Şimdi Ara

Acer aspire izmir en iyi teknik servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer'in Istanbul dışında servisi olmadığını öğrendim. Laptopum Acer Aspire 5742b. Ekranı kırıldı ve fanının temizlenmesi gerekiyor. Izmir'de ikamet eden arkadaşlar varsa, güvenilir, ürünümü bırakabileceğim bi teknik servis önerebilirler mi acaba?

Teşekkürler

Flaren

• Yardım edebilecek kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flaren

Merhaba arkadaşlar;

Acer'in Istanbul dışında servisi olmadığını öğrendim. Laptopum Acer Aspire 5742b. Ekranı kırıldı ve fanının temizlenmesi gerekiyor. Izmir'de ikamet eden arkadaşlar varsa, güvenilir, ürünümü bırakabileceğim bi teknik servis önerebilirler mi acaba?

Teşekkürler

Flaren

Şunu söyliyim yaparlerken mutlaka yanlarında dur.Benimde laptop acer 5741g ve inan servise vermeye korkuyorum eski bir acer 5102 vardı servise götürdüm ekran arkasında çizik yoktu derin çizmişler yani pek iyi bir teknik servisi yok acer ın 6 yıldır kullanıyorum gözlemlediğim bu :) ha izmirdeki iyidir bilemem ama sen işlem yapılırken bende görmek istioyurm de hayır diyecekelrini sanmam.
  • Ben Bilgisayarım Destek Diye bi Özel Servise Götürdüm Gayet Memnun Kaldım İstersen Bi Araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrArc35 -- 15 Şubat 2015; 15:49:27 >
  • www.acerservisizmir.com 10. yılında izmirli bir firma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik Servis ve Anakart Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.