Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: cordor

Evet bana guzel bir acer model solıcek arkadaşı öperim :)

dualcore , 1gb ram , 80gb veya ustu harddısk , 256mb paylaşımsız ekran kartı aradıgım ozellık...

Oyun + Film Her şeyde kullanmayı hayal edıyorum ve kısa surede halletmem gereklı :)

Sımdıden Tesekkurler...

benim dvd writerda da cd okurken çok fazla ses çıakrıyor dvd okumada o kadar ses yok..bozulmasa bari

bu arada acer servisine tpm teknoloji den bakabilirsin..şubeler yazıyor orda ve güvenebilirsin

• selam arkadaşlar 5 gün önce acer AS9424 aldım ama ölü pixel testi yapmadım bunu yapmak için program linki verirmisiniz sitede çok mesaj var bulamadım içlerinden . ve birde ekran kartı go7300 256mb 3D mark esti 1730 sizce nasıl ?
  • program önemli değil gözüne çarpmadıysa yoktur zaten..ama masaüstü renklerini değiştirerk yapabilirsin..yada powerpointte renk renk slayt hazırla öyle bak
  • cellmantd teşekürler power point yardımı ile baktım ama gözüme bişey takılmadı yok galiba ölü pixel.
  • önemli değil..yok demekki ya zaten olsaydı kullanırken gözüne çarpardı..gıcık bişe çünkü
    Allah vermesin wala ölü pixel filan..eniştemin bilg da var kullanırken deli oluyorum
  • arkadaşlar acer 2423 fanlarındanım bende.11aydır kullanıyorum bir sorun yok çok şükür.Yanlız ben şu recovery yi bi silemedim,neyle yaparım ayrıntılı anlatılmış link falan var mı?bir de bu windowstan yaptıgımız sistem geri yüklemeyi alabilir miyim dvdye?Kusura bakmayın evimde internet kesik internet cafeden yazıyorum arama yapamadım.iyi günler.
  • bende acer 5102 i var..google box tv yi yükledikten sonra you tube tan birşey izlediğimde bilgisayar tamamen donuyor..google box ı kaldırdım ama problem hala devam ediyo..iki ayrı virüs programıyla tarattım..virüste yok..acaba neden olabilir??yardımcı olabilecek arkadaş varmı?bilgisayar donduğunda ctrl alt delete bile işlemiyor..kapatmak zorunda kalıyorum..ama sadece video izlerken oluyo..acaba nedendir?yardımcı olursanız sevinirim..
  • nedendir bilemiyorum ama sistem geri yüklemeyi dene istersen
  • tamamdır hallettimm..tşk.
  • bu acerlerde anlık takılma problemi olan var mı bir an takılıyor ve sonra hiç bişi yokmuş gibi devam ediyor çalışmaya ?
    acer tm4104wlmi kullanıyorum 1 sene oldu 6. ayında başladı prblem yeter artık servise yollucam ne yaptıysam olmadı sorunu çözebilen oldu mu ?
  • Arkadaşlar şu linke bi bakarmısınız..Daha önce böyle bişiyle karşılaşan varsa yardım etsin bana yauw!!

http://forum.donanimhaber.com/m_4326885/mpage_78/tm.htm
  • arkadaşlar elimde acer aspire 5510 notebook var.Bundaki irdayı birtürlü kullanamadım yardım edebilirmisiiz plz.
  • Ya arkadaşlar ben notebookla pc yi nasıl bir birine bağlarım. Şu şey olayı var ya masa üstlerine paylaşım dosyası falan açılıyor da iki bilgisayar arasında gidip geliniyor hani o olaı nasıl yaparım.
  • nasıl bi bağlantı yapacaksın onu söle ki ona göre
  • Yani ben şöyle bir şey yapamak istiyorum. Benim pcde internet bağlı, internette indirdiğim dosyaları başka bir bellek kullanmadan notebooku'mun içine atmak istiyorum yani ikisi birbirini görsün ki bende cd ye kopyalamak zorunda kalmadan içindekileri alayım.
  • Kusura bakmayın farkedememişim abim deydimde onun hesabı açıkmış. Ondan göndermiş oldum. melihozgul abim olurda.

Yani ben şöyle bir şey yapamak istiyorum. Benim pcde internet bağlı, internette indirdiğim dosyaları başka bir bellek kullanmadan notebooku'mun içine atmak istiyorum yani ikisi birbirini görsün ki bende cd ye kopyalamak zorunda kalmadan içindekileri alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapel -- 11 Şubat 2007; 19:34:45 >
  • walla bende 5620 kullanıorum bnmkinde yok ama arkta senin makinadan war olması lazım bluetooth ama no device diosa yk demektir çünkü benimkindede no device dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: cordor

Evet bana guzel bir acer model solıcek arkadaşı öperim :)

dualcore , 1gb ram , 80gb veya ustu harddısk , 256mb paylaşımsız ekran kartı aradıgım ozellık...

Oyun + Film Her şeyde kullanmayı hayal edıyorum ve kısa surede halletmem gereklı :)

Sımdıden Tesekkurler...

arkadaşım sanırım acer 5620 işini görür bnm makina bundan duo core 1.66 1 gb533 ram 512mb ati x1300 ekran kartı 100 gb hdd..walla ben aldıımda 1.119$ d sanırım ama şmdi düştü fiyatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

arkadaslar,
    acer 2423 kullanıyorum vatandan alınma,bana herhangi bir xp cd'si vermediler,eger çökerse veya format atmam gerekirse nereden bulacez,nasıl yapacez
    hele bir de acer'in power management programı var onu nasıl bulacam

bilen birisi yardımcı olursa memnun olurum

bende ilk baslarda telaslandım cd yok die hatta pc yi geri götürdüm bunda xp we driver cd leri yok die ama pc nin içinde özel bi particion war masa üstünde alt+f10 basarsan acerın kendi programı çıkıcak karşına programın yardımıyla sistem geri yükleme yapabilirsin çok pratik hiç bi problem yok
  • 5620 kullanıorum ati x1300 512mb hyper memory war aldıımda eleman paylaşımsız dedi doğrmu yoksa eleman benimi yedi _?? bilen warsa bi zahmet sölesin
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.