Şimdi Ara

Acer Aspire 5930G Derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.618
Cevap
8
Favori
219.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

320gb harddisk tam ortadan bölünmüş.

"Acronis Disk Director Suite" ile önce C'yi küçültüp (80gb) sonra bölünen kısmı D'ye eklesek...

ilerde alt+f10 ile veya yazıdğımız kurtarma dvd'leri ile sistem kurtarma yaptığımızda sorun çıkar mı?

Çıkacağını sanmıyorum Yerel disk e verileri kurar diğer taraftan HDD nin bölümüne karışmaz
  • vıstanın kendısınde bolme ıslemı gerceklesıyor su sekılde

resımde gozuktugu gıbı c nın uzerıne gelıp sag tıklayım shrınk volume dedıgın zaman bı kutucuk acılıyor ve nekadar bolmek ıstedıgını veya nekadar bolebılecegını orada yazıyor burada sanırım dısk bırlestırmede oluyor arastırmak lazım.

Acer Aspire 5930G Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerdanger -- 11 Ekim 2008; 13:57:42 >

• oradan disk bölündüğünü bir kaç yerde okudum ancak birleştime nasıl oluyor acaba?
  • quote:

oradan disk bölündüğünü bir kaç yerde okudum ancak birleştime nasıl oluyor acaba?

Birleştirmeyi ben yapamadım.Hata verdi daha sonra paragon partion managerla halletmeyi denedim istersen sende paragonla dene
  • peki 5930 ile hangi notebook soğutucuyu kullanıyorsunuz?
  • Şuanda soğutucu kullanmıyorum
  • oyunlarda daha iyi performans ve cihazın ömrünün daha uzun olması için soğutucu şart hocam...

zalman, cooler master veya thermaltake alınabilir sanırım.

bu arada laptopun altındaki ayakları arası 32cm. ayaklarıyla beraber 33cm.
    soğutucu alacaklar buna dikkat etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 13 Ekim 2008; 0:02:08 >
  • quote:

oyunlarda daha iyi performans ve cihazın ömrünün daha uzun olması için soğutucu şart hocam...

zalman, cooler master veya thermaltake alınabilir sanırım.

bu arada laptopun arkasındaki ayakları arası 32cm. ayaklarıyla beraber 33cm.
    soğutucu alacaklar buna dikkat etsin...

Öyle çok aşırı ısınmıyor ama birkaç hafta sonra bir soğutucu bakarım sorun kışın değil yazın aslında
  • arkadaşlar bu laptopun ilginç tarafı bluetooth tuşu var ama bluetooth yok nasıl iş bu ya:) onun dışında harika bir makina gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdr07

arkadaşlar bu laptopun ilginç tarafı bluetooth tuşu var ama bluetooth yok nasıl iş bu ya:) onun dışında harika bir makina gerçekten

Ona bakarsan etikette tv tuner yazıyor oda yok
  • acaba serviste parasını versek, tvtuner ve bluetooth çipi takarlar mı?

bluetooth çipi 30-40 dolar falandır sanırım.

ya da illa bluetooth olsun ama ucuz olsun derseniz usb bluetoothlar var:

REXPO RB-175 BLUETOOTH (DRIVERSIZ)
    http://www.hepsiburada.com/rexpo-rb-175-bluetooth-driversiz/productDetails.aspx?categoryid=319&productid=bd97282

APROTECH MİCRO NANO USB 2.0 BLUETOOTH DONGLE
    http://www.hepsiburada.com/aprotech-micro-nano-usb-2.0-bluetooth-dongle/productDetails.aspx?categoryid=319&productid=bd72825

• Öyle birşey olsa güzel olur.Ama yaparlarsa fiyatı biraz tuzlu olacaktır
  • arkadaşlar bilen varsa cevap verirse sevinirim.........
    [dolardan dolayı qosmio f50-10g den vaqgeçtim...)

ancak acer 6930 ve 5930 arasında kaldım.. bu 6930g de 16 inç olayı nedir..?
    oyunlarda dez avantaj mı..? ekran kartı aynı 9600m gt.. daha cazip yapan parmak izi var vee hd görüntü destekli...
    gören varmı bu 6930g yi....... YaRDIMMMMM... Hangisi .....??? fiyatları yakın birbirine????
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_46

arkadaşlar bilen varsa cevap verirse sevinirim.........
    [dolardan dolayı qosmio f50-10g den vaqgeçtim...)

ancak acer 6930 ve 5930 arasında kaldım.. bu 6930g de 16 inç olayı nedir..?
    oyunlarda dez avantaj mı..? ekran kartı aynı 9600m gt.. daha cazip yapan parmak izi var vee hd görüntü destekli...
    gören varmı bu 6930g yi....... YaRDIMMMMM... Hangisi .....??? fiyatları yakın birbirine????

Vatan bilgisayarda gördüm bu makinayı fena değil gördüğüm model 9300gs kartlıydı.

ekleme:6930 u Türkiyede hd destekli ve parmak izi okuyuculu bulamayabilirsin.Kesin konuşmuyorum ama 5930g modelinde olan farklılıktan dolayı söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 13 Ekim 2008; 1:26:34 >

• bu ürün bir çok yerde war.........parmak izi okuyucu war

1.http://www.hepsiburada.com/acer-as6930g-733g32mn-core-2-duo-p7350-2ghz-3gb-320gb-tasinabilir-bilgisayar-lx.avn0x.038/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72912
    2.http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1177.0234

3.http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=35105

sormak istediğim bu 16 inç olayı ..... oyunlarda 1366x768 diye çözünürlük yok....
    hangi çözünürlükte oynanacak oyunlar.. ve net olacakmı....????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion_46 -- 13 Ekim 2008; 2:40:35 >

• Hepsiburadaki bir yorumda 1900x1080 değil diyor.Bence 5930 alman daha iyi olabilir.Birde yabancı kullanıcıların incelemelerine bakmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Hepsiburadaki bir yorumda 1900x1080 değil diyor.Bence 5930 alman daha iyi olabilir.Birde yabancı kullanıcıların incelemelerine bakmak lazım.

orda yanlış yazılmış.. 1366x768 bu kesin
    türkiyede de bu makina var...
  • laptopu fişte kullanıyorum.
    bateri de takılı.

bateri ömrü kısalır mı?
    yani böyle bir durumda gücü fişten mi alıyor yoksa bateriyide çalıştırıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

arkadaşlar bu laptopun ilginç tarafı bluetooth tuşu var ama bluetooth yok nasıl iş bu ya:) onun dışında harika bir makina gerçekten

Ona bakarsan etikette tv tuner yazıyor oda yok

ama laptopun sağ tarafında yazıyor specification vary depending on model

birde bu fabrika cd falan nasıl olacak kaç dvd lazım
  • quote:

ama laptopun sağ tarafında yazıyor specification vary depending on model

birde bu fabrika cd falan nasıl olacak kaç dvd lazım

Bende yeni farkettim hiç dikkat etmemiştim o yazıya .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.