Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İ7
    16gb ram
    Gtx850m
    1.5tb hdd

Modeli vardı elimde. Gecen limonata doktum. Servise verdim. Aleti 2k liraya almıstım. Adam onarım icin 2.4k istiyor. Anakartı yanmıs. Bu nasıl bir sacmalık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @playkaan bende sorunsuz çalışıyor dolby. Acer in sitesinden w8.1 driver ını tekrar kurmayı deneyin isterseniz. Ya da V5 serisinde w10 sürücüleri var onları kurmayı deneyin.

@likable06 acer launch manager in yeni sürümü yüklendiğinde bu sorun ortaya çıkıyor. Yeni sürümü kaldırıp w8 e ait 3003 sürümünü yüklerseniz tekrar çalışmaya başlıyor.

Gelelim sorularıma.
    1.) Windows 10 kullanıp da Fifa15 oynayan arkadaşlar var mı? w8.1 de iken oyun ayarlarından frame limit kapalı nvidia kontrol panelinden vsync açık yapınca oyun sorunsuz oynanıyordu. w10 a yükseltince bu aynı şeyleri yaptığımda fps 60da kitleniyo ama ekranda tearing denilen olay çok fazla oluyor ve oyun performansı düşük. Bunu başka yaşayan var mı?
    2.) w10 a yükselttikten sonra bi ilginçlik ortaya çıktı. Bilgisayar kapalıyken açma düğmesine bastığımda acer logosu geliyor ve 2sn sonra bilgisayar kapanıyor. düğmeye tekrar bastığımda normal bir şekilde başlıyor bilgisayar. Bunu yaşayan ya da sorunun nedenini bilen var mı acaba?

• playkaan P kullanıcısına yanıt
    acer siteden audio driver tekrar indiriin.ve kurun.ondan sonra indirdiğiniz klasörün içinde DS1 adında bir klasör olacak.audio driver kurduktan sonra ona tıklayın ve x86 versiyonunu kurun.dolby digital plus a sahip olacaksınız.home theater la aynı fakat daha modern.istiyorsanız home theater da klasörler arasında bulunuyor.açıkçası dolby digital plus gözüme daha hoş göründü ve daha sorunsuz.arada bir çalışmamazlık yapmıyor.
    buyrun link:http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers
    windows 8.1 i seçin.sorunsuzdur.
  • öyle bir özelliğe hiç sahip olmadım.
  • zebeedy Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Daha evvel Launch Manager yüklemiş sorunu çözememiştim. Eski sürümü yükleyince düzeldi sorun.
  • Arkadaşlar merhaba, 772G ve 750M ekran kartı var diye yazıyor cihazımda,

ama directx 11 1696 MB olarak ekran kartı hafızasını veriyor,

işin kötüsü kurmak istedğim prg de 2 MB ram diye ısrarcı :)

yapılabilecek birşey var mı ?
  • Bu Windows 10 her gün yeni bir sorunla karşıma çıkıyor. Şimdi de yazıcıyı tanımamaya başladı (Windows 10 ile ilk defa deniyorum bu arada).

Eklerde göreceğiniz gibi yazıcı bilgisayara sorunsuzca tanıtılıyor (hatta birkaç kez kaldırıp, yeniden kurdum), "Aygıtlar ve Yazıcılar" bölümünde görünüyor, ancak herhangi bir belge yazdırmaya kalktığımda ekteki "(İletişim Yok) uyarısını alıyorum. Yazıcıyı ayırıp yeniden bağlama, "sorun gider" vs. hiç bir işe yaramıyor. Yazıcı, bağlantı ve kablolarda sorun yok çünkü aynı yazıcıyı Windows 7 yüklü diğer bilgisayarımda sorunsuzca kullanıyorum.

Windows XP ve 7 hariç hiçbir işletim sisteminden memnun değilim vesselam...

