Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bios 1.15 güncel versiyon zaten pek bir güncelleme gelmemiş cihaz için. Cihazı servise göndercem bayramdan sonra bildigim kadarıyla bir ay içinde arızalı çıkan cihazlara Değişim raporu çıkıyor. Acer kendisi mi değiştiriyor yoksa satın aldığımız firmamı?
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın su an vatan da 2 modeli de mevcut
    ben siyah olan Gtx850 ekran kartı olan modeli gördüm ama internetten bakınca Gtx 760 ekran kartlı modeli daha cok beğendim ..

tam almaya karar verdim biraz forumlara bakim dedim her iki model hakkında da yorum yapanların en az yarısı şikayetçi
    vatan da çalışan bir arkadasıma sordum o da sakın alma en sorunlu modeller filan dedi
    tam yarın almayı düşünürken hayal kırıklığına uğradım

yine de kullanan arkadaşlara sorayım pişman mısınız ...yoksa başınıza gelen sorunlar her bilgisayarda olan kolay çözülecek problemler mi
    yani alayım mı almayayım mı
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillagur

Arkadaşlar bu bilgisayarın su an vatan da 2 modeli de mevcut
    ben siyah olan Gtx850 ekran kartı olan modeli gördüm ama internetten bakınca Gtx 760 ekran kartlı modeli daha cok beğendim ..

tam almaya karar verdim biraz forumlara bakim dedim her iki model hakkında da yorum yapanların en az yarısı şikayetçi
    vatan da çalışan bir arkadasıma sordum o da sakın alma en sorunlu modeller filan dedi
    tam yarın almayı düşünürken hayal kırıklığına uğradım

yine de kullanan arkadaşlara sorayım pişman mısınız ...yoksa başınıza gelen sorunlar her bilgisayarda olan kolay çözülecek problemler mi
    yani alayım mı almayayım mı
    teşekkürler

Bahsettikleri sorunlar neler bilmiyorum ama bilgisayar aldığımdan beri hiç sorun çıkarmadı.Hem donanım olarak hem de kasa tasarımı olarak çok kaliteli bir cihaz gerçektende. Bende şuan paraya sıkıştığım için satıyorum cihazımı ama elime para geçince kesinlikle bu modeli alıcam tekrardan.

• atillagur kullanıcısına yanıt
    1 yili askin kullaniyorum. Bendeki sorunlari yazayim.
    Altin renkli modelin kasasi kolay ciziliyor. Cizildiginde altindan siyah plastik gorunuyor.
    Touchpad sorunlu. Bende su anda calismiyor.
    Klavye cok guzel ama cok nadir tuslari algilamadigi oluyor.
    Bu sorunlar disinda gayet memnunum cihazdan. Bendeki sorunlardan kasa cizilmesi haric digerleri garantiden cozulebilecek sorunlar zaten. Kasa icinse siyah kasa varsa onu tercih edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden merhaba,

Windows 10 sonrası ortaya çıkan TouchPad çalışmaması sorunu, Microsoft'un son yayınladığı ELAN güncellemesi ile ortadan kalkmıştır.

Bugün yeni güncellemeyi indirdikten sonra bilgisayarımın TouchPad'i normal şekilde fonksiyonlarını yerine getirmeye başladı. Windows 10 ile TouchPad problemi yaşayanların mutlaka bu güncellemeyi indirmeleri gerekiyor.
  • Windows 8.1 touchpad iki parmakla ekran kaydırmama sorunu vardı, driverı tümden silip elan sitesinden indirip kurdum sorun düzeldi arkadaşlar, bunu yaşayan varsa deneyebilirsiniz

• Windows 10 yükledikten sonra dolby home theaeter kayboldu? Windows 10 da dolby home theaeter nasıl kullanabilirim arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sfaunl

1 yili askin kullaniyorum. Bendeki sorunlari yazayim.
    Altin renkli modelin kasasi kolay ciziliyor. Cizildiginde altindan siyah plastik gorunuyor.
    Touchpad sorunlu. Bende su anda calismiyor.
    Klavye cok guzel ama cok nadir tuslari algilamadigi oluyor.
    Bu sorunlar disinda gayet memnunum cihazdan. Bendeki sorunlardan kasa cizilmesi haric digerleri garantiden cozulebilecek sorunlar zaten. Kasa icinse siyah kasa varsa onu tercih edebilirsin.

