Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5935 DERNEĞİ ( GT240 M yeni ekran kartı ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
27.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5935 i alan arkadaş test verileri keşke koysa artık bizde bilgilensek alıp almayacağımıza karar versek
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

quote:

Orijinalden alıntı: real_ANL_93

slm arkadaşlar

hp sevisinden ağzı yanmış biri olarak acer'a yöneldim.Bu modeli almayı düşünüyordum zaten.İzmirde bi teknosa mağazasında inceleme fırsatım oldu şahsen.gayet güzel bir üründe benziyor.fiyat ve özellikler olarak.

ancak bazı arkadaşlar burda ve şikayet var'da recovery disc oluşturamadığını söylüyor.kırık ingilizcemle iyice araştırdım yabancı sitelerde de bundan bahsediliyor.

ciddi ciddi düşünüyordum ama bu beni tereddüte uğrattı.1700 liram war güzel bir multi-media laptopı istiyorum

ne yapmalıyım.bunu mu önerirsiniz yoksa üretim hatası olmayan başka bir marka ya da model mi?

yok canım olur mu öyle şey.acer ın bilgisayarla gelen erecovery programıyla 2boş dvd kullanıp fabrika varsayılan diskini yaratabiliyorsun.bunun yanında aynı programla acer driver dvd sini de 1 boş dvd ile bilgisayardan yazabilirsin.
    eğer 10 gb lık gizli partitionu kullanmicaksan yaratmana bile gerek yok.bilgisayar açılırken alt f10 yapıp recovery özelliğini çalıştırabilirsin.
    üründe üretim hatası olduğunu zannetmiyorum bence tereddüt etmene gerek yok.arayacağın bütün mutimedia özelliklerini bu laptopta bulabilirsin.dahili subwoofer ı inanılmaz.ben acer kullandım kullanalı başka markalara gözüm kaymadı bile :D

Tabiki onu her Acer modeli için demedim yanlış anladınız sanırım.Bu 5935 modelinde yaşarnıyor sanırım o sorun.Ancak hangi modelinde 6... mı yoksa 8... sürümünde mi yaşanıyor bilmiyorum.Araştırmaya çalışıyorum.Siz de bana yardım edebilriseniz gönül rahatlığıyla alabilirim bu ürünü.

• Recovery problemi yüzünden böyle güzel bir cihazı kaçırmamak gerektiğini düşünüyorum. İnternetten indirilen SP1 li Vista DVD si kurulum sonrasında laptopun altındaki key ile orjinal olarak etkinleştiriliyor. Sürücülerde internette mevcut.
  • 1500tl ye satın aldık bir yakınımıza çok şık ve performanslı bir laptop

Edit : İlk aldığımızda laptop problemli çıktı. Öteki gün değiştirdik. Şükür sağlam çıktı. Yukarıdaki mesajları okuduktan sonra belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 4 Ağustos 2009; 22:32:05 >
  • bu laptopun oyun performansı nasıl?
  • @scor
    ekran kartına bakılırsa gayet iyi.yani bir ati radeon 4650 ddr3 kadar performans beklenemez.
    ama günümüz piyasada bulunup en çok kullanılan laptopların ekran kartlarını kıyaslarsak oyun performansı için yaklaşık şunu diyebiliriz

ati 4650 ddr3 = gt130mddr3 > 9600mgt ddr3 >= gt130m ddr2 >= ati 4650 ddr2 > 9600mgt ddr2

büyük eşit kullandığım ekran kartları arasında ahım şahım fark yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 11 Ağustos 2009; 1:33:15 >
  • bende daha dün aldım gerçekten çok güzel bir bilgisayar
  • Mbyaka hangı modelını aldın sen. . . .kac para neren. . .
  • acer aspire 5935g-654g32mn toptancıdan 1550 ye aldım bu klavyedeki tuşların ışıklarını kapatabilme imkanı varmı gündüz fazladan pil harcamasın diye recovery dvd si yaparken bnmde 3. de hata verdi ve bide arada sırada tuşlara basınca dıt gibi gırt gibi değişik sesler çıkartıyo yeniden başlattınca gidiyo nedendir bileniniz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyaka -- 20 Ağustos 2009; 2:48:02 >
  • ses geçti de klavyedeki ışıkları kimse bilmiyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbyaka

ses geçti de klavyedeki ışıkları kimse bilmiyomu

vallahi fn + f8 le kapatılıyor ama sorunun tam bu mu bilmiyorum...
  • 8,5GB dvd de recovery oluşturmaya çalışan varmı belki sorunu çözebilir.
  • @insider3

Alıntı yaptığın kişinin 5935 satışlarından para kazanması gibi bir durum söz konusu değildir. Kendisi Acer As6930 derneğinin kurucusu ve çok aktif bir yardımseverdir. Ne söylediyse sizin için söylemiştir. 3000 küsür mesajı da Acer 10 tane daha fazla laptop satsın diye değil, şu an cevabını aramakta olduğunuz recovery ve daha pek çok problemlerin çözüm yollarını anlatmak için kullanmıştır. Bi ara 6930 derneğine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın... saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

1500tl ye satın aldık bir yakınımıza çok şık ve performanslı bir laptop

Edit : İlk aldığımızda laptop problemli çıktı. Öteki gün değiştirdik. Şükür sağlam çıktı. Yukarıdaki mesajları okuduktan sonra belirtmek istedim.

jason problem neydi?

