Şimdi Ara

ACER Aspire One... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
34.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya ömrü 5.5 saat ise 6 cell pillidir.
  • @Korgeneral

ozaman bu modeli almak daha mantıklı değilmi??

yarın bi istanbul bilişim dekileri rahatsız ediyim bakalım ellerinde warmı bu model.
  • Eğer arkadaşlar dediğiniz gibi 149 serisinde 6 hücreli pil varsa yanında hemen almak lazım fiyatıda gayet makul geldi bana a150 L'nin yanında.Ben ayrı olarak amazon üzerinden yada ebay den 6 cell pil alabilirim.
  • arkadaşlar One AOA150-1049 kodlu ürün sadece istanbul bilişimde gözüküyor.

az önce aradım istanbul bilişim'i netbook satışları yokmuş. siteden kaldırdık diolar ama hala sitelerinde aspire one gözüküyor.sadece sony vaio satışımız war dedi tel satış temsilcisi.şansa bak ya eğer olsa idi akşama almaya gidiyodm
  • Hocam o zaman sende A150 L modelini al ben aldım vede çok memnunum eğer aralarında tek fark sadece 6 cell pil ise bana göre çok büyük artısı yok daha sonradanda alınabilir bence ama yinede sen bilirsin.
  • Datadot dostum netbook konusunda özellikle acer aspire one a150l önerin için çok teşekkür ederim büyük olasılıkla onu alıcam fakat bir arkadaşım bana LG X110 netbook önerdi araştırdım gayet hoş güzel birşey onunda fiyatı sanırım 600tl civarinda fakat baktım turk telekom kampanya ile veriyor bu netbook'tan dedim tt veriyorsa vardır bir arızası :D Şimdi sana sorum Acer aspire one A150 L mi yoksa LG X110 mu? :)

Bu forumu bir şekilde kirleticem sanırım bu şekilde ama yeni başlık açabiliriz yada oylama vs :) Ben merak etttim hangisi daha iyi özellikle batarya süresi ve arkadaşların bahsettiği evde fişi takılı kullanımda ekranın hareketliliği vs.Birde merak ettiğim aldığım ilk ay içinde sorun çıkarsa ben o ürünü aldığım yere iade edip yenisini alma hakkım vardır dimi? Ha varsa en sağlamını bulana kadar gider değiştirim :P
  • pulascan

Sende şimdiden aramıza hoşgeldin diyelim..Hocam valla sana şöle söliyim benim karşı komşuma ablası japonyadan LG almış hediye olarak cihazı 1 gün kullandı ve hiç memnun kalmadı gitti sattı ACER ONE A150 L aldı benden görüpte ve şu anda oda benim ve forumdaki kullanıcı arkadaşlar kadar çok memnun.Öncelikle şunu söliyim ben bu zamana kadar hiç bir ama hiç bir sorun yaşamadım yaşayacağımıda sanmıyorum bazı arkadaşlar biraz ince eleyip sık dokudukları için en ufacık bir şey gözlerine batıyor ve rahatsız oluyorlar :) şaka bir yana Sakın ama sakın LG alma derim tabiki senin kendi özgür iraden ama kampanya ile verilen bi netbook açıkcası bana çok cazip gelmiyor.Ekranda titreme olayı prize takılı veya takılı olmadığı zamanda bu titreme sadece şeyde yapıyor eğer ekran parlaklığını en düşüğe getirirsen o zaman yapıyor ama buda normal pil ile alakalı bir durum bu bir sıkıntı deil benim eski datron notebookda böyle yapıyordu ama sadece pildeyken oluyordu bu çok kafaya takılacak bir şey değil.He bu arada geri verme olayı normal şartlarda var tüketici haklarıına göre eğer mal ayıplı ise yada memnun kalmadıysan 15 gün içerisinde aldığın yere iade etme hakkın var çünkü zamanında vatan bilgisayar ile aramda bu şekilde bir husumet geçmişti bilgin olsun.

Pil süresini yazmamışım ben bu batarya ile 2:30 saat gördüm dostum için rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DATADOT -- 21 Nisan 2009; 12:22:24 >

• arkadaşlar benim oyun problemim var bazı oyunları oynatmıyor acaba driver sorunlarımı var mesela cod2 empire earth gibi oyunları oynatmıyor...acer one n270
  • DATADOT

aslında dedğiğn gibi amacım max 500-550 arası bi netbook almak bütçeme uygun acer aspire one war.şimdi araştırıp kafa patlatınca piyasada 6 hücreli pil ile satılan modelleri war ise 30-40 önemli değil biraz fazla weririz o modeli alırım.aslında sitesinde yazsa 6 hücreli pilli modelleri daha iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghan87

şimdi arkadaşlar bnde acer aspire one almayı düşünüyorm ama kafam iyice karıştı piyasada anladığım kadarı ile 6 hücreli pil ile birlikte satılan modelleri war aspire one 'ın .

örneğin: One AOA150-1049 modeli amazonun kendi sitesinde özelliklerinde ''6 Cell Battery'' ibaresi war

aynı kodlu ürün istanbul bilişim'in sitesinde de war we özellik kısımında ''Batarya Ömrü 5,5 Saat'' olarak yazılılmış ve fiyatı kdv dahil 536,86 ytl

şimdi sizce One AOA150-1049 modeli piyasada 6 hücreli pil ile beraber satılan bi model mi ??

