Şimdi Ara

Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U-GTX1650 11k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
6.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat olarak harici ekran kartlı bir laptop için uygun geldi bana ama bu konularda tecrübeli bir kaç kişi daha yorum yaparsa memnun olurum. Üniversiteye başlayacak kardeşime almayı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burmir kullanıcısına yanıt

Fiyat çok iyi başkan kaçırma bence.

• Güncel oyunları oynatırmı bu pc fiyat uygun gibi geldi? Bilgisi olan kullanan yada başka tavdiyeleri olan varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt

Aldım hocam paylaşan arkadaşa ve size teşekkür ederim.

• garcia1905 G kullanıcısına yanıt

Şu an her oyunu yüksek ayarda oynatır. Tek tük oyunda medium yapmanız gerekebilir.

• [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt

Hocam PC model 1650 bile Cyberpunk gibi oyunlarda medium ayarlarda zorlanıyor. Mobil laptop yüksekte çok zorlanır. 2018 öncesi AAA oyunlarda 1080p medium 60, high'da 30-40 fps alır ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel oyunları düşük-orta ayarlarda oynamak isteyenler için çok güzel fiyat. Şuan bu fiyata anca MX grafikli laptoplar var. GTX1650 her haliyle daha iyi performans sağlıyor. F/p laptop arayanlar için güzel fiyat.

• Güzel bilgisayar fakat 1 tane m2 ssd slotu var başka yok.İçindekini satıp yüksek kapasiteli bişey almak lazım.

• konu sahibine teşekkürler ekran yenileme hızı nedir bilgisi olan var mı

• ryujinjakka kullanıcısına yanıt

Muhtemelen 60hz vatan yorumlarından birinde 144hz değil diye yazmış birisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 21 Haziran 2023; 17:5:17 >
  • Sanırım bu modelde tn panel var. Alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hdd slotu yok mu emin misin

• teknik ozellikler olarak gayet güzel bir laptop, fiyat da güzel ama gaming olmayan laptoplarda performans kaybı olabiliyor, bu cihazda 100watt civarı bir adaptör olması lazım ki ekran kartından tam verim alınabilsin. Eğer 65watt gibi bir adaptör varsa 15w işlemci, ekran ıvır zıvır da 15w kullansa geriye 35w güç kalıyor, ekran kartı da 50w, bu durumda performans kayıpları yüksek olabilir.

Şu an ben de gtx1650 laptop kullanıyorum, genel olarak performansından memnunum, çok gamer birisi değilim, son çıkan AAA oyunu ultrada 120 fps oynayayım takıntım olmadığı için performansı beni üzmedi, ara sıra cs, lol, dota oynarım, yeni çıkan oyunları da orta ayarlarda oynarım derseniz alınabilir bir cihaz. Ben şahsen en az 5-6 yıl daha sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum

Ekleme : Bu fiyata zaten mx330-mx550 kartlı cihazlar satılıyor, eğer bütçeniz buna yetiyorsa teknik özellikler bakımından en uygun seçim budur. gtx 1650 veya daha iyi ekran kartlı cihazlar 13den başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReturnOfLegend -- 21 Haziran 2023; 18:14:11 >

• Konu sahibine tşkler 1 adet kaptım. Elle tutulur rtx3050 kartlılar 17k dan aşağıya yok e çokta oyun delisi değilim ama güncel oyunları oynatsın ytr mantıgıyla aldım(gamepass üyeliğiyle iş görür baya)..bonusla alınca yanlış hatırlamıyosam 600 tl gibi bir bınıs geliyor bu fiyata sanırım bu tarz bi pc bulamazdım.

• ReturnOfLegend R kullanıcısına yanıt

Pil Enerjisi

48 Wh

Güç Açıklaması

Maksimum Güç Kaynağı Vat Gücü

135 W

pil hakkında bu bilgiler var yeterlimidir bilmem.

• garcia1905 G kullanıcısına yanıt

Işlemci kötü gibi geldi bana. U işlemcilerin performansı genelde kötü oluyor

• Çok iyi olmadıgının farkındayım ama i5 li olanlar 16-17k dan aşağıya yok malesef fiyat-performans odaklı düşündüm açıkcası..

• 18 bine kadar ne alabilirim ? Maks 18 bin

• Teknik özelliklerinde tn de var diyor ips te hangisi oluyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.