Şimdi Ara

ACER Aspire One... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
34.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xp yi yükledim ve sonuç mükemmel .anakartı yanan laptopum kadar verim aldım.çok sevdim bu aleti bu fiyata daha ne olsun
  • Bir arkadaş voltaj düşüklüğü gibi ekranda ışık hakkında yanıp sönme probleminden bahsetmiş.Bu bir problem değil hocam eğer en düşük contrast ta kullandığın zaman bu olabiliyor bendede aynısı oluyor çünkü.Kafaya takılıcak bir durum değil.
  • sevindim çünki başımda bikaçtane dert daha var. en azından bu başkalarındada olabilir doğaldır diyordum. doğalmış.
    kablosuz bağlantısında sorun yaşayan var mı?
    benimki bilgisayarı yavaşlatıyo ve donanımdan kaldırıyo kendini. ikinci kez servise verdim bakalım ne olcak.

6 9 cell pil bulabilen var mı bide bu konuyu cok merak ediyorum.
    yurtdışındaki sitelerde rastlıyorum sadece.
  • 6 Yada 9 cell pil ihtiyacı şimdilik duymadım ama ileride düşünebilirim...

Wireless sıkıntım hiç olmadı eğer cihazı alalı 15 gün dolmadıysa iade edip yenisini alma hakkın var hocam tüketici haklarına danışabilirsin.
  • arkadaşlar bende bu netbookdan almayı düşünüyorum ama merak ettiğim birşey var bu üstündeki vga cıkışı hangi çözünürlüğe kadar destekliyor.elimde 940bw monitör var buna bağlasam 1440*900lük çözünürlük alabilirmyim
  • Hocaam valla denemek lazım ama ben çalışıcağını düşünüyorum.
  • Bizde sonunda one landık ama benim bir problemim var arkadaşlar.
    fan için verilen prog indirdim ama kuramadım exe çalıştırmadı
    bazı video dosyalarını açamadı codex nereden nasıl yüklemeliyim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnFoU

arkadaşlar bende bu netbookdan almayı düşünüyorum ama merak ettiğim birşey var bu üstündeki vga cıkışı hangi çözünürlüğe kadar destekliyor.elimde 940bw monitör var buna bağlasam 1440*900lük çözünürlük alabilirmyim

Benim alet 20" Philips e bağlı en üst çözünürlükte kullanıyorum. Sorun yok.
  • Fan için verilen program bende gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Film konusuna gelincede Media Player kullanmadığım için bişey diyemicem ama sorunsuz film izlemek istiyorsan VLC MEDİA PLAYER kullanmanı öneririm.
  • acaba fanı kaça cut in lemek gerekir?bişey yansa garantiden çıkar mı acaba?
  • Vallan ben sınır olarak 70' e getirdim cpu fan ayarını bu zamana kadar hiç gelmedi 45 55 arası geziniyor sıcaklık bi sıkıntı yaşamadım açıkcası.
  • Arkadaşlar Acer one 150L ye ( 120 gb.lık olan)

önce linux kurdum ve ekran titreme sorunu olmadı. ( sayfayı kaydırırken yazı tonlarında parlama ve hafif titreme sorunu )

Demek ki sorun windows xp vga driver ı ile alakalıymış.

Az önce de Windows Vista Basic kurdum.

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=7&PFid=7&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false

buradan network lan driver ını indirdim. İnternete ağ kablosu ile girebildiğim içinde Wireless ve Vga driverlarını da otomatik çevirimiçi yüklettim. Canavar gibi oldu. Performansından memnun kaldım.

Yani ACER ONE 150L ye vista home basic kurulabiliyormuş. Gayette güzel oldu. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 19 Nisan 2009; 16:08:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Domini

quote:

Orjinalden alıntı: AnFoU

arkadaşlar bende bu netbookdan almayı düşünüyorum ama merak ettiğim birşey var bu üstündeki vga cıkışı hangi çözünürlüğe kadar destekliyor.elimde 940bw monitör var buna bağlasam 1440*900lük çözünürlük alabilirmyim

Benim alet 20" Philips e bağlı en üst çözünürlükte kullanıyorum. Sorun yok.

Bende monitör girişinden CRT (tüplü) philips 109B7 ye bağlamak istedim. Ekrana görüntü gelmedi. Acaba bu netbook sadece LCD monitörlere mi görüntü veriyor ?
  • @Kırgeneral
    Fn+F5 ile ekran çıkışlarını ayarladın dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Domini

@Kırgeneral
    Fn+F5 ile ekran çıkışlarını ayarladın dimi?

Evet ayarladım. Hatta ekran kartı grafik özelliklerinden de monitör belirdi, çift ve tek ekran olarak da seçtim ama ekrana görüntü gelmedi. Digital analog dalgası ile alakalı olabileceği aklıma geliyor ama anlayamadım açıkçası. Bu arada Acer 5717z notebook ile de denedim. Hem acer one hem 5715z monitöre görüntü vermedi. CRT monitöre görüntü vermiyor bu laptoplar galiba.
  • okulda bekonun evdede vestelin 17'' tüplü monitörleri var. ikisindede çalıştırmıştım servise yollamadan önce. sorun cıkarmamıştı. ama kaliteli gözükmüyordu.
  • Uzun süredir bu boyutta bir bilgisayar alamayı planlıyordum. Dün süper bir fiyata almış bulunuyorum. 450 TL KDV dahil aldım. Anlaşmalı kredi kartına % 10 chippara kazancınıda düşersek fiilen 405 TL'na alınmış oldu.Yeni açılan bir Teknosa Mağazasının günlük kampanyasından aldık bir arkadaşımla beraber.Bu fiyattan sadece 100 tane satmışlar (diğer mağazalarında 600 TL civarında satılıyor).

160 GB kapasiteli ve üzerinde XP home yüklü olan model, lacivert renk.

İlk işim bu başlığı baştan sona okumak olacak. İzlenimlerimi daha sonra yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 20 Nisan 2009; 12:08:22 >
  • Arkadaşlar acer'in web sitesinde Aspire One modelleri için LCD de 262bin renk desteği var diyor, yani bu cihazların ekranları 262bin renkmi? eğer böyle ise şaka gibi değilmi?

• quote]Orjinalden alıntı: revenger11

Arkadaşlar acer'in web sitesinde Aspire One modelleri için LCD de 262bin renk desteği var diyor, yani bu cihazların ekranları 262bin renkmi? eğer böyle ise şaka gibi değilmi?

Görüntü kalitesi 15 - 17" lik abileri kadar değil zaten. Linux haricinde xp ve vista da ekran tazeleme süresi yüzünden az da olsa sorunlu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 20 Nisan 2009; 20:01:21 >
  • şimdi arkadaşlar bnde acer aspire one almayı düşünüyorm ama kafam iyice karıştı piyasada anladığım kadarı ile 6 hücreli pil ile birlikte satılan modelleri war aspire one 'ın .

örneğin: One AOA150-1049 modeli amazonun kendi sitesinde özelliklerinde ''6 Cell Battery'' ibaresi war

aynı kodlu ürün istanbul bilişim'in sitesinde de war we özellik kısımında ''Batarya Ömrü 5,5 Saat'' olarak yazılılmış ve fiyatı kdv dahil 536,86 ytl

şimdi sizce One AOA150-1049 modeli piyasada 6 hücreli pil ile beraber satılan bi model mi ??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.