Şimdi Ara

Acer'dan Sony'e sert çalım: İşte dünyanın ilk 4K video çekebilen akıllı telefonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: redbest

quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Bu telefonu Honami ile karşılaştıranlara şaşıyorum.. Başlamadan bitmişmiş. Erdi abinin bu başlığını reklam olarak değerlendirebilirim ancak. Ne kamerası ne de ses kalitesi Honami gibi olabilir. 4k sadece videonun çözünürlüğüdür. Kalitesini telefonlar çıkınca göreceğiz. Tip olarakta zaten Honami'nin yanından geçemez..

Oyun performansları nasıl? Dokunmatik hassasiyeti, pil ömrü falan?

quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

Bu telefonu Honami ile karşılaştıranlara şaşıyorum.. Başlamadan bitmişmiş. Erdi abinin bu başlığını reklam olarak değerlendirebilirim ancak. Ne kamerası ne de ses kalitesi Honami gibi olabilir. 4k sadece videonun çözünürlüğüdür. Kalitesini telefonlar çıkınca göreceğiz. Tip olarakta zaten Honami'nin yanından geçemez..

honami ne ara cikti hocam valla kacirmisiz, sizde varsa inceleme bekliyoruz

Direk söylüyorum; Anlama özürlüsünüz.. Ötesi yok...

• quote:

quote:

quote:

Oyun performansları nasıl? Dokunmatik hassasiyeti, pil ömrü falan?

quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

honami ne ara cikti hocam valla kacirmisiz, sizde varsa inceleme bekliyoruz

Direk söylüyorum; Anlama özürlüsünüz.. Ötesi yok...

Bence sen direk beyin ozurlusun. Daha cikmamis 2 telefondan birine bu kadar kalite kasip, digerini yerlere sokma cabasi baska turlu aciklanamaz.

Yok olamazmis da bilmem ne de. Z'yi de sisirip durdular gorduk sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbest -- 2 Eylül 2013; 19:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

Ülkemizde daha Sony telefonlara bile ön yargıyla bakan insanlar varken Acer'ı kim alacak merak ediyorum.Ama rekabet ortamının olması güzel bir şey.Eminim ki bu hamlelerden sonra bir çok akıllı telefonda 4K özelliğini yaygınlaşmış olarak görebileceğiz.

Arkası htc, önü nexus, donanım da iyi. Ancak arayuze bakmak lazım. Yazılım kalitesine bakmak lazım. ..

• quote:

Bence sen direk beyin ozurlusun. Daha cikmamis 2 telefondan birine bu kadar kalite kasip, digerini yerlere sokma cabasi baska turlu aciklanamaz.

Kıvırmaya gerek yok. Söylediğim şeyleri özellikle vurguladım.. İlla da kıvıracaksanız yardımcı olayım;

http://www.youtube.com/watch?v=pto96RqxZw4

Yavaş geldiyse daha hareketlisinide paylaşabilirim..

Z hakkında söylenenler beni ilgilendirmez. Eğer Z hakkında yorum yapmışsam gösterin, kıvırmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

sony kalitesinin de adı var kendi yok.
    islemcisi eski, ekranı ips değil standart düz tft lcd, içinde ne samsung gibi wolfson ses işlemcisi ne htc gibi beat audio donanımsal amfisi barındırmayan, hoparlörü sinek vızıltısı gibi ses veren, kamerası iphone 4 kadar ancak çeken xperia z mi örnek oluyor bu sony kalitesine?

Hislerime tercuman olmussun , eline saglik dostum.

Burda ki ergenlerde sony sony diye bagirip fanlik yapmaya devam etsinler.
  • quote:

quote:

Kıvırmaya gerek yok. Söylediğim şeyleri özellikle vurguladım.. İlla da kıvıracaksanız yardımcı olayım;

Z hakkında söylenenler beni ilgilendirmez. Eğer Z hakkında yorum yapmışsam gösterin, kıvırmayın..

Dalga gecmeyi bile anlