Şimdi Ara

ACER Aspire One... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
34.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni acer one kullanıcılarına şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar.Eşlerine alan arkadaşlar bence onları kıskanıp birer tanede kendilerine alıcaklar diye düşünüyorum.Bu netbook çantalarını biz üretip biz satalım çokmu zordur yani bu :)
  • Biraz önce siparişi verdim.Sorularıma yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Rahan bey sizin Acer da hayırlı olsun. Renk seçeneği olmadığı için mecburen mavisini sipariş ettim, geldiğinde izlenimlerimi paylaşırım.
    Umarım ufacık ekranda ölü pikselle karşılaşmam, gerçi forumda böyle bir şey dile getirilmemiş. 566,79TL vade farksız 10 taksit aldım.
    ACER ASPIRE ONE A150L INTEL ATOM N270 1.6Ghz 1GB 160GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 12 Nisan 2009; 15:59:12 >
  • xp olan modeli almayın!!!!! şahsen ben kendim aldım beğenmedim. kendim xp kurdum daha stabil ve daha hızlı çalışıyor şimdi üstelik hdd yib ölerek kullanabiliyorum
  • merhaba arkadaşlar...
    yazılanları okudum ve bu ürünü almaya karar verdim...
    yanlız kafama takılan birşey var...ben evde kablolu baglantı ile internete baglanıcam...biraz araştırdım teknosa daki fiyat bana uygun geldi..608 tl (ayrıca 50 tl hediye ceki)...yanlzı sorun şuki ACER ASPIRE ONE AOA150-BC marka bilgisayarda ethernet baglantısı yoktur diyor.. bana pek inandırıcı gelmedi başka sitelerden araştırdım böle bişeyle karşılaşmadım..bir bilene soriim dedim..bu arada fiyat nasıl bunun içinde yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler...
  • e.a.g.l.e.,

Eşime aldığım model AOA 150BP, ethernet girişi mevcut. Sizin baktığınız model de aynı ancak renk farkı var sanırım.

Cumartesi akşamı tüm xp ve mcafee güncellemelerinden sonra bilgisayar çok yavaşladı. İşyerinde de T8100 2.1GHz Centrino işlemcili Lenovo kullanıyorum, başlarda çok hızlıydı ancak xp güncellemelerinden sonra çok kasılmıştı.

Sanırım xp güncellemelerinin birinde sorun var ama hangisi bilmiyorum. Bu yüzden dün recovery yapıp mcafeeyi de uninstal ettim. Şimdi roket gibi çalışıyor Zaten şu virüs programlarını hiç sevemedim, birçok program denedim ve hepsi de yavaşlatıyor bilgisayarı. Zaten virüsler de anca virüs programları kadar yavaşlatıyor

• 1gb ramli modeline windows 7 yi kurdum, şu ana kadar xpden şaşmamştım ama bu 7 gayet başarılı gibi vista kullanmadığım için farkını gözlemleyemedim ama yabancı forumlarda aao kullanıcıları windows 7 nin vitsadan çok daha başarılı olduğunu ve makşnelerde xp ile perf. açısından bir fark göremediklerini yazmışlar. /yi tüm efektleri açık kullanıyorum, öyle dehşet hızlı değil ama takılma uzun süre bekletme vs. gibi sıkıntıları yok. Birde readyboost özelliğini araştırıyorum şimdi soldaki yuvaya 2 gb lik bir 4x sd kart taktım işe yararmı yaramazmı anlıycaz yakında. cihaz gayet güzel fiyat perf. açısından gayet başarılı.
    Bu arada üstüne birigömülü biride yuvada 2 adet 512lik pc5300 ram var servisinde bunu 1gb ile değiştirtsek garantiyi bozarmı? araştıranınız varmı arkadaşlar? zayıf bi ihtimal garantiyi bozmadan rami yükseltmek ama belkide böyle bir şansımız vardır.
  • Peki tuggi acaba bu cihaz tek slotta 1 gb ram destekliyormu bide bunu sormak lazım bence :)
  • Benim linux a antivirüs yüklememe gerek var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DATADOT

Peki tuggi acaba bu cihaz tek slotta 1 gb ram destekliyormu bide bunu sormak lazım bence :)

Elbette destekliyor...
  • o zaman slot'a 1 gb ram takarsak toplam da 1.5 olcak ölemi ? ::)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Benim linux a antivirüs yüklememe gerek var mı?

Bence yok, Linux'a saldıran olmaz pek. Ben aslında ne xp ne de vista'da kullanıyorum. Virüs programları virüslerden daha çok yavaşlatıyor. Abuk subuk sitelere girmedikçe de kolay kolay bulaşmıyor zaten. 14 yıldır bilgisayar kullanıyorum, bugüne kadar hiç virüs sorunu yaşamadım.
  • Arkadaslar bende bir acer Aspire one serisinden netbook almayi dusunuyorum.Benim icin Harddisk 8 yada 120 gb fark etmez öncelik olarak sorun cikarmamasi ve cok takilmamasi.Birde Sanirim Linux olsa bile Xp yukleyebiliyormusuz.:)Bunu nasil yapiyoruz?
    Sizce bunlardan hangisi almaliyim?? =)

1-)http://www.sanalmarketim.com/urun/e2dbca0d6869d375c7e4ab8905f1351f/ACER-LU-S020A-081-Aspire-One-A110L-N270-1.60GHz-512MB-8GB-8.9#39;-Linux-Beyaz

2-)http://www.istanbulbilisim.com.tr/One_AOA110-1662-Acer-Dünyası,7912.html

3-)http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTACERONE

Birde Acer harici yada bu modelleri harici fiyat araligi en 300-500 tl olan bir netbook önerebilirmisiniz?

Simdiden cok tesekkurler.
  • Hocam bence hiç 8 gb lık versiyona fln bakma direk olarak ONE A150 L AL xp kurulur o problem deil sen hele bi alda anlatırız sana hocam merak etme.
  • 8 gb lıkta xp kurulumu sorun mu oluyor?cidden bende ekstradan harddisk var takarım onu o yuzden önemli degil harddisk sadece özellikleri bakimindan en az sorun cikaran yada cikaracak gibi duran hangisi :))
  • Bu arada bnm hesap pulascan fawfodog olarak kardesim üye olmustu :) Onun ki acık kalmıs kusura bakmayın :)
  • Hocam 8 gb lık ta kurabilirsin belki windows ama yavaş kalabilir bence.120 gb yada 160 gb versiyonlarına bakmalısın.
  • Bu kızdan her eve lazım
    Ben de Touchscreen istiyorum.
  • Peki bu olay nasıl oluyor, bizimkilerde var mı bu özellik?
  • Ben hiçbişey göremiyorum göremediğim içinde yorum yapamicam İlker ;)
  • Abi youtube linkleri, şu jacker denen programı kurmadın mı sen, böylece sorunsuz seyredebiliyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: DATADOT

Ben hiçbişey göremiyorum göremediğim içinde yorum yapamicam İlker ;)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.