Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5935 DERNEĞİ ( GT240 M yeni ekran kartı ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
27.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gt 240m cok az ısınan bir ekran kartidir performansi cok iyidir. samsunglardaki 4650 ile eşdeğerdir... piyasadaki en iyi ekran kartlarından diyebilir..z.z.

kardes recovery alinca sistemi otomatik kuruyosun ama sen normal kurulum yapsanda olur ama surucu yedeklerini kesin al.. .cunku normal kurduktan sonra aldiğin yedek cdsini takip suruculeri kurman gerekecek sen yine hepsini al yedek bulunsun yinede windowsu kursaksan normal kur

suanda piyasada gt240m li bilgisayar olduğunu snamiyorum gt130m li p8600 bile 2milyar su an
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

gt 240m cok az ısınan bir ekran kartidir performansi cok iyidir. samsunglardaki 4650 ile eşdeğerdir... piyasadaki en iyi ekran kartlarından diyebilir..z.z.

kardes recovery alinca sistemi otomatik kuruyosun ama sen normal kurulum yapsanda olur ama surucu yedeklerini kesin al.. .cunku normal kurduktan sonra aldiğin yedek cdsini takip suruculeri kurman gerekecek sen yine hepsini al yedek bulunsun yinede windowsu kursaksan normal kur

suanda piyasada gt240m li bilgisayar olduğunu snamiyorum gt130m li p8600 bile 2milyar su an

Gereçekten bu aralar bilgisayar fiyatları biraz uçuk kaçık, 240M'li lerin de satışına başlanırsa sanıyorum 2400-2500 liradan aşağı olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

@wolf_331
    @burndragon

windows xp bence vistanın yarısı olamaz.
    vista da windows 7 den iyi değildir.

Dostum dediğin görecelidir sana göre öyle olabilir ben yükledim yaşadıklarımı paylaştım yani sistem olayıda zevke bağlıdır!! zaten burasıda tartışma değil paylaşma formudur!!!
  • Size bir sorum olacak. Şu anda ACER AS5935G-864G50Mn almayı düşünüyorum. İstanbul içerisinde hangi mazada bulabilirim ? Acer laptop satan çoğu yerde yok. Siz nereden aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yacker

Size bir sorum olacak. Şu anda ACER AS5935G-864G50Mn almayı düşünüyorum. İstanbul içerisinde hangi mazada bulabilirim ? Acer laptop satan çoğu yerde yok. Siz nereden aldınız ?

internetten araştırdığımda istanbul bilişim mağazası en uygun fiyatları sunuyordu. bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

gt 240m cok az ısınan bir ekran kartidir performansi cok iyidir. samsunglardaki 4650 ile eşdeğerdir... piyasadaki en iyi ekran kartlarından diyebilir..z.z.

HD4650 oyun performansı olarak testlerde daha önde GT240'tan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

SONUNDA YENİ MODELİN TÜRKİYE YE GELMESİ BEKLENİYOR ;

Evet arkadaşlar sonunda ACER hatasını anladı ve yeni modeller yeni ekran kartıyla geliyor.eski modele göre yeni modelin şuan elime ulaşan ve yurtdışında ( Almanya ) satışa sunulan modeline baktığımızda ;

Core™2 Duo Prozessor P7550 3 MB L2 Cache, 1066 MHz 2,26 GHz
    4096 MB DDR3 1066 MHz RAM
    15.6" 16:9 WXGA Acer CrystalBrite ekran
    NVIDIA® GeForce® GT240M 1024 MB DDR3
    2815 MB TurboCache™ (1024 MB kendinden, 1791 MB RAMden paylaşımlı )

diğer özellikler ise aynı.

gt 240 ın performansı şüphesis gt130 m e göre daha iyi olacaktır. fakat dediğim gibi makinenin türkiye ye gelmesini beklemeliyiz. Almanya mediamarkt daki şu anki sipariş fiyatı ise 999 euro.Türkiye de ki fiyatını daha ucuz bekliyorum.

