Şimdi Ara

Acer Aspire 5930G Derneği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.618
Cevap
8
Favori
219.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

henüz XP kurmadım.
    recovery partition'u silmeye cesaret edemedim.

Bir de HDMI için XP driver'ı yok dedin ya, o yuzden biraz daha düşüneyim dedim.

sende sanırım C'de XP, D'de vista var.
    performans olarak nasıllar?

XP ve Vista arasında +'lar ve -'ler olarak bir değerlendirme yapabilir misin.

İlk baştan öyleydi daha sonra vistayı silip xp kurdum fakat beklediğim bir performans göremedim.Oyunlarda 3-8 fps arası artış gözlemledim ama normal kullanımda vista xp ile denk çalışıyor.Şuan vista home premium kurulu
  • bizim ekran kartı g600gt ddr2 mi ddr3 mü?

bir de ne var ne yok oynanıyor degil mi?

son olarak fan hafif sesli sanırım.
  • Ekran kartı 9600M GT ddr3 .Yukarıda 2 oyunda test ettim bütün oyunları rahatlıklar oynarsın.Race driver grıd indiriyorum onuda test edip koyarım
  • arkadaşlar ekran kartı ddr 3 tür şüpheniz olmasın..resme bakabilirsiniz

Acer Aspire 5930G Derneği

arkadaşlar birşey soracağım bu hdmı çıkışını nereden açıyoruz biryerde karşıma çıkmıştı bu aleti kapatmı ne öyle bişey vardı tıkladım kayboldu bidahada o menüyü bulamıyorum tekrar nasıl açabilirim bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 10 Ekim 2008; 22:21:18 >

• pulpa, HDMI olayı eAudio Management'ta.
  •  Acer Aspire 5930G Derneği
  • 5930'un servis kitabını buldum ve DVD sürücünün nasıl söküleceğini öğrendim. (Tabi artık sökmeyi düşünmüyorum, malum sağlam çıktı )

Acer'ı sökme üzerine açtığım aşağıdaki konuya, 5930 ve diğer yeni modellerin servis kitaplarını ekledim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27077872/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

5930'un servis kitabını buldum ve DVD sürücünün nasıl söküleceğini öğrendim. (Tabi artık sökmeyi düşünmüyorum, malum sağlam çıktı )

Acer'ı sökme üzerine açtığım aşağıdaki konuya, 5930 ve diğer yeni modellerin servis kitaplarını ekledim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27077872/tm.htm

Kafaya koydun sen kısa zamanda sökücen makinayı

• quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar ürünü bende aldım kullanıyorum malesef digital tv tuneri yok logoda var görünüyor ama yanında yıldız var ve modele göre farklılık gösterebilir gibi bir dipnot var aşşağıda digital tv tuner olsa süper olurdu *deniz* arkadaşım benide kullanıcılara eklersen sevinirim....

Ekledim , yabancıların incelemelerine bakınca bende farkettim tv tuner yok maalesef

pekı hangi modellerde var onu bılıyormusunuz ben mesela yurt dısından aldım cıhazı belkı bende vardır mesela blutot bende var sızde yok belkı bu da vardır olan modeller bellımı acaba

• @dangerdanger

Bilemiyorum şuanda Türkiye deki modellerde yok.Senin modelde varsa zaten yazılımı kurulduğunda çalışacaktır
  • şu modeli türkiye'de ne zaman bulabileceğiz acaba? türkiye distribütörü,forumlar vb. her yere mesaj atıyorum ama bir tane bilen yok...lütfen bilen birisi bilgi versin...

Acer Aspire 5930G-944G32BN yani T9400 işlemcili ve 512 MB 9600GT DDR3 olan versiyonu...

P8400'lü versiyonu 1200$+kdv aralarında fiyat/özellik bakımından çok mu fark vardır...bilen birileri aydınlatırsa sevinirim...saygılar
  • quote:

@dangerdanger

Bilemiyorum şuanda Türkiye deki modellerde yok.Senin modelde varsa zaten yazılımı kurulduğunda çalışacaktır

olmaz ıse drıver kurulmazdı sanırım cunku benım eskı laptopda blutot yoktu drıverını kurmak ıstedım belkı vardır dıye ancak bı hata almıstım urun bulunamadı gıbı sanırım var ama halen bılmıyorum nasıl calıstırcam frekans fılan nereye gırılcek esobı ye baktım bıraaz ama sadece haberler fılan var bıde baska ulkeler var yanı oraya frekans fılan gırılıyor sanırım da nasıl olacak bu ıs bılmıyorum neyse bekleyelım bakalım kullanıcılar cogalsın belkı bılen bırı cıkar
  • Araştırıyorum fakat bu model hakkında pek fazla bilgi yok.

Bizim modellerde RF jackı yok seninkinde varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 11 Ekim 2008; 1:34:05 >
  • RF jackı derken ne oluyor bu nerede oluyor
  • güzel inceleme eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

güzel inceleme eline sağlık

Teşekkür ederim
  • quote:

bende hdmı ın olduğu seçenek tıklanmıyo silik halde görünüyor tekrar nasıl kuracağım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 11 Ekim 2008; 11:33:56 >
  • hdmı cıkısı olduguna emınsın degılmı pc de bende de var bende gayet normal gozukuyor yanı tıklenebılıyor en son olmadı empowerıng technology yı program ekle kaldırdan sıl acerın sıtesınden drıver bolumunden tekrar yukle ama sılmeden once programı bul ben gecen baktım vardı sanırım orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: santiago51

hdmı cıkısı olduguna emınsın degılmı pc de bende de var bende gayet normal gozukuyor yanı tıklenebılıyor en son olmadı empowerıng technology yı program ekle kaldırdan sıl acerın sıtesınden drıver bolumunden tekrar yukle ama sılmeden once programı bul ben gecen baktım vardı sanırım orada

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5930.html

burada 2. kısımda e audıo olarak download edersen sanırım duzelır ama once e aıdıo yu program ekle kaldırdan sılmen lazım bu arkadasın dedıgı gıbı empowerıng technology sadece tek program degıl ıcınde e audıo e power fılan bırcok sey var yanı sanırım senı ılgılendıren bolum sadece hdmı olan o da e audıo o tek basına verdıgım lınk den yuklenebılıyor sılıp tekrar yuklersen problemın cozulebılır

SAYGILAR

• 320gb harddisk tam ortadan bölünmüş.

"Acronis Disk Director Suite" ile önce C'yi küçültüp (80gb) sonra bölünen kısmı D'ye eklesek...

ilerde alt+f10 ile veya yazıdğımız kurtarma dvd'leri ile sistem kurtarma yaptığımızda sorun çıkar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.