Şimdi Ara

Acer'dan Sony'e sert çalım: İşte dünyanın ilk 4K video çekebilen akıllı telefonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki hepimiz 4k monitör ve televizyon aldık da bi 4k video özellikli telefonumuz eksik kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Bu telefonu Honami ile karşılaştıranlara şaşıyorum.. Başlamadan bitmişmiş. Erdi abinin bu başlığını reklam olarak değerlendirebilirim ancak. Ne kamerası ne de ses kalitesi Honami gibi olabilir. 4k sadece videonun çözünürlüğüdür. Kalitesini telefonlar çıkınca göreceğiz. Tip olarakta zaten Honami'nin yanından geçemez..

honami ne ara cikti hocam valla kacirmisiz, sizde varsa inceleme bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki hepimiz 4k monitör ve televizyon aldık da bi 4k video özellikli telefonumuz eksik kaldı.

• Sensor kucuk olduktan sonra isterse 10k olsun alexa yi birakip bununla film cekmeyecegiz herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

6" Full HD 3.300 mah + Snapdragon800 2.2 Ghz. Başlamadan biten film buna denir.

Edit : Pil kavramından anlamayanlar toplaşmış yine.

3300mAh 10 saat görürse yeterli

• Sırf ilk olmak adına yapılmış ve dikkat çekmek amaçlı yapılmış bir model. Gereksiz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

6 çok fazla. 4k Video o da aşırı gereksiz.

Yüksek çözünürlükte video çekiminin neresi gereksiz olabilir onu anlayamadım

• 2GB ram görünce hiçbirşeye yetmez diyenler mi dersin,720p ne işe yarar diyen mi dersin,tüm amiral gemileri şarjı 2-3 gün giderken aynı fiyata 10 saat olsa da yeterli diyen mi dersin...daha neler duyacağız.millet gerçekten reklamların kölesi olmuş,ne istediğini bilmiyor.ya da sadece trolleme peşindeler.
  • honamiyi bekliyordum adamlar resmen telefonu çıkartmadan piyasanın gerisinde kaldılar sony şu kafayı değiştirse çok iyi olcak

• Çünkü adam akıllı kalitede video çekimi olmuyor da o yüzden gereksiz. 1080p fazlasıyla yeterli. 50 MB olacağına oluyor sana 100 MB. Gereksiz yer kaplamaktan başka bir şey değil. Normal bir kamera bile 720p kalitede bunun 4K'sından daha kaliteli çeker. 808 bu konuda mükemmel mesela. 1080p bile fazla geliyor, aşırı derecede yer kaplıyor. 720p rahatlıkla yetiyor.
  • Sony kalitesiymiş.. gördük sonynizin kalitesini z'de.

• 6 inç telefon ama görsele bakan mini der :))

• acere helal olsun gercekten kendilerini çok geliştirdiler 3 sene önceki acer nerde şimdiki acer nerde üstelik teknik servis konusunda cok öndeler gecen hafta acer laptopum bozuldu acerin müsteri servisini aradım 444'lü olan eve kurye yollayıp aldılar pc'yi 1 haftaya tamir edip gönderdiler satış sonrası hizmettede baya iyiler

• 41 yapsınlarda görelim :S
    Nokia işlemcisini s800 dedimi al sana 6k video kaydı
  • anlaşılan sen hiç 1080p monitör/televizyonda hiç 720p video izlememişsin. Ayrıca gereksiz yer kapladığını düşündüğün zaman alırsın 1080p yada 720p ye aynı telefonda yine çekersin istediğin videoyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 2 Eylül 2013; 15:39:42 >
  • 4k kavramı da moda oldu demek

• quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

anlaşılan sen hiç 1080p monitör/televizyonda hiç 720p video izlememişsin. Ayrıca gereksiz yer kapladığını düşündüğün zaman alırsın 1080p yada 720p ye aynı telefonda yine çekersin istediğin videoyu.

Hayır televizyondan biliyorum. Bilhassa 720p ile 1080p arasındaki fark 40" ve üzeri 1080p desteğine sahip cihazlarda farkedebiliyoruz. Ama bu cihazlar bu çekim ile çekmesinler daha iyi. Bakıyoruz teknikte HD ama HD ile alakası yok. Çamur gibi video çekiyor. Konsere git sesler patlıyor iğrenç derecede ses kalitesi var. Görüntü çok iyi olmalı öyle çamur gibi HD istemiyorum. Bana yanımda kamera taşıttırmayacak kadar iyi kalitede sea ve görüntü almak zorunda. Yoksa sadece çözünürlük olarak HD olduktan sonra faydası yok.

• Led flash bile olmadığına göre f/p ürün olabilir.Fiyatı ucuz olacaktır yüksek ihtimal.Ha sadece led flash için değil.Türkiye'de Acer telefon aldım dersen suratına bakarlar anca.Ha ayrıca vergiler var.Tahminimce 1200 civarı olacaktır ya da olur da 800 civarları olursa satış rekorları kırar.

Not : Acer fanboyu değilim.
  • İnsan led flash koyar
  • biz hala led flaşsız telefonları tartışıyoruz adam sadece 4k video koyup satmaya çalışıyor işe bak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.