Arkadaşlar bu ürünün fiyatı şu an nerede ne kadardır? Vatanda 1800 küsür diye hatırlıyorum ama yukarıdaki arkadaşlar 1500'dan bahsediyorlar?

Vatandakinin ramleri DDR3 ve ekran kartı da aynı şekilde 1 gb gt130 ddr3 değil midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esquivo -- 26 Ağustos 2009; 0:21:52 >
  • arkadaşlar makine muhtemelen yerini yeni seriye bıraktı fiyatlarda bayağı düşme yaşıyacak gibi görülüyor. (muhtemelen samsung r 620 ) nedeni ile

http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/acer-as5739g-874g32mn-p8700-c2d-2-53ghz-4gb-320gb-15-6-notebook_30.001.1177.0294.htm

http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/acer-as5739g-664g32mn-t6600-c2d-2-2ghz-4gb-320gb-15-6-notebook_30.001.1177.0293.htm

http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/acer-as5739g-654g32mn-t6500-c2d-2-1ghz-4gb-320gb-15-6-notebook_30.001.1177.0292.htm

5935 serisinden kabaca tek farkı dış kapak rengi ; kasa dizaynında farklılık varmı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: esquivo

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

1500tl ye satın aldık bir yakınımıza çok şık ve performanslı bir laptop

jason problem neydi?

Arkadaşlar bu ürünün fiyatı şu an nerede ne kadardır? Vatanda 1800 küsür diye hatırlıyorum ama yukarıdaki arkadaşlar 1500'dan bahsediyorlar?

Vatandakinin ramleri DDR3 ve ekran kartı da aynı şekilde 1 gb gt130 ddr3 değil midir?

ekran gitti , bir daha görüntü alamadık

• Arkadaşlar ben de bu makinayı veya yeni çıkan 5739g yi almayı düşünüyorum. Ancak birkaç kafama takılan nokta var.. Birincisi 5935 lerin ramleri ddr3 fakat 5739 ddr2. Bir sonraki seride niye böyle birşey yapmışlar pek çözemedim açıkçası.

Onun dışında ben 6930 kullanmıştım ve klavyesini hiç beğenmedim. Bunun klavyesi nasıl acaba fikri olan var mı?
  • Arkadaslar acıl bir durumum var.
    3 gün önce Acer 5935g - 8........ aldım.
    Yüksek performansı secip oyun oynadıgım zaman oyunlar güzel bir sekilde oynanıyore fakat bır anda (bütün oyunlarda) Takılı ses cıkartıp restart atıyor.
    Oyunları oynıyamıyorum geri vercem lütfen acil cevap yazın,yardımcı oluyrsaniz cok sevinirim.
    Ses kapalı oldugu zaman yada kısık ona göre ses cıkarıor kapalıysa ses hic cıkarmıyor yanı ses ne kadar acıksa okadar ses cıkarıp donup restart atıyor.
    Problem nedir donanım hatası var herhalşde gerimi verim yada bir cözümü varmı.
  • donanım hatası olamazmı yada ısınma hatası cünkü sarj takılıyken oynuyorum bırde takmadan denicem ama onunla lakası oldugunu sanmıyorum.Garantisi var 2 yıl
  • Merhabalar arkadaşlar. derneğe üye olmaya geldim :) 2 gün önce aldım acer aspire 5935g. ama büyük bi problemle karşı karşıyayım. öncelikle laptopu teknosadan 1540 tl ye aldım. geldiğimde kurulumu taze bitmişti. yani oraya tek gelmiş ve ben de gider gitmez beğenip aldım. üzeirnde vista vardı. herşeyi kurulmuştu haliyle. o halindeyken ben fallout 3 ü kurdum ancak oyun hata verdi. daha sonra ekran kartından olduğunu anladım internette biraz araştırınca. daha sonra kaldırır mı acaba diye farcry 1 i kurdum. ama grafikleri görünce şok oldum açıkçası. 1.6 işlemcili datron laptopum bile daha iyi çalıştırırdı eminim. 2 gündür araştırıyorum. bu arada elimde windows 7 orjinali var. onu kurdum ve tekrar denedim işe yaramadı. ardından VGA_NVIDIA_8.15.11.8645_Vistax86_A isimli driverı indirdim. bu arada model 654g32mn. kurduğum zaman, açılıştan sonra windows logosunun ardından ekrar kararıyo ve sadece ses geliyo görüntü yok (bi müddet sonra bunu driverı kurarken de yapmaya başladı yani restart atmadan bile kararıp gelmiyo). sonra bi yerde önce intelin driverını sonra nvidia nın driverını kurun diye bişey yazıyodu onu da denedim bişey çıkmadı. en son burada linki verilen VistaWin7x86_185.85 driverını kurdum windows 7 yi seçtim. yine aynı şeyi yaptı. nolur bilgisayarı geri iade etmek zorunda bırakıp zaman harcatmayın :) bi çözümünüz var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.