3DMARK06 puanı ise günümüz yeni dx10.1 ekran kartlarının gerçek performansını gösteremese de, çünkü artık bu benchmark eskide kaldı ve yeni ekran kartlarını yeni benchmarkla karşılaştırmalıyız bana kalırsa.

puan olarak normal 1280 800 ya da 1280 768 çözünürlükte 6800 7000 arası puan bekliyorum

Bu model 5739 olabilir mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5739g7-874g32mn-as5739g-core2duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40252

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 27 Ekim 2009; 11:53:26 >

• @Mechatronik
    hayr dostum aynı model değil. bu 5935 şu an türkiye de zamanında satılmadığı için acer türkiye getirtmiyor ama ilerde ne olur bilemem.
    Bütün bu gelişmelerin ardından asus da corei7 işlemcili gtx 260m ekran kartlı modellerini piyasaya sürdü

ŞİMDİ DE ALMANYA DA BU MODELİN P8700 İŞLEMCİLİSİ WİNDOWS 7 64 BIT ile piyasada arkadaşlar

CPU Core™2 Duo Prozessor P8700
    Cache, FSB 3 MB L2 Cache, 1066 MHz
    Taktfrequenz 2,5 GHz
    Chipsatz Mobile Intel® GM45 Express

ArbeitsspeicherGröße 4096 MB
    Arbeitsspeicher-Typ DDR3
    MHz 1066 MHz
    max. Erweiterung auf 4096 MB
    verbaute Plätze (von wievielen) 2 von 2

DisplayBildschirmgröße in cm und Zoll 39,62 cm / 15,6"
    Bildschirmformat 16:9
    Bildschirmart HD Acer CineCrystal™ High-Brightness Frameless TFT mit LED Backlight
    max. Auflösung intern 1366 x 768 Pixel
    max. Auflösung extern 2048 x 1536 Pixel
    Reaktionsgeschwindigkeit in ms 8 ms
    Bildschirmhelligkeit in NIT 220
    Besonderheiten Frameless Design

GrafikHersteller NVIDIA®
    Grafikchip/-karte GeForce® GT240M
    Grafikspeicher dediziert 1024 MB DDR3
    Grafikspeicher shared bis zu 2815 MB TurboCache™ (1024 MB DDR3 dediziert, bis zu 1791 MB shared)

FestplatteKapazität 500 GB
    Anzahl 1
    Kapazität je Platte 500 GB
    Umdrehungen pro Min 5.400 U/min

• arkadaşlar media control tuşlarındaki aldığımda mavi yanan ses kısma tuşu artık yanmıyor nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa sevinirim...
  • fiyatını ve oyun performansı nedir?
  • 5935 arkadaslarim nerdesiniz...z.z oyun performanıs fena deil gt240mli bilgisayarları bekle..
  • ben crysis modern warfare kasmadan oynayabiliyorum gt130mde
  • hayırlı olsun waryum kardesim seninki t6600 mu makineyi kapatip actikca el kismi baya cizilşor piano black olduğu icin varmi sticker felan kullanan
  • p8600 benimki
  • hayırlı olsun kardesim bendede aynısı var bağlantıyı koparlayalım kapatip acarken el yeri cizilio malesef ..
  • el yeri derken nereyi kastediosan tam olarak touch-pad?
  • yok kardes bu simsiyah parlak olan yer:) kardes benim klavyenin aralarına toz bazen sac girior:) bazi arkadaslar klavye stickerdan bahsetmisler 5739 formunda klavyeyi tamamen saran bişey..su laptobun arkasinda seffaf koruma varya onun incesi gibi ..iz birakmazsa almayi dusunuyorum aslinda.... bide normal sticker alicam laptobun arkasina
  • Sevgili insider3,
    sen bir problem yaşadın diye markayı kötüleme, teknosa'yı kötüle kötüleyeceksen ki tuttuğuna geçirme, bir halttan anlamayıp atıp tutma ve garanti ve geri iade olaylarında çamura yatmalarıyla ünlüdürler, yazıcıoğlundaki korsan cdciler gibi davranırlar.
    "Daha kaliteli bir markalı ürün" nedir? Toshiba falan diyeceksin büyük ihtimalle. Her markada sorun çıkar, bunun garantisi yok. Ben ne aldıysam illa ki bozuldu ya da hatası çıktı ama distribütörüne yolladığımda yenisi geldi. Senin hatan, teknosaya gitmek olmuş, direkt servisine götürecektin, ya tamir edilecekti, edilemezse muadili veya üst modeliyle değiştirilecekti ya da 30 iş günü bitiminde para iadesi isteme imkanın doğacaktı. Teknosa mı veriyor garantiyi yoksa oktay denen model mi?! Ayrıca öyle %15 kullanım bedeli gibi birşey yok. 7 gün içinde sebepsiz iade, 30 gün içinde ayıplı mal iade hakkınız var. Lütfen birşey almadan önce tüketici kanununu okuyup haklarınızı öğrenin. Büyük ihtimalle, ürünü değiştirselerdi teknosada satıcının aldığı prim kendisine kaçacaktı, %15 diye bir saçmalık uydurup siz de yiyince bunu size kilitleyip (tabirimi mazur gör ama yaptıkları öküzlüğün karşılığı bu) karlı duruma bile geçmişler. Keşke direkt servisine ya da tüketici hakem heyetine başvursaymışsınız. Yazık etmişsiniz, geçmiş olsun.
    Kötülediğin Acer'ı taa 80'li yıllardan beri bilirim, Toshiba, Sony falan filanbu işlerde yokken adamlar bilgisayar üretiyorlardı sadece. Senin mantığınla o zaman HP de düne kadar yazıcı ve toner kartuş üretiyorlardı, bilgisayardan ne anlayacaklar demek gerekli. Bu markaların çoğu parçalarını kendi üretmez, çin gibi işçiliğin ucuz olduğu ülkelerde fason ürettirirler. Bir nevi toplamadır herşey ama marka kendisi garanti verir.
    Toshiba'ya Sony'ye inanılmaz yüksek fiyatlar verip de arıza çıktığında ne diyeceksin? Onlardan da kafayı yiyen arkadaşlarım oldu.

