Şimdi Ara

Acer Aspire A315-42G AMD Ryzen 5 3500U 4GB 256GB SSD 540x HB 3.200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
1.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Aspire A315-42G AMD Ryzen 5 3500U 4GB 256GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NX.HF8EY.00E 3.200 TL

Acer Aspire A315-42G AMD Ryzen 5 3500U 4GB 256GB SSD  540x HB 3.200 TL

• Bedava la bu fiyata

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alinirmi sicak firsat mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat iyiymiş arkadaşlar fiyat uygun hem FHD hemde harici ekran kartlı. İhtiyacı olan değerlendirsin derim çoklu uygulama kullanan varsa ram +8 ekleyerek 12 yapabilir. 4 gb onboard olarak geliyor genelde F/P tam not alır. Emsal intel alırsanız en az 1500 fark olur nvida ekran kartıyla 540x de gayet iyi bir ekran kartı. Günlük işlemler ve orta seviye oyunlar genel üretkenlik uygulamaları için rahatlıkla iş görür.

• Çok iyi fiyat

• ToprakcaN T kullanıcısına yanıt
    Ram onboard değil 2 adet ram slotu var max 2400Mhz destekliyor. Kasa kalitesi düşük ve içerisinden sata kablosu çıkmıyor yanlış hatılamıyorsam. Sene başında 2700e satılmıştı ancak şuanki fiyatlara bakılınca fena değil fiyatı.
  • Orta seviye bişey düsünuyorum i3 i5 mi amd demi dersiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun 8gb olani var bende kesinlikle alternatifi varsa almayin tavsiye etmiyorum.

• Paneli full hd ama renkler çok soluk hp laptop var bende 768p renkleri buna kiyasla çok daha renkli ve güzel kasa kalitesi kötü ve hiçbir tuşta ışık yok ne açık ne kapalı anlamıyorsunuz.
    Bu altında yukseltme yerleri olan modelmi bilmiyorum ama bendeki oyle hdd icin yuva yapmislar ama takmak icin kasayi sökmek gerek 2.5inç thin hdd aldim bu seferde elimizde kablo yok dediler siparis ettirdim 2 ay oldu sözdr gelecek hâla ekran karti radeon 535 bendeki tum driverleri indirdim herseyi yaptim genede lol gibi bir oyunda kasiyor aldigima lanet ettim laptop fiyatlari uçmasa bu kadar satardim satsam yenisinide alamam diye korkuyorum

• afergan A kullanıcısına yanıt
    Doğru olabilir bende kesin demedim ama upgrade edilebilir. Şuanki piyasaya göre oldukça uygun sene başında aspire 5 14 inç fhd i5/8/256/2 gb mx250 2850 fiyat vardı ona bakarsan almadığına yanıyorum halen sektörün içinde olmama rağmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınmaz. İşlemci iyi ama o kadar. Tn panel, kalitesiz kasa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.