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

• beyler bu home theater nasıl açılıyor nasıl kapanıyor bilgisi olan varmı
  • beyler gtx850m olan modelden aldım. içinde çok fazla gereksiz uygulama ile birlikte geliyor. ben bunları silmekle uğraşmak yerine direk win7 veya win 8.1 pro kursam nasıl olur ?
  • i7 ve gtx 760 lı modelin ortalama 2. el fiyatı nedir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekaan

beyler bu home theater nasıl açılıyor nasıl kapanıyor bilgisi olan varmı

win10'u yükledikten sonra bu programın çalışmasında sorun çıkıyor. Sanki tam olarak çalışmıyor.(win8'de herhargi bir sorun çıkarmıyordu)
    Bu sorunu tam olarak çözen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz54 -- 19 Ağustos 2015; 21:05:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz54

quote:

Orijinalden alıntı: metekaan

beyler bu home theater nasıl açılıyor nasıl kapanıyor bilgisi olan varmı

win10'u yükledikten sonra bu programın çalışmasında sorun çıkıyor. Sanki tam olarak çalışmıyor.(win8'de herhargi bir sorun çıkarmıyordu)
    Bu sorunu tam olarak çözen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

acer sitesinden son sürüm ses kartı driver yükledim hocam. 1 gündür sorun yok bakalım umarım çıkmaz
  • Ben tüketici haklarına başvuralı 20gün oldu. Sizi bilgilendireceğim laptop 2 kez harddisk ve dvdrw için servise gönderildi. 4.kez ekrandaki ölü pikselden gönderildi. dvdrw harddisk ram anakart değişti. Bu esnada laptopun çerçeve kısmı aşındırıldı. Kenarları çizildi. Umarım sonuç lehime olur. Servis kalitesi berbat mümkünse servise göndermeyin.
  • arkadaşlar bendeki mode gtx 760m lı olan her ekran kartı guncellemesın pcnın oyun performansı duşuyorum bu sorunlar karşılaşan varmı ? bu arada ekran kartını bence guncellemeyın arkadaşlar mart ayındakı surum en ıdeali sanırım
  • zebeedy Z kullanıcısına yanıt
    2. sorun ben bilgisayarı ilk aldığımda aynı şekilde oluyordu Win8'di. Temiz Win8 format attım sorun ortadan kalkmıştı.
  • Güzel olur
  • Arkadaşlar bilgisayarı formatlayacam fakat recovery yaptıktan sonra win8.1 yükleyip ardından win10 mu yükleyim yoksa direk 8'den 10'a mı geçiyim ?

birde her seferinde bu kadar zahmetli mi olacak ? win8 sonra win8.1 sonra win10 ?
  • 8'den direk 10 güncelleme yok diye biliyorum. Yüklersin ama key hakkında sıkıntı çıkabilir.

Benim izlediğim yolu yazayım;

Önce 8.1 ardından tüm güncellemeler, ardından rezerve, en son Windows 10 format diski oluşturup bu diskten yükseltme. Bu işlemleri yaparken dosyalarım korundu. Daha sonra format disk ile temiz kurulum. Windows 10 otomatik olarak bu temiz kurulumda key i tanıyor zaten.

Sıkıntısız kullanım, fakat 1 günüm gitti :)

• Arkadaşlar merhaba oyun performansı konusunda uygun fiyata (3000 tl civarı) laptop bakıyordum Acer ın aşağıdaki modellerden 2 si arasında kaldım yardımlarınız ricadır. Bunların dışında önerileriniz varsa onlarıda belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

ACER V3-772G Siyah NX.MMCEY.006
    Windows 8
    43,9 cm (17,3") Full HD (1920 x 1080) 16:9
    NVIDIA GeForce GTX 850M ile 2 GB Atanmış Bellek
    32 GB, DDR3L SDRAM
    1,50 TB HDD

ACER V3-772G Siyah NX.M9VEY.001
    Windows 8
    43,9 cm (17,3") Full HD (1920 x 1080) 16:9
    NVIDIA GeForce GT 750M ile 4 GB Atanmış Bellek
    32 GB, DDR3L SDRAM
    1 TB HDD
  • Windows 7 yükleyen var mı?

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.