Şimdi Ara

Acer Aspire 8920g satıyorum yardım edermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yurt dışından hediye geldi kullanamıyorum satacağım kaç tl eder notebookcu arkadaşım 3,500TL verdi veriyim mi ne dersin daha fazlamı eder ilgilenen olursa ankarada yerim görmek istiyen olursada 0554 496 12 50cep numaram

istanbul bilişimdeki fiyatı 4,033TL
    Acer Aspire AS8920G-833G32BN ACER NOTEBOOKhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/Aspire_AS8920G-833G32BN-Acer-D%C3%BCnyas%C4%B1,8796.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okn_83 -- 19 Şubat 2010; 19:00:15 >

• Bence iyi fiyat vermiş nakite sıkıştıysan ver derim fiyatları her geçen gün düşüyor.Tabi etki altında bırakmam istemem seni şayet ben kullanırım satmam böyle bir roket i..
  • Eğer halen elindeyse ve alıcı hala varsa hiç durma. Bundan çok daha üst seviye sıfır sistemler yarı fiyatına gidiyo. Örneğin 5740G i5+5650 1500 tl civarında
  • Eğer linkteki model ile 1'e 1 aynı ise beklemen hata direk ver..
  • özellikleri birebir aynı asus um var hatta ekran kartı daha iyi 9500m gs 1500tl versin anında satarım
  • Bu laptopun fiyatının bu kadar yüksek olmasının nedeni nedir ? Bu fiyattan bir süre ülkemizde satılıp sonra satılmayışı ve fiyatınında öyle kalmış olması mı ? Yoksa 18.4 ekran 1-2 bin tl fark mı yapıyor ? (Mantıksız ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123
    Bu laptopun fiyatının bu kadar yüksek olmasının nedeni nedir ? Bu fiyattan bir süre ülkemizde satılıp sonra satılmayışı ve fiyatınında öyle kalmış olması mı ? Yoksa 18.4 ekran 1-2 bin tl fark mı yapıyor ? (Mantıksız ama)

ben aynı özelliklerde laptopu 2008 haziranda 2.130 tl ye almıştım yalnız ekranı 14.1 di bunun 18 inç olduğuna göre 3000 tl olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bu laptopun fiyatının bu kadar yüksek olmasının nedeni nedir ? Bu fiyattan bir süre ülkemizde satılıp sonra satılmayışı ve fiyatınında öyle kalmış olması mı ? Yoksa 18.4 ekran 1-2 bin tl fark mı yapıyor ? (Mantıksız ama)

Dostum belki dizayn olabilir dizayn da baya fiyat farkı yapabiliyor. İki farklı dizayn 10 inç laptop gördüm biri 550 YTL biri değişik bir carbon tasarıma sahipti oda 900 YTL di ama özelikleri aynı idi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.