Bildirim
Acer Aspire batarya. Şklama nasıl Yapılır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar fikri olan paylaşmak isteyen kimse yok mu?bataryanın dış kabına zarar vermeden nasıl açabilirz?bunu merak ediyorum. ö ve arka yüzündedi levhaları kaldırdım ama kasası açılmıyo fikri olan? -
yaşadığın sorunu belirtirsen sanırım alternatif çözümler gelecektirquote:
Orijinalden alıntı: acer 5635
arkadaşlar fikri olan paylaşmak isteyen kimse yok mu?bataryanın dış kabına zarar vermeden nasıl açabilirz?bunu merak ediyorum. ö ve arka yüzündedi levhaları kaldırdım ama kasası açılmıyo fikri olan? -
sorun şu batraya 10 dk gitmio bitiyo.sıfır orjial batarya 160 ytl kdv siyle. içinde 6 adet normalden biraz uzun pil var bunları çıkartıp yüksek voltajda şıklıcam 6ay la 1sene arasında kullanılabiliyo sonra tekrar gidio. ancak lanet kabı bir türlü açılmıyo. bu sitede profosyonel tamirciller var mı?ancak onlar zarar vermeden nasıl açabileceğimi bilir. bu arada vida falan yokquote:
Orijinalden alıntı: sinan681
yaşadığın sorunu belirtirsen sanırım alternatif çözümler gelecektir
Alıntıları Göster
-
Acaba hiç bataryanın içini açıp pilleri çıkarmadan şoklasan olmaz mı? Sonuçta piller seri bağlı, hepsi aynı anda şoklansın. Tabiki bataryanın içinde herhangi bir devre veya başka bişey var mı onu bilmiyorum ve tamamen cahilliğimden soruyorum.quote:
sorun şu batraya 10 dk gitmio bitiyo.sıfır orjial batarya 160 ytl kdv siyle. içinde 6 adet normalden biraz uzun pil var bunları çıkartıp yüksek voltajda şıklıcam 6ay la 1sene arasında kullanılabiliyo sonra tekrar gidio. ancak lanet kabı bir türlü açılmıyo. bu sitede profosyonel tamirciller var mı?ancak onlar zarar vermeden nasıl açabileceğimi bilir. bu arada vida falan yok
Alıntıları Göster
-
bataryanın içinde akımı düzenleyen bi kart var malesef:(quote:
Orijinalden alıntı: CRAFT
Acaba hiç bataryanın içini açıp pilleri çıkarmadan şoklasan olmaz mı? Sonuçta piller seri bağlı, hepsi aynı anda şoklansın. Tabiki bataryanın içinde herhangi bir devre veya başka bişey var mı onu bilmiyorum ve tamamen cahilliğimden soruyorum.
Alıntıları Göster -
hocam ilk defa duydum ama başarırsan ve bizimle paylaşırsan çok seviniriz,kolay gelsin...quote:
bataryanın içinde akımı düzenleyen bi kart var malesef:(
Alıntıları Göster -
kabını açabilsem çok basit bişi ama?açılmıyo tırnakları var bide yapıştırılmış. yapışkanı öle bişi ki kenarını zorlayıp kesmeme rağmen açılmadıquote:
Orijinalden alıntı: RapscallioN
hocam ilk defa duydum ama başarırsan ve bizimle paylaşırsan çok seviniriz,kolay gelsin...
Alıntıları Göster -
Valla hocam bu işi karaköy ve mecidiyeköyde baz dükkanlar yapıyormuş.Benimde batarya ölü.Bende düşündüm ama araştırdım ama sonuç bulamadım.Eğer yaptıysan sonuç nedir ?? -
uyuz kabı açılmıyo kırarsam bi işe yaramz?nasıl sökülüo bu melet ya?quote:
Orijinalden alıntı: laziko53
Valla hocam bu işi karaköy ve mecidiyeköyde baz dükkanlar yapıyormuş.Benimde batarya ölü.Bende düşündüm ama araştırdım ama sonuç bulamadım.Eğer yaptıysan sonuç nedir ?? -
merhaba öncelikle ben acer marka laptopumun bataryasını söktüm 6 adet lityum iyon japon malı pil çıktı aynısından kadıköyden aldım aynı şekil montaj ettim ama malesef lap top bataryayı isim olarak görüyor ama şarj etmiyor ve bataryaları görmüyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...quote:
uyuz kabı açılmıyo kırarsam bi işe yaramz?nasıl sökülüo bu melet ya?
Alıntıları Göster -
bağlantıda bi terslik olabilir?weya onun içinde bi kart olması gerekir zarar vermiş olabilirmisin?bide nasıl açtın kutusunu ben açamadım yardımcı olursan sevinirm?quote:
Orijinalden alıntı: erenalp52
merhaba öncelikle ben acer marka laptopumun bataryasını söktüm 6 adet lityum iyon japon malı pil çıktı aynısından kadıköyden aldım aynı şekil montaj ettim ama malesef lap top bataryayı isim olarak görüyor ama şarj etmiyor ve bataryaları görmüyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Alıntıları Göster -
acer aspire 5610 batar yanın etiketin altından söktüm bence hiç deneme batarya pert oldu yarımsaat gidiyordu gelişme olursa yazarımquote:
bağlantıda bi terslik olabilir?weya onun içinde bi kart olması gerekir zarar vermiş olabilirmisin?bide nasıl açtın kutusunu ben açamadım yardımcı olursan sevinirm?
Alıntıları Göster -
ya sen söle nasıl açtın:) pillere ne kadar para verdin?quote:
acer aspire 5610 batar yanın etiketin altından söktüm bence hiç deneme batarya pert oldu yarımsaat gidiyordu gelişme olursa yazarım
Alıntıları Göster -
pillerde pil sayaç ömrünü tayin eden chip varmış o yüzden pil degiştirmek çözüm olmuyor yani firmaların notebooktan daha çok yedek parçadan kazandıgı aşikar bence bu etik degil ama mecbur pil alıcaz ...quote:
ya sen söle nasıl açtın:) pillere ne kadar para verdin?
Alıntıları Göster -
pillerde pil sayaç ömrünü tayin eden chip varmış o yüzden pil degiştirmek çözüm olmuyor yani firmaların notebooktan daha çok yedek parçadan kazandıgı aşikar bence bu etik degil ama mecbur pil alıcaz ...quote:
ya sen söle nasıl açtın:) pillere ne kadar para verdin?
Alıntıları Göster
-
nerden öğrendin?kaynak güvenilirmi?:)quote:
pillerde pil sayaç ömrünü tayin eden chip varmış o yüzden pil degiştirmek çözüm olmuyor yani firmaların notebooktan daha çok yedek parçadan kazandıgı aşikar bence bu etik degil ama mecbur pil alıcaz ...
Alıntıları Göster
-
Youtube'da ya da bi yerde bi video vardı adam bataryanın içini açıp orj pilleri çıkarıp başka pilleri takarak daha uzun pil ömrü sağlıyordu o videolardan bakarak yapabilirsin sanıyorum link olarak aklımda yok ama bulabilirsin herhaldequote:
nerden öğrendin?kaynak güvenilirmi?:)
Alıntıları Göster -
eyw. inş bulurum dedim ama youtube girmek de problem ya!girebilen varsa bi baksın bi zahmet?quote:
Orijinalden alıntı: Tunai
Youtube'da ya da bi yerde bi video vardı adam bataryanın içini açıp orj pilleri çıkarıp başka pilleri takarak daha uzun pil ömrü sağlıyordu o videolardan bakarak yapabilirsin sanıyorum link olarak aklımda yok ama bulabilirsin herhalde
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer 5635 -- 11 Şubat 2009; 21:43:08 > -
quote:
eyw. inş bulurum dedim ama youtube girmek de problem ya!girebilen varsa bi baksın bi zahmet?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: acer 5635
eyw. inş bulurum dedim ama youtube girmek de problem ya!girebilen varsa bi baksın bi zahmet?
youtube jacker kur gir sonra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X