İstanbul Blişim yüzünden ben de bir süre bekledim ama sonunda bana da şu an için netbook satışları olmadığını söylediler ki piyasadaki en iyi fiyatları veriyorlar. Hatta 1-2 sayfa geride benim de sorularımı görebilirsin.

Bu arada, ekran konusunu ben de aldıktan sonra fark ettim ki gerçekten 262.000 renk yani şaka gibi bir şey. Yalnız iyi ki yeni fark etmişim diyorum yoksa bunu bahane edip bu şirin cihazı almazdım belki de... Bu konu internet uygulamalarında filan hiç bir şekilde sorun olmazken resimlere bakarken dikkatli gözleriniz renk saçılmaları ve büzüşmeleri görebilir. Bunun için de gerçekten bu konuda çok hassas olmalısınız, yani normal bir kullanıcıyı çok rahatsız edeceğini sanmıyorum.Sonuçta bilmem kaç milyon renk de olsa ekranınızın ebatları belli, böyle bir cihazda profesyonel işler yapamazsınız.

Diğer markaları ben de düşündüm ama zamanında dizüstü için 1400 Euro vermiş biri olarak şunu söylemeliyim ki netbook için 700-800 hatta 1000 TL ye çıkmaya gerek var mı? İşte asıl soru budur. O fiyatlara çıktıktan sonra gerçekten büyük ekran gibi farklı bir çok alternatifleri de düşünmek gerekiyor.
    Hiç bir ev kullanıcısının 8.9 ebatlı bir alet alarak saatlerce kullanacağını sanmam. Yapsa da yorucu olur, sürekli yapamaz. Bu cihaz, hazırda büyük ekran pc sahibi olup da taşınabilirlik isteyen, eşine dostuna hediye edilebilecek ya da benim gibi depolama amacıyla kullanılabilecek bir cihaz. Eğer tek pcniz bu olacaksa ve evde kullanacaksanız zaten şimdiden listenizden çıkartın ve gidin bir 14-15 inc pc alın.
    Ayrıca Lg modelini gördüm boyut olarak Acer dan büyük, taşınablirlik açısından Acer'a yanaşamaz, bence bu sınıfta pc alacakların ilk derdi bu olmalı. LG boyut olarak sanki biraz arada kalmış gibi. ayrıca malzeme kalitesi kesinlikle ve kesinlikle Acer'ın çok altında.
    Benim Acerla tek derdim ise hafif sesli çalışması bunun dışında çok memnunum, ihtiyaçlarımı belirlemiştim ve buna tıpatıp uyan cihaz Acer one modeliydi. 550 TL gibi telefon parasına çok şık bir pc sahibi oldum. Size de tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 21 Nisan 2009; 13:56:57 >

• +1000000000000000 Hocam sonuna kadar katılıyorum sana.
  • Evet arkadaşlar son duruma göre ACER ASPİRE ONE kullanıcıları kaç kişi oldu ?

1- DATADOT - A150L BEYAZ
  • Tr'de 6 hücreli Acer yok diye biliyorum....
  • ewt dediğin gibi trdekilerin hepsi 3 hücreli pilli ama istanbul bilişimdeki cihazı arama yaptığınde 6 hücreli pil ile satılıyor ve trde bu kodlu ürün sadece istanbul bilişimin sitesinde war ama tezata bakınki istanbul bilişim netbook satışı yapmıyor.nedenini bilmiyorm ama dün 8 gibi aradığımda 150x modelini sordum stokta 4 adet gözüküyor 4üde rezerv yanıtını wermişlerdi.bi gariplik war bu işte sabahta netbook satışımız yok diyorlar.heryerde peynir ekmek gibi satılıyo halbukikısacası bunlardan hayır yok.bn şimdi en uygun fiyata bi aspireone alp yurtdışından yakın bi zamanda da pilini alırım.
  • En mantıklısı hatta bu konu altında almak isteyenler ile birlikte toplu bir alım yaparız en güzeli belki dahada ucuza gelir :)
  • Arkadaşlar ekran titreme sorunu ile alakalı bana laf sokuyorsunuz da :) tüm acer one 150L model netbook larda aynı durum varsa sorun değil demiştim. Kaldı ki bunu linux sistemde yapmıyor. Acer ın distrübitörüne mail attim. Linux vga driver daki gibi xp içinde temiz bir driver çıkarın diye. Benim gibi kılına tüyüne kusur arayan biriyseniz olacağı bu :)

Netice de gönül rahatlığı ile bu makineyi alabilirsiniz. 900 TL lerden bu fiyata inmiş bi de
  • 1- DATADOT - A150L BEYAZ
    2- İlker67 - A150l Mavi
  • A150L mavi.
  • 1- DATADOT - A150L BEYAZ
    2- İlker67 - A150L MAVİ
    3- Korgeneral - A150L MAVİ
  • Buhafta içibende kendime 160 gb lık olanını teknosadan beyazını 600 ytl ye almış bununmaktayım

inanılmaz süper bir alet,at cebine gezdir,neredeyse evdeki asus laptopuma kafa tutacak hızda

iyikine almışın en yakın arkadaşım acer one :)))

bu arada batarya süresinin dahada artması için power... uzantılı bir proğram varmış bir yerlerde okumuştum,bilen duyan varsa burada paylaşsın

tek kelimeyle harika almak aklında soru işaretleri olan varsa güvensin alsın..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.