Şimdi Ara

Acer Aspire 5930G Derneği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.618
Cevap
8
Favori
219.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizde nasıl?

tamam sessiz çalışıyor ama gece insanın kulağı takılıyor sessizlikte...

fanın daha az çalışmasını nasıl sağlarız?
    hangi programlar fanı çalıştırır?
  • bir de bu mcafee antivirus tam sürüm mü?

ne var ne yok siliyorumda bilgisayardan...

ona göre tam sürüm değilse bunu silip avira yükleyeceğim...

bu arada harddiski C: 85gb ve D: 200gb olarak ayarladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

bir de bu mcafee antivirus tam sürüm mü?

ne var ne yok siliyorumda bilgisayardan...

ona göre tam sürüm değilse bunu silip avira yükleyeceğim...

bu arada harddiski C: 85gb ve D: 200gb olarak ayarladım.

Bende öyle ayarlamıştım harddiski
    Bu arada office mcafee 60 günlük kullanım sonunda bitiyor

Speed Fan diye bir program var ona bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 14 Ekim 2008; 13:03:37 >
  • Beyler bende 6930G ile bu model arasında kaldım. Aralarındaki tek fark ekran boyutu sanırım. 6930G'de 16" ekran ve max 1366x768 çözünürlük var.Benim anlamadığım olay şu 1366x768 çözünürlükte hangi oyunları oynayabiliriz.Ben hiç bir oyunda 1366x768 diye bir çözünürlük seçeneği görmedim. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: elessar19

Beyler bende 6930G ile bu model arasında kaldım. Aralarındaki tek fark ekran boyutu sanırım. 6930G'de 16" ekran ve max 1366x768 çözünürlük var.Benim anlamadığım olay şu 1366x768 çözünürlükte hangi oyunları oynayabiliriz.Ben hiç bir oyunda 1366x768 diye bir çözünürlük seçeneği görmedim. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim .

aynı endişeden 6930 almadım.

bunu aldım.

• Forumlarda 6930G modelini aldığını söyleyen arkadaşlar var.Bizi bu 16'' olayında aydınlatırlarsa sevinirim
  • bir an önce şu iki makinadan birini almam lazım..[5930g veya 6930g]

malum dolar biraz daha düşük.. yrının ne olacağı belli değil.. artık kısmet
    şu ekran çözünürlüğü 6030g de nasıl olacak.. avantaj mı.. lütfen ama lütfen
    alıp kullananlar bişey yazsınlar.... her oyunu rahat oynatıyormu...eğer oynatıyorsa süperdir.
    parmak izi var ayrıca hd ve numerik tuş... iyi gibii..
    birileri bir şey yazsın.......................

• İşlemci farkı dediklerinin hepsini örter bence bu laptop daha iyi ...
  • Arkadaşlar 5930 almayı düşünüyodum ama sırf bluetooth olmadığından dolayı vazgeçmek üzereyim(bluetooth suz notebook mu kaldı yav hangi devirde yaşıyoruz),sizce bu vazgeçmem için yeterli bi neden mi?Bide pc nin ısınması nasıl,rahatsız edici ve reset attırcak kadar bi ısınma söz konusumu??
  • bluetooth olmasın ne olcak yani?hem sanki bluetooth u herkes kullanıyor mu?bluetooth hiç iyi diil hız konusunda,bluetoth da olsa olmasa da sen yine kablo kullancaksın veri aktarımında,bluetooth için 5930 dan vazgeçilir mi hiç?
    quote:

Orjinalden alıntı: Tasher

Arkadaşlar 5930 almayı düşünüyodum ama sırf bluetooth olmadığından dolayı vazgeçmek üzereyim(bluetooth suz notebook mu kaldı yav hangi devirde yaşıyoruz),sizce bu vazgeçmem için yeterli bi neden mi?Bide pc nin ısınması nasıl,rahatsız edici ve reset attırcak kadar bi ısınma söz konusumu??
  • evet bluetooth yok.
    açıkçası buletooth ile kullanacağım cihaz olarak bir cep tel. var.
    onu da zaten kabloyla bağlıyorum.

eğer isterseniz 10-20 ytl arası usb bluetooth cihazları var, onlardan bi tane takarsınız...
  • Bluetooth a okadar ihtiyacım şuana kadar olmadı.Yokluğunu pek hissetmedim.Masaüstü pc de alışık olduğum için olabilir.Epox un bluetooth adaptörünü kullanıyorum şuana kadar bir problem vermedi.
  • Acerin 5930G modelinde alt kısmında ufak bir subwoofer varmış sanırım,kimse bundan bahsetmemiş.. Eğer doğruysa gerçekten güzel bir özellik .
    Özelliklerde Dolby® Home Theatre Digital Surround Ses Teknolojisi felan filan yazıyo ,oyunlarda ses efektleri felan nasıl? 5930G sahipleri biraz bizi aydınlatırsa iyi olur.
  • Ses olarak 5930 beklediğimden iyi çıktı.Laptopta klavyenin üstünde 2 adet biri sağda biri solda olmak üzere hoparlör var.Ayrıca alt tarafta bir subwoofer bulunmakta.
  • Beni de kullanıcılar listesine ekleyebilirsiniz :)

Bugün acer crystal eye webcam i deneyim derken "webcam cannot found" tarzı bir hata yazdı. Daha sonra bir şekilde klasör icinden denedigimde aciliyordu webcam ama goruntu varyok gibiydi-renkler birbirine girmis ve goruntu karısmıstı.
    Bende yeni driver aradım netten ve Acer Crystal Eye webcam V7.96.701.09c-WHQL ve Acer Crystal Eye webcam(Bison)_v2.0.0.9 isimli dosyalar buldum.
    Bunları kurdum sırayla, MSN den webcam actıgımda calısır iken, normalde internette olmaz iken Acer Crystal Eye ikonunu tıkladıgımda eskiye gore egisik bir arayüz acılıyor (belli ki daha eski) ve goruntu burada gozukmuyor.

Bu sorunu nasıl cozerim, ya da eskiye nasıl donerim bilen varmı acaba?

Bir sorum da Vista ile ilgili. 2gb ramle geldi laptop, 2 gb daha almamı tavsiye edermisiniz vista kullandıgım icin?
  • GSynia , menulerde "preview" diye bir seçenek varsa onu işaretleyin...

Bu arada kasanın üzerindeki sticker'ları çıkarttınız mı?
  • Yok ben hala çıkartmadım güzel duruyor aslında
  • ben de bugün laptopun 5930....bn,(2.53 ghz işlemcili olanı)siparişe verdircem almanyadan,haftaya elimde olacak yorumlarımı yazarım o zaman
  • ramlar ddr667 mi , 800 mu?,
    firewire hdmi war mı?,
    en önemlisi pil eco modda, ve performans modunda kac saat gidio ?.
  • ramler 667 mhz ayrıca hdmi çıkışı var,diğerleriini bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.