Ben en iyisi baska bır marka bakim çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillagur -- 26 Eylül 2015; 0:23:30 >
  • Ölü piksel vr harddisk dışında sorunsuz cihazdı. Para iadesi aldım. 2.242liraya almışım zamanında.

• wifi bağlantısında sıkıntı çıkarıyor. sürekli ünlem işareti geliyor bağlantıyı kes yapıp tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum nette sıkıntı yok
  • Arkadaşlar var mı v3 ü ile hdmi bağlantıda ses alamayan..?ne yapsam boş...masaüstü pc ile takar takmaz otomatikti...Şimdi hdmi seçeneğini çıkaramadık bir türlü her şeyi denedim bu arada bu denenmemiş gözden kaçmış yöntemi soruyorum:)servislerden windows sesi yeniden başlatıp bile denedim her şekli...
  • jozy33 kullanıcısına yanıt
    Sorun modeminizden kaynaklanıyor olabilir. Eski modemimde ben de benzer sorunlar yaşıyor, WiFi bağlantısı sık sık kesiliyordu. Modemi yeniledim ve sorun kalmadı.
  • acer quick access in açık olması gerekiyor. açıksa bile ''ekran hızlı erişim tuşu bildirimini'' açık bırakın.
  • Bu cihazın ekranı ips ekran mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarı kendim kapattıktan sonra açtığımda normal açılıyor,fakat açık bırakıp kendiliğnden kapandığında tekrar açılmıyor,aslında şöyleki power tuşuna basınca sistem başlıyor ama ekrana açılış gelmiyor bi türlü.Bunun çözümü nedir acaba ?

windows 8.1, aspire v3-772g i7 4702mq gt750m modeli
  • arkadaşkar yuksek performansta sadece 30 dakıka oyun oynayabılıyıorum normalmı sizce ?
  • Arkadaşlar yeni aldığım bilgisayar için sağlam bir çanta ve fan yerine uyumlu sogutucu bulamadım kullananlar ve tavsiyede bulunursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik402

Arkadaşlar yeni aldığım bilgisayar için sağlam bir çanta ve fan yerine uyumlu sogutucu bulamadım kullananlar ve tavsiyede bulunursanız sevinirim.

çanta bunu kullanıyorum.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Trust-Sydney-173-Notebook-Carry-Bag//Tabletler-Cevre-Birimleri/Tablet-PC-Aksesuarlari/Notebook-Cantalari/urunno=0000000590110?gclid=CJTbgJfz4MgCFYoEwwod2OQECQ#

zamanında teknosada 15 lira mı ne civarında kampanya ile satılmıştı...
    ama bu fiyata da değer derim...

soğutucu bunu kullanıyorum..

http://www.sanalmarketim.com/zalman-zmnc2000-siyah-17-ultra-sessiz-notebook-sogutucu/p_13049/

sahibinden.com üzerinden ikinci el temiz 70 liraya almıştım. çok az kullanılmış. kirlenmemiş temizdi
    güzel soğutuyor. alüminyum oldugu için saf hali buz gibi. çift fanlı... tavsiye ederim...

bu arada çanta boş haliyle biraz ağır.
    içine notebook - adaptör - evraklar vs. girince baya ağırlaşıyor...

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Dostum, tavsiyen için teşekkürler, aklıma takılan zalman sogutucunun üst kısmında ızgara yok ve bizim nb sogutucu kısmıda oraya geliyor, cidden verimli mi sogutucun
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik402

Dostum, tavsiyen için teşekkürler, aklıma takılan zalman sogutucunun üst kısmında ızgara yok ve bizim nb sogutucu kısmıda oraya geliyor, cidden verimli mi sogutucun

hocam bf4 oyununda ekran kartı 85 dereceleri görüyor.
    soğutucu ile birlikte 10 derece düşüyor. 73 bandında gidip geliyor. oyunlarda takılma yaşamıyorum. cidden parasına değer. bence cihaz ile uyumlu. stant gibi yüksek olmasına da çok alıştım. normal kullanımda da vazgeçilmezin olacak.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.