Bildirim
Acer aspire izmir en iyi teknik servis
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yardım edebilecek kimse yok mu ? -
http://www.duycom.com/acer-teknik-servis-izmir.htm
belkı ısınızı gorur -
quote:
Orijinalden alıntı: Flaren
Merhaba arkadaşlar;
Acer'in Istanbul dışında servisi olmadığını öğrendim. Laptopum Acer Aspire 5742b. Ekranı kırıldı ve fanının temizlenmesi gerekiyor. Izmir'de ikamet eden arkadaşlar varsa, güvenilir, ürünümü bırakabileceğim bi teknik servis önerebilirler mi acaba?
Teşekkürler
Flaren
Şunu söyliyim yaparlerken mutlaka yanlarında dur.Benimde laptop acer 5741g ve inan servise vermeye korkuyorum eski bir acer 5102 vardı servise götürdüm ekran arkasında çizik yoktu derin çizmişler yani pek iyi bir teknik servisi yok acer ın 6 yıldır kullanıyorum gözlemlediğim bu :) ha izmirdeki iyidir bilemem ama sen işlem yapılırken bende görmek istioyurm de hayır diyecekelrini sanmam. -
Ben Bilgisayarım Destek Diye bi Özel Servise Götürdüm Gayet Memnun Kaldım İstersen Bi Araştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrArc35 -- 15 Şubat 2015; 15:49:27 > -
www.acerservisizmir.com 10. yılında izmirli bir firma.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X