Şimdi Ara

ACER ASPIRE ETHOS 5943 DERNEĞİ (ATI 5850 & 5650) İnceleme, 3DMARK06 = 9389 (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
2
Favori
88.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makinanın durumunu tam olarak bilmiyorum ki. Pm'den cep numaranı at arayayım seni.
  • Hala klavye konusunda bir gelişme yokmu iki üç tuş eksik kullanmaya çalışıyoruz yapabileceğim başka birşey yokmu servise göndermek istemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachine

Hala klavye konusunda bir gelişme yokmu iki üç tuş eksik kullanmaya çalışıyoruz yapabileceğim başka birşey yokmu servise göndermek istemiyorum :)

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/acer-aspire-5943g-5943-klavyesi-gumus-turkce-71203527

72 liraya düşmüş fiyatı. Kendin alıp takabilirsin. Eğer klavye kısmını açabiliyorsan önce bir aç istersen tuş takımını çıkarıp iyice temizle. Anakarta giden filmi temizle... Çalışmaz ise yeni klavye al derim. Ya da Acer'i ara klavye istediğini söyle parça olarak 30-35 dolar civarında idi en son. 60 dolara kadar çıkabiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

quote:

Hala klavye konusunda bir gelişme yokmu iki üç tuş eksik kullanmaya çalışıyoruz yapabileceğim başka birşey yokmu servise göndermek istemiyorum :)

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/acer-aspire-5943g-5943-klavyesi-gumus-turkce-71203527

72 liraya düşmüş fiyatı. Kendin alıp takabilirsin. Eğer klavye kısmını açabiliyorsan önce bir aç istersen tuş takımını çıkarıp iyice temizle. Anakarta giden filmi temizle... Çalışmaz ise yeni klavye al derim. Ya da Acer'i ara klavye istediğini söyle parça olarak 30-35 dolar civarında idi en son. 60 dolara kadar çıkabiliyorlar.

Daha önce hiç açmadım nasıl yapacağımı bilmiyorum elimde kalsın istemiyorum.Nasıl yapacam bilmiyorum:S

• Dostum geçmiş konularda kasanın nasıl açılacağıyla ilgili görseller koymuştum ben. Onlar belki yardımcı olur. Bir bakın istersen.
  • quote:

Dostum geçmiş konularda kasanın nasıl açılacağıyla ilgili görseller koymuştum ben. Onlar belki yardımcı olur. Bir bakın istersen.

abi simdi benim tel bozuk konusulmuyo ayrica internette yok o bakimdan cok kotuyum iste kasaya gelirsek ipod fotosunu felan cektimde kalbosunu getirmedim atip yuklemek icin kasa temiz yani. herifler yine 1 tane vidasini takmamis aldigimda farketmedim. oyle yani abi bid ogrenci olduygumu dusunerek fiyat verirsen sevinirim

• Ekrandaki leke icin servise verdigim bilgisayarima ucret istenince geri gonderin dedim. Bimeksten teslim aldim. Eve geldim bir baktim sol tarafta kirik var ve bilgisayar acilmiyor. Lutfen nereye basvuracagimi yazin arkadaslar acil yardim gerekiyor.

Edit: acilmiyor derken aciliyor ama ekran gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doughnut -- 8 Şubat 2013; 22:59:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardim edecek var mi

• ekran mefta galiba yeni veya 2.el alablisn garanti varsa gt vr servise

• quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

ekran mefta galiba yeni veya 2.el alablisn garanti varsa gt vr servise

Garanti var agzimi bozmak istemem ama serefsizler yapmadiklari yetmiyor gibi bozup gonderiyorlar. Bilgisayari dusurmusler kirik var soldaki yuvarlak parlak kisimda. Sagda da ezik var. Buyuk ihtimalle dusunce icindeki parcalara bir sey olmustur.

• aber servisi oyle keske pc eve gftrmeden baksaydin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

aber servisi oyle keske pc eve gftrmeden baksaydin

Hic aklima gelmedi ki boyle bir seyin olacagi. Sonucta bilgisayara hic dokunmamislardi.

• yani hocam bakman lazimdi hatada biraz semde burda. ayrica anakart bozuk 5943 i7 li versiyon satiliktir hdd haric herseyi ile

• quote:

quote:

Arkadaşlar takip eden varsa bilir benimde m,s,d,g,h ve caps lock tuşları çalışmıyordu. Tamirciye bios için gitti geldi düzelmişti.. Bugün yine tuşlar basmaz oldu. Neden bi anda yine oldu diye düşünürken son bikaç gündür arabada yanımda koltukta taşıyordum. Tabi doğal olarak bütün sarsıntıları hissediyordu. Az önce tuşlar yine basmaz oldu kasanın sol üst tarafına bir elimle ve sağ alt tarafına diğer elimle bastırdım hafif esnettim anında çalıştı tuşlar Teyit etmek için tam tersi şekilde esnettim anında yine çalışmaz oldu tuşlar. Tuşları çalışmayan varsa denesin derim şu an esnetip bırakınca çalışıyor tam tersini yapınca çalışmıyor. Umarım size de çözüm olur

• Klavye sorunu BIOS ile ilgili değil zaten.
  • Bios ile ilgili olmadığına dün emin oldum Şu anda da bilgisayarı esnetince tuşlar çalışmaz oluyor. Tekrar sol üst köşeden ve sağ alt köşeden esnetince çalışmaya başlıyor. Ama ilginç olan herkeste aynı sorunun olması düşündürücü. Acaba bi yerde şase mi yapıyor kablolar...
  • Arkadaşlar bilgisayaramın bataryası şarj olmuyor. Takıyorum kabloyu, power ve şarj ışıkları yanıp sönüyor birkaç kere sonra sönüp tekrar yapıyorlar aynı şeyi. Sorun ne olabilir acaba? Bataryayı çıkarıp açmaya çalışınca bilgisayar açılıyor ama batarya takılıyken açılmıyor. Lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Arkadaşlar bilgisayaramın bataryası şarj olmuyor. Takıyorum kabloyu, power ve şarj ışıkları yanıp sönüyor birkaç kere sonra sönüp tekrar yapıyorlar aynı şeyi. Sorun ne olabilir acaba? Bataryayı çıkarıp açmaya çalışınca bilgisayar açılıyor ama batarya takılıyken açılmıyor. Lütfen yardım edin.

Bataryan pert olmuş olabilir... Kaç yıldır kullanıyorsun makinayı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Arkadaşlar bilgisayaramın bataryası şarj olmuyor. Takıyorum kabloyu, power ve şarj ışıkları yanıp sönüyor birkaç kere sonra sönüp tekrar yapıyorlar aynı şeyi. Sorun ne olabilir acaba? Bataryayı çıkarıp açmaya çalışınca bilgisayar açılıyor ama batarya takılıyken açılmıyor. Lütfen yardım edin.

Bataryan pert olmuş olabilir... Kaç yıldır kullanıyorsun makinayı?

2,5 yıldır.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.