Şimdi Ara

Acer Aspire batarya. Şklama nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakadaşlar konunun yeri yanlış mı doğru mu bilemiyorum? ancak batarya ile ilgili bi başlık göremedim. batarya şoklıcam kısmen içini açtım?6 pil war. japon malı.eğer başarılı olabilirsem fotoları da koyacağım.Yardımlarıınızı bekliyorum....

• arkadaşlar fikri olan paylaşmak isteyen kimse yok mu?bataryanın dış kabına zarar vermeden nasıl açabilirz?bunu merak ediyorum. ö ve arka yüzündedi levhaları kaldırdım ama kasası açılmıyo fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer 5635

arkadaşlar fikri olan paylaşmak isteyen kimse yok mu?bataryanın dış kabına zarar vermeden nasıl açabilirz?bunu merak ediyorum. ö ve arka yüzündedi levhaları kaldırdım ama kasası açılmıyo fikri olan?
    yaşadığın sorunu belirtirsen sanırım alternatif çözümler gelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan681

yaşadığın sorunu belirtirsen sanırım alternatif çözümler gelecektir

Alıntıları Göster
    sorun şu batraya 10 dk gitmio bitiyo.sıfır orjial batarya 160 ytl kdv siyle. içinde 6 adet normalden biraz uzun pil var bunları çıkartıp yüksek voltajda şıklıcam 6ay la 1sene arasında kullanılabiliyo sonra tekrar gidio. ancak lanet kabı bir türlü açılmıyo. bu sitede profosyonel tamirciller var mı?ancak onlar zarar vermeden nasıl açabileceğimi bilir. bu arada vida falan yok

• quote:

sorun şu batraya 10 dk gitmio bitiyo.sıfır orjial batarya 160 ytl kdv siyle. içinde 6 adet normalden biraz uzun pil var bunları çıkartıp yüksek voltajda şıklıcam 6ay la 1sene arasında kullanılabiliyo sonra tekrar gidio. ancak lanet kabı bir türlü açılmıyo. bu sitede profosyonel tamirciller var mı?ancak onlar zarar vermeden nasıl açabileceğimi bilir. bu arada vida falan yok

Alıntıları Göster
    Acaba hiç bataryanın içini açıp pilleri çıkarmadan şoklasan olmaz mı? Sonuçta piller seri bağlı, hepsi aynı anda şoklansın. Tabiki bataryanın içinde herhangi bir devre veya başka bişey var mı onu bilmiyorum ve tamamen cahilliğimden soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CRAFT

Acaba hiç bataryanın içini açıp pilleri çıkarmadan şoklasan olmaz mı? Sonuçta piller seri bağlı, hepsi aynı anda şoklansın. Tabiki bataryanın içinde herhangi bir devre veya başka bişey var mı onu bilmiyorum ve tamamen cahilliğimden soruyorum.

Alıntıları Göster
    bataryanın içinde akımı düzenleyen bi kart var malesef:(
  • quote:

bataryanın içinde akımı düzenleyen bi kart var malesef:(

Alıntıları Göster
    hocam ilk defa duydum ama başarırsan ve bizimle paylaşırsan çok seviniriz,kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

hocam ilk defa duydum ama başarırsan ve bizimle paylaşırsan çok seviniriz,kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    kabını açabilsem çok basit bişi ama?açılmıyo tırnakları var bide yapıştırılmış. yapışkanı öle bişi ki kenarını zorlayıp kesmeme rağmen açılmadı
  • Valla hocam bu işi karaköy ve mecidiyeköyde baz dükkanlar yapıyormuş.Benimde batarya ölü.Bende düşündüm ama araştırdım ama sonuç bulamadım.Eğer yaptıysan sonuç nedir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: laziko53

Valla hocam bu işi karaköy ve mecidiyeköyde baz dükkanlar yapıyormuş.Benimde batarya ölü.Bende düşündüm ama araştırdım ama sonuç bulamadım.Eğer yaptıysan sonuç nedir ??
    uyuz kabı açılmıyo kırarsam bi işe yaramz?nasıl sökülüo bu melet ya?
  • quote:

uyuz kabı açılmıyo kırarsam bi işe yaramz?nasıl sökülüo bu melet ya?

Alıntıları Göster
    merhaba öncelikle ben acer marka laptopumun bataryasını söktüm 6 adet lityum iyon japon malı pil çıktı aynısından kadıköyden aldım aynı şekil montaj ettim ama malesef lap top bataryayı isim olarak görüyor ama şarj etmiyor ve bataryaları görmüyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenalp52

merhaba öncelikle ben acer marka laptopumun bataryasını söktüm 6 adet lityum iyon japon malı pil çıktı aynısından kadıköyden aldım aynı şekil montaj ettim ama malesef lap top bataryayı isim olarak görüyor ama şarj etmiyor ve bataryaları görmüyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Alıntıları Göster
    bağlantıda bi terslik olabilir?weya onun içinde bi kart olması gerekir zarar vermiş olabilirmisin?bide nasıl açtın kutusunu ben açamadım yardımcı olursan sevinirm?
  • quote:

bağlantıda bi terslik olabilir?weya onun içinde bi kart olması gerekir zarar vermiş olabilirmisin?bide nasıl açtın kutusunu ben açamadım yardımcı olursan sevinirm?

Alıntıları Göster
    acer aspire 5610 batar yanın etiketin altından söktüm bence hiç deneme batarya pert oldu yarımsaat gidiyordu gelişme olursa yazarım
  • quote:

acer aspire 5610 batar yanın etiketin altından söktüm bence hiç deneme batarya pert oldu yarımsaat gidiyordu gelişme olursa yazarım

Alıntıları Göster
    ya sen söle nasıl açtın:) pillere ne kadar para verdin?
  • quote:

Alıntıları Göster
    pillerde pil sayaç ömrünü tayin eden chip varmış o yüzden pil degiştirmek çözüm olmuyor yani firmaların notebooktan daha çok yedek parçadan kazandıgı aşikar bence bu etik degil ama mecbur pil alıcaz ...
  • quote:

Alıntıları Göster
    pillerde pil sayaç ömrünü tayin eden chip varmış o yüzden pil degiştirmek çözüm olmuyor yani firmaların notebooktan daha çok yedek parçadan kazandıgı aşikar bence bu etik degil ama mecbur pil alıcaz ...

• quote:

Alıntıları Göster
    nerden öğrendin?kaynak güvenilirmi?:)

• quote:

nerden öğrendin?kaynak güvenilirmi?:)

Alıntıları Göster
    Youtube'da ya da bi yerde bi video vardı adam bataryanın içini açıp orj pilleri çıkarıp başka pilleri takarak daha uzun pil ömrü sağlıyordu o videolardan bakarak yapabilirsin sanıyorum link olarak aklımda yok ama bulabilirsin herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunai

Youtube'da ya da bi yerde bi video vardı adam bataryanın içini açıp orj pilleri çıkarıp başka pilleri takarak daha uzun pil ömrü sağlıyordu o videolardan bakarak yapabilirsin sanıyorum link olarak aklımda yok ama bulabilirsin herhalde

Alıntıları Göster
    eyw. inş bulurum dedim ama youtube girmek de problem ya!girebilen varsa bi baksın bi zahmet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer 5635 -- 11 Şubat 2009; 21:43:08 >
  • quote:

eyw. inş bulurum dedim ama youtube girmek de problem ya!girebilen varsa bi baksın bi zahmet?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: acer 5635

youtube jacker kur gir sonra

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.