baktığımda 250 300 tl arası bir fiyat görmüştüm bu fiyat aslında gayet iyi benim için ama siz laptop parası çıkar diyince bir gerilme oldu bende.

not:anakartı bulabileceğim bir yer ya da fiyatları hakkında bir bilginiz varsa pm atabilirseniz çok sevinirim.

• arkadaşlar benim bir sorum olacak şimdi bnde 5741g 334g50mn modeli var artık pek hızlı değil laptopumu değiştirsem mi yoksa bir ssd harddisk alıp rami 8gb da mı cıkarsam ne yapsam bilemedim
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.