Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MGS V oynayan var mı? Aldığınız Fps değerleri nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Windows 7 yükleyen var mı?

Ben yükledim Win8 çok kasıntı ya o ne öyle alışana kadar win 7 yi yükledim
  • Arkadaşlar bir problemim var. Bende Win8 yüklüydü ama win7 kurdum fakat şu Fn tuşlarını kullanırken ekranda çıkan animasyonları nasıl ekleyebilirim?
    Mesela Ses açarken ses azalma artma, ekran parlaklığı arttırıp azaltırken çıkan o animasyonlar. Anlatamadım anladınız siz
  • Beyler bende Acer'in Gtx 760m li modeli var. Uzun zamandır forumda değildim çünkü laptopun herhangi bir problemi olmamıştı. Ama şu aralar nvidia ekran kartım 65'C gördüğü an kapanıyor. Farklı programlarla da test ettim sonuç aynı. Varsa yazılımsal veya donanımsal bi çözümü yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCICLauDiuS

Beyler bende Acer'in Gtx 760m li modeli var. Uzun zamandır forumda değildim çünkü laptopun herhangi bir problemi olmamıştı. Ama şu aralar nvidia ekran kartım 65'C gördüğü an kapanıyor. Farklı programlarla da test ettim sonuç aynı. Varsa yazılımsal veya donanımsal bi çözümü yardım ederseniz sevinirim.

Fanla ilgili bir problem olabilir hocam.Fanı temizleyip,termal macun sürün sorun kalmayacaktır
  • HCICLauDiuS kullanıcısına yanıt
    Ekran kartından ziyade işlemci sıcaklığı nedir? O önemli ekran kartınız oyunlarda mı 65 görüyor normal kullanımda mı?
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımda intel ekran kartını kullandığı için bilgisayarda kapanma problemi olmayıp nvidia ekran kartında herhangi bir ısı yükselmesi olmuyor 40-47'C arası değişiyor. Stress testi veya nvidia yı kullanacak bi oyun actıgınızda,64'C ye gelip 2 dk bu ısı değerinde kalıyor. Sonra Fps 10 lara düşüp Laptop kapanıyor.
    Stres testlerine İntel Ekran Kartını soktuğumda CPU:90'C - Hdd:44'C -GPU:84'C ulaştı.
    Ama Nvidia ile teste başladığımda Gpu yu Max 64'C gördüm. 65 te kapanıyor zati.
    Edit: Cpu: 90 lara ulaştığında pc kapanmadı ben programı durdurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCICLauDiuS -- 4 Eylül 2015; 10:24:39 >
  • Mastermind. kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun ekran kartının 65'C ye ulaştığında laptopun kapanması yani soğutmada problem olup çok yüksek değerlere çıksa (90'C gibi) doğrudur diyeceğim. Lâkin 65'C çok yüksek bir değer değil. Öncesinde böyle bir problem yoktu 88'C ye çıktığında görmüştüm.

• arkadaslar paraya kiyip bu laptop u almaya karar verdim gtx850 m ekran kartli olanini rome total war 2 yi kasmadan full ayarlarda oynayabilirmiyim bu laptop la kullanicilar cvb yazar sa iyi olur

• Acer v3 712 g gtx 850m kartlı elimde var almak isteyen pm atsin

• Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    windows 7 driver larını nereden buldunuz? kendi sitesinde bulamadım ben.
  • Arkadaşlar cihazım sonnzamanlarda fazlaca ısınıyor ve kullandığım soğutucu fan da bozuldu. Yeni fan almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulekule kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazın en çok neresi ısınıyorsa fanı o bölümde olan bir soğutucu almanı öneririm. Marka olarak Thermaltake, ZALMAN ve Cooler Master'ın gayet başarılı ürünleri mevcut.
  • arkadaşlara cihaz 2 gündür arada bir tamamen donuyor hiçbir tuş çalışmıyor ve ekran donuyor kapatıp açınca düzeliyor niye olabilir
  • Birisi win7 kurmama yardımcı olabilir mi?

• sen de ne çektin kardeşim be :)
  • ulan aceri aldığım güne lanet olsun.

Arkadaşlar acaba synaptics clickpad v8.1 hangi sürüm kullanıyorsunuz tam olarak yazabilir misiniz
  • Sorun Lexmark X2650 model yazıcımın Windows 10'a uyumlu olmaması ile ilgiliymiş.

http://support.lexmark.com/index?page=content&locale=EN&userlocale=EN_US&id=OS28

Yani sistemi yükseltince bizim yazıcı da iptal olmuş oldu. Yıllardır sorunsuzca ve severek kullandığım yazıcı çöp oldu gitti. Yerine epey para vererek bir Epson L565 aldım. Bu arada gerçekten çok güzel bir yazıcı. En azından artık kartuş problemi yaşamayacağız.
  • Merabalar,
    Ürünü yeni aldım i5-4210m 2gb ddr5 gtx850 olan model. Ancak bilgisayarda bir ısınma problemi var oyunlarda ilk bi kaç dk iyi sonra performans kaybı var. İşlemci ve gpu frekansı ısıdan dolayı düşüyor. Bir günlük cihaz , sogutucum yok. GTA 5 45fps hight ayarda gpu 700 mhz calısırken 400 e çekiyor.
    Cihaz Refurbished olup orjinal garantili 1900 e aldım. İade mi etsem ? Servise göndersem değişim yaparlar mı DOA raporu mu çıkar. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik402 -- 20 Eylül 2015; 4:05:32 >
  • balistik402 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir fiyata almışsınız. Hayırlı olsun. Cihazın GTA 5'te ısınıp throttle yapması normal değil. Aynı spec cihazı kullanıyorum ve ekranı 1080p'ye güncellememe rağmen GTA5'i çok rahat oynuyordum. Termal macunlarında bir sorun olabilir cihazın. Bu sorunu garantili şekilde ancak servis çözer tabii.
    Bir de BIOS güncellemesi deneyebilirsiniz. Belki cihazda eski bir BIOS yüklüdür ve fanını düzgün kullanamıyordur. Sadece bir tahmin.
    Servis konusunda bir şey söyleyemeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.