Şimdi Ara

ACER Aspire One... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
34.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 4 gün önce a150L beyaz aldım. 4gündür uğraşıyorum xp kuramadık. denemediğim yöntem kalmadı lütfen yardımlarınızı bekliyorum netbook evde yatıyo kullanmak istiyorum lütfen yardım arkadaşlar
  • Windows xp kurabilmek için harici bir cd rom sürücü bulmalısın. Bende harici HDD kutusu vardı. Kutuya CD rom sürücüyü bağladım. Bios tan usb cd rom sürücüyü boot ettim ve normal masaüstü bilgisayar gibi sistemi kurdum. İnternette acer europa sitesinden xp sürücülerini indirebilirsin. Bu arada bu haftasonu bu böceğe vista home basic yükledim, performans olarak xp den bir farkı yok diyebilirim, gayet güzel çalıştı.
  • Flash bellekler ile Xp kurulabiliniyor, bir sürü döküman var internet bununla ilgili...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Flash bellekler ile Xp kurulabiliniyor, bir sürü döküman var internet bununla ilgili...

hocam tüm dökümanları inceledim sorunu çözemedik flashla yüklerken diski bölüp biçimlendiriyorum. yüklemeye başlıyo bi süre sonra
    şu dosya yüklenemedi diyo. yeniden dene diyorum olmuyo. atla diyorum ondan sonraki tüm dosyalarda hata veriyor
  • Neden xp kurmak istiyorsunuz ? Bu aletin zaten kolay kullanımı, hızlı açılıp kapanması, pil süresinin daha uzun gitmesi değil midir beklenen? Ben özellikle linux linpus aldım, severek kullanıyorum.Gerçekten 10-15 saniyede açılıyor alet..
    Ofice uygulamalarının hepsi, outlook, messenger var. Daha ne lazım ki size 8.9 inc ekranı olan bir pc de daha ne yapılır ki? Ayrıca internet browser da çok hızlı,takılmıyor ve kullanışlı.
    Bakın diğer bilgisayarımda xp yüklü,open ofice, fotoşop elements ve bir iki media programı bir de avast var ama güvenlik güncellemeleri vs derken neredeyse hiç fazladan program kurulmamış bilgisardaki bu uygulamalar 28 gb tutuyor. İkide bir yavaşlıyor, lanet olsun xp ye Yaşasın Linux

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Neden xp kurmak istiyorsunuz ? Bu aletin zaten kolay kullanımı, hızlı açılıp kapanması, pil süresinin daha uzun gitmesi değil midir beklenen? Ben özellikle linux linpus aldım, severek kullanıyorum.Gerçekten 10-15 saniyede açılıyor alet..
    Ofice uygulamalarının hepsi, outlook, messenger var. Daha ne lazım ki size 8.9 inc ekranı olan bir pc de daha ne yapılır ki? Ayrıca internet browser da çok hızlı,takılmıyor ve kullanışlı.
    Bakın diğer bilgisayarımda xp yüklü,open ofice, fotoşop elements ve bir iki media programı bir de avast var ama güvenlik güncellemeleri vs derken neredeyse hiç fazladan program kurulmamış bilgisardaki bu uygulamalar 28 gb tutuyor. İkide bir yavaşlıyor, lanet olsun xp ye Yaşasın Linux

hocam xp ye alıştık bi çook arkadaşta xp kurmuş ve gayet memnun. sorunumu çözebilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum

•  ACER Aspire One...

Dostum bu resimde gördüğün aparattan internet üzerinden satın alıcaksın ve ayriyettende normal desktop pc lere takılan bir ide cd rom bulacaksın usb üzerinden boot edip kurucaksın canavar giibi olucak netbook un evdede yatmaktan sıkılan netbookuna hayat vericeksin bu kadar basit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Neden xp kurmak istiyorsunuz ? Bu aletin zaten kolay kullanımı, hızlı açılıp kapanması, pil süresinin daha uzun gitmesi değil midir beklenen? Ben özellikle linux linpus aldım, severek kullanıyorum.Gerçekten 10-15 saniyede açılıyor alet..

Linux da microsoft office , live messenger ve divx filmleri seyredebileceksem kurardım. Hoşuma gitti ancak bu programları kurabilsem linux e hiç düşünmeden geçerdim.

• Normal Linux için konuşursak Open Office hem açık kaynak kodlu hem de bedava. MSN ağına bağlanan mesajlaşma programları var. Divx izlemek mümkün, zaten bugün kullandığınız kodeklerin çoğu Linux makinelerde geliştiriliyor. Ama Aspire One ile verilen Linpus'u kullanmadım, hangi paketleme sistemini kullanır, program bulmak kolay mıdır bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 23 Nisan 2009; 5:36:02 >
  • merhabalar. bugun acer aspire one modelinden aldim. recovery icin nasil yedek aliyoruz? bende tek parça c sürücüsü ben 2 partition istiyorum, nasil yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

merhabalar. bugun acer aspire one modelinden aldim. recovery icin nasil yedek aliyoruz? bende tek parça c sürücüsü ben 2 partition istiyorum, nasil yapabilirim?

bilen yok mu?
  • arkadaşlar usb den xp yükleyemedim naptıysam olmadı. harici dvd yazıcı almayı düşünüyorum. en uygun fiyata mıkrobox m2090e yi buldum. bu ürün hakkında bi bilgisi olan arkadaş varmı acaba nette bu ürün hakkında hiç yorum bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: niqotin

arkadaşlar usb den xp yükleyemedim naptıysam olmadı. harici dvd yazıcı almayı düşünüyorum. en uygun fiyata mıkrobox m2090e yi buldum. bu ürün hakkında bi bilgisi olan arkadaş varmı acaba nette bu ürün hakkında hiç yorum bulamadım

bilen yok bu forumda.
  • hocam belki bi bilen vardır ya
  • CHİNASKİ Bilen insanlar var ancak ben açıkcası tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım o yüzdende cevap veremedim daha detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz.
  • hocam xp kurmaya çalışıyorum ama kuramadım.
    usb den boot ettim biçimlendirmeleri yaptım ama kurulumun tam ortasında hata veriyo her yöntemi denedik ama kuramadık ya :S
  • Arkadaşlar bu minik arkadaşımıza hala bir çanta bulamadım.....

Bulan gören veya alan varsa resimleri fiyatı yeri ile ilgili bizi bilgilendirebilirmi acabaa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: niqotin

hocam xp kurmaya çalışıyorum ama kuramadım.
    usb den boot ettim biçimlendirmeleri yaptım ama kurulumun tam ortasında hata veriyo her yöntemi denedik ama kuramadık ya :S

Kardeşim senin işini bu gece halledicez sen merak etme ;)
  • inş. hocam ya 6.güne girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DATADOT

CHİNASKİ Bilen insanlar var ancak ben açıkcası tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım o yüzdende cevap veremedim daha detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz.

pc de win xp home tr kurulu. sadece C: bölümü var, bende bunu 2 ye bölmek istiyorum. C ve D olarak. Mesela C: bölümü 40 GB, D: bölümü de 90GB olacak şekilde, bunu nasıl yapabilirim? Ayrıca bu pc ye nasıl format atılıyor usb disk ile? ayrica bu pc nin yedegini nasil alabilirim ,C deki gizli bölümün?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.