NOT: Bu arada arkadaşa bulunduğun tavsiye, yani "benim tavsiyem laptopunu daha kaliteli bir markalı ürün ile değiştirmen yönünde" cümlenin tüketici kanununda yeri yok, yani "Acer'i geri vereyim sen bana aynı fiyata veya farkını vereyim Samsung ver örneğin" gibi bir hakkı yok tüketicinin, bunu yapan satıcı varsa, o onun güzelliğidir, ancak para iadesi ya da birebir değişim isteyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: insider3

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanfuwa

Arkadaslar acıl bir durumum var.
    3 gün önce Acer 5935g - 8........ aldım.
    Yüksek performansı secip oyun oynadıgım zaman oyunlar güzel bir sekilde oynanıyore fakat bır anda (bütün oyunlarda) Takılı ses cıkartıp restart atıyor.
    Oyunları oynıyamıyorum geri vercem lütfen acil cevap yazın,yardımcı oluyrsaniz cok sevinirim.
    Ses kapalı oldugu zaman yada kısık ona göre ses cıkarıor kapalıysa ses hic cıkarmıyor yanı ses ne kadar acıksa okadar ses cıkarıp donup restart atıyor.
    Problem nedir donanım hatası var herhalşde gerimi verim yada bir cözümü varmı.

geçmiş olsun arkadaşım
    benim tavsiyem laptopunu daha kaliteli bir markalı ürün ile değiştirmen yönünde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argyle666 -- 19 Kasım 2009; 18:36:55 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5739g-664g32mn-as5739g-core2duo-t6600-2.2ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40239

linkteki aleti almayı düşünüyorum 2. laptop olayı masaustu var bitane onu emekliye ayırıp bu aleti düşünüyorum ama fiyat bana nedense cok gibi geldi 850 liraya dell vostro alınca 1400 lira adamın gözüne çok geliyor
  • Arkadaşım Acer'in Türkiye sitesi oldukça güzel bilgi vermesi açısından, oradan kart okuyucunun markasını ve okuduğu kartları bul derim. Bildiğim şu, 7'li kart okuyucuların bile memory stick pro duo okumayanları var.

quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

Arkadaşlar bende aldım Acer 5935 modelini.Yalnız bir sorunum var.Bende MS Pro Duo hafıza kartı var.Kart okuyucuya yerleştiriyorum fakat pc görmüyor ya da ben yerleştiremedim.Geçen zorlanarakta olsa yerleştirmiştim ama kaç gündür denememe rağmen olmadı.yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.