Şimdi Ara

SEAGATE TEKNİK SERVİS - İSTANBUL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seagate 1 TB Harici HDD'nin micro-USB girişi bozuldu. Dolayısıyla kullanılamıyor. İnternette Seagate'in İstanbul'daki teknik servislerini arattım fakat karşıma çıkan bilgilerin hepsi eskiydi ve gerçek bir Seagate servisi bulamadım ne google'da ne forumda.

Yıllar önce Vatan'dan almıştım ama şu anda ne faturası duruyor ne belgesi. Parası neyse teknik servise verip yaptırmak istiyorum ama Seagate'in İstanbul'daki teknik servislerini bulamıyorum dediğim gibi.

İçindeki bilgiler çok hayati. Akademik ve işle alakalı belgeler var içinde çok önemli.

Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum

• Eğer garantisi bitmiş ise kutuyu aç, içindeki kafalığı çıkar, orada sata desteği varsa ki, Seagate disklerin çoğunda sata desteği bulunuyor.

Sata üzerinden bilgisayar kasasının içine sata girişine bağla, ister tüm bilgilerini al, ister bilgisayarda kullanmaya devam et. Eğer 2.5" ise laptopa da takabilirsin.

Ürün hangisi bilmiyorum ama büyük ihtimal sata desteği vardır. Eğer sadece bilgiler lazımsa bu şekilde kurtarabilir ve 1tb hdd nizi PC de kullanabikirsiniz.

Ama ben taşınabilir olarak kutusunun tamirini istiyorum diyorsan ikinci el satılan kutular bulma şansın var, biraz araştır.

Taşınabilir disklerde en büyük sorun, kullanılırken hareket ettirilmesi. Eğer böyle birşey olmuşsa işin daha zor, ama sadece kafalık bozulmuş, disk sağlam ise kurtarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 2 Aralık 2015; 5:50:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada adam açıyor içini, videonun sonunda hdd yi çıkartıyor, o şekilde ise seninki de, PC ye takabilirsin.
    https://youtu.be/dW0d0u-FqoE

Buda farklı bir model, 2:15 de adam tam olarak sökmüş hdd yi çıkarmış
    https://youtu.be/wg-Lezceyh0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 2 Aralık 2015; 6:06:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.