Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5920 SES ÇIKMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFIR ALDIM VİSTA VAR DAHA CİHAZDAN SES ALAMADIM HER ŞEY AÇIK SES ÇIKMIO?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earusan -- 18 Aralık 2007; 21:24:15 >

• öncelikle hayırlı olsun.cihazın yanında, ses düğmesi var, oda açıkmı?(önündeki yan tarafında)
  • O modeller default olarak digital çıkış seçili olarak geliyor. Onun içindirki ses alamazsınız. Denetim masasından realtek ses özelliklerine girin ve varsayılanı stereo olanı seçin. Yani dijitali varsayılan yapmayın sorun hallolur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

O modeller default olarak digital çıkış seçili olarak geliyor. Onun içindirki ses alamazsınız. Denetim masasından realtek ses özelliklerine girin ve varsayılanı stereo olanı seçin. Yani dijitali varsayılan yapmayın sorun hallolur.

ewet aynen bende alıp kurduğumda ses çıkmadı denetim masasından ses özelliklerine gelip çıkışı cihaz olarak ayarlayacaksınız.
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var ama düzeltemedim. biraz daha açıklayıcı anlatırmısınız?
  • başlat<denetim masası<donanım ve ses<ses aygıtlarını yönet<hoparlörler'in üzerine tıklayın<hoparlöler seçiliyken aşağıdan varsayılan yap'a tıklayın bu kadar
  • başlat>denetim masası>ses> hoparlörler sağ tık> varsayılan aygıt olarak ayarla :)

ben yazana kadar cevap gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potentialflow -- 30 Aralık 2007; 22:55:02 >
  • teşekkürler. bu duruma getirmiştim ama uygulamaları tekrar başlatmak gerekiyormuş

quote:

Orjinalden alıntı: triclaw

başlat<denetim masası<donanım ve ses<ses aygıtlarını yönet<hoparlörler'in üzerine tıklayın<hoparlöler seçiliyken aşağıdan varsayılan yap'a tıklayın bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martenzit9 -- 30 Aralık 2007; 23:00:16 >
  • eyw çok sağolun gerçekden dijital çıkış verdiği için ses gelmiyor aletten benimkinde denetim masasında acer hd audio managerdan yaptım varsayılan aygıtı ayarla dedim oldu :D
  • konu hort olacak ama gecenin bu saatinde beni büyük bir dertten kurtardığı için donanım haber forumdaşlarına bir kez daha teşekkür. yeni format attım, saatlerdir tırmalıyordum ne kolaymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.