Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x1400 de bile 256 paylaşımlı olarak 512mb ta çıkıyo yani senin tabirinle adam seni yemiş
  • arkadaslar acer 5633 um var ılk aldıgımda ekran koruyucusu olarak orbicam calısıyordu yanı laptopun onune gecınce harekete duyarlı olarak cam calısıyodu sımdı bu ozellıgı nerden acabılecegımı bulamıyorum yardımcı olursanız ok sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mapel

Ya arkadaşlar ben notebookla pc yi nasıl bir birine bağlarım. Şu şey olayı var ya masa üstlerine paylaşım dosyası falan açılıyor da iki bilgisayar arasında gidip geliniyor hani o olaı nasıl yaparım.

Masaüstüdeki internet kablolu adsl mi yoksa kablosuz mu?Kablosuzsa çok kolay.Eğer kabloluysa iş biraz daha kaışık.Modemden bilg. çıkış etherent üzerinden mi?Yoksa usb denmi?Usb dense yine bi nebze kolay.Eğer ethernettense ve başka bir ethernet portu yoksa(bluetooth) olmadığınıda göz önüne alıyorum.Bu durumda ya massaüstü e bi etehrnet kartı daha alıp(fazla bişe değil) bi etehrnet kablosuyla ağ kurcan.Yada hem masaüstüne hemde notebookuna bluetooth dongle alıp bluetooth üzerinden göndercen.İlşallah fazla karışık olmamıştır.
  • Şöyle başlayım benim internet adsl değil cable ve wireless değil. Ethernet üzerinden bağlanıyorum.Yani her iki makinamda da ethernet var. Yalnız etrafta kablo görmek beni oldukça sinir edecektir. O yüzden bluetooth oldukça mantıklı geldi. Masa üstüne bluetooth alınca nasıl birbirini gösterticem acaba?
  • arkadaşlar bende acer 5634 var ya çok sessiz değil biraz sesli çalışıyor bir sorun varmı sizce fan çalışıo genelde
  • arkadaşlar merhaba 3 gün önce acer 5602wlmi aldım ama ekranın tam ortasında ölü bi pixel var ve beni acayip rahatsız edio. ve hdd çalışırkende kulak tırmalayıcı bi ses çıkarıyo arada... ben çok şansızım yaaa birasdan gold a gidicem umarım hemen cevap yazan biri olur.... bekliyorum
  • kont bide gold a tel açtım 4 den az ölü pixele bişey yapamıolar 4 ve yukarısına direkt değişim varmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mapel

Şöyle başlayım benim internet adsl değil cable ve wireless değil. Ethernet üzerinden bağlanıyorum.Yani her iki makinamda da ethernet var. Yalnız etrafta kablo görmek beni oldukça sinir edecektir. O yüzden bluetooth oldukça mantıklı geldi. Masa üstüne bluetooth alınca nasıl birbirini gösterticem acaba?

Eğer kablosuz çözüm istiyorsan ve her iki bilgisayardadabluetooth varsa yapıcağın en kolay çözüm denetim masasından ağ bağlantılarından kablo int bağlı olduğu ether kartı ile bluetooth u ikisini seçip sağ tıklayıp köprülemek olucaktır. Ama ondan önce denetim masası/sistemden her iki bilgisayarıda aynı çalışma grubuna ayarla ve ikisine farklı birer isim ver gerekirse yeniden başlat. Daha sonra internetin bağl olduğu ethernet kartın seç sağ tıkla oradan ikinci yada üçüncü tabdan(tam hatırlamıyorum şuan vistadayım xpye göre yorum yapıyorum) internet bağlantı paylaşımını aktif hale getir aktifse bırak. vede son olarak yukarıda ilk dediğimi yaparsan büyük ihtimalle bağlantının sağlanmış olması lazım. Ama bi ihtimal ip leri ve ağ geçidini manuel ayarlamak da gerekebilir.
    Kolay gelsin.İlşallah problemin çözülür.

Bide söylemeyi unuttum sistem trayde bluetooth simgesine sağ tıkla ve ileri düey seçenekleri tıkla.Ordan yerel hizmetler tabına geç ve ağ erişimini aktif et.Ayarlara tıkla .Cihazların internete erişimeine izin verin seçeneğini aktif et. Ok le çık bunu başta yapmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 14 Şubat 2007; 19:41:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shanai

arkadaşlar merhaba 3 gün önce acer 5602wlmi aldım ama ekranın tam ortasında ölü bi pixel var ve beni acayip rahatsız edio. ve hdd çalışırkende kulak tırmalayıcı bi ses çıkarıyo arada... ben çok şansızım yaaa birasdan gold a gidicem umarım hemen cevap yazan biri olur.... bekliyorum

Bende gold'dan aldım ve bende de ölü piksel çıktı yalnız ben makinemi orada yüklettirdim ve yükleme esnasında piksel görüldü. Hemen değiştirdiler. Eğer değiştirmiyorlarsa iade et sonra tekrar al derim ben. Eğer neden diye sorarlarsa ölü piksel var ve beni rahatsız ediyor bu şekilde kullanamam dersin. Sanırım 15 gün içinde iade hakkın var.

• mapel cevabın için teşekkürler... zaten dell almıştım ilk önce ve çok sorun çıkardı değişim istedim 1 ayda zor hallettiler. tel ettim servise gönderip rapor sonucu alabileceklerini sölediler. konta da tel ettim 4 den az olanlara bişey yapamadıklarını sölediler.. napalım şansızım işte...
  • Aslında tam olarak yediği söylenemez o kart zaten paylaşımsız yani kart var RAM i de var 256 MB de yeterli gayet

Zaten HEYPER MEMORY de TURBOCACHE gibi olmayan kart yoktur hemen hemen tüm kartlarında var Ati ve Nvidia nın
    quote:

Orjinalden alıntı: junkiemania

5620 kullanıorum ati x1300 512mb hyper memory war aldıımda eleman paylaşımsız dedi doğrmu yoksa eleman benimi yedi _?? bilen warsa bi zahmet sölesin
  • merhabalar,
    teknik yardima da yazdim.
    ama kimse yardim etmedi...

benim aspire 3650 var.
    ama sanrim ses kartini yok ettiM.
    ses yok.
    ne yapmak gerek.
    cevap yazip yardimci olacak arkadaslara tesekkurler
  • oo burası baya hareketlenmiş :)

çalışın çalışın :D
  • Arkadaşlar;
    yaklaşık 1 yıl önce bu konuyu takip eden bir çok acer aspire 5024 e ilk görüşte çarpılanlar gibi ben de bu alete sahip oldum ancak; son günlerde yaşadığım sıkıntılar yüzünden artık bu aletten kurtulmak istiyorum 2. el fiyatı hakkında bilgi verir misiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutmurat

merhabalar,
    teknik yardima da yazdim.
    ama kimse yardim etmedi...

benim aspire 3650 var.
    ama sanrim ses kartini yok ettiM.
    ses yok.
    ne yapmak gerek.
    cevap yazip yardimci olacak arkadaslara tesekkurler

ses kartını ne şekilde kaldırdın? devre dışı bırakmış olabilirmisin? bilgisayarını açtığında yeni donanım bulundu diyor mu? bilgisayarıma sağ tıkla, özelliklere bas, donanım sekmesinden aygıt yöneticisini tıkla yanında soru işareti olan sorunlu aygıt varsa bu ses kartındır büyük ihtimalle. sağa tıklayıp sürücüyü güncelleştir dersen driverını gösterip yükleyebilirsin.
  • up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

ses kartını ne şekilde kaldırdın? devre dışı bırakmış olabilirmisin? bilgisayarını açtığında yeni donanım bulundu diyor mu? bilgisayarıma sağ tıkla, özelliklere bas, donanım sekmesinden aygıt yöneticisini tıkla yanında soru işareti olan sorunlu aygıt varsa bu ses kartındır büyük ihtimalle. sağa tıklayıp sürücüyü güncelleştir dersen driverını gösterip yükleyebilirsin.

merhabalar,
    ya bir bakim yapayim demistim.
    bircok gereksiz program vardi.
    nasil olduysa ses kartini da silmisim.
    isin kotu tarafi copu de bosalltim;
    YENI DONANIM BULNDU cikmiyor.
    driver'de sari soru isareti var.
    ancak ne yaptimsa yukleyemedim.
  • http://www.tpmteknoloji.com/wtpmc_default.aspx?Act=3 sitesine girerek bilgisayarının ses kartı sürücüsünü bulabilirsin
  • Arkadaşlar bilgisayar ilk açılışta dvd'ye sürücüleri yükletmişti, şimdi bilgisayarı ilk alındığı hale döndürmek istiyorum bunu daha önce yapmadım. Yapan arkadaşlar varsa kısaca bir özetleyebilirmisiniz? Bu işlemi yaparken dikkat etmem gereken bir püf noktası vs varmı? O varmı bu varmı kısacası siz bana hepsini anlatın işte
  • bende Tm4233 var ama ben bu aletin bi türlü bluetootthunu aktif hale getiremedim yaw:S

sağ altta bluetooht işareti var ama telefon ile bt cihazlarını aratıom ne tel pc yi görüyor, nede pc teli :S

ne yapmam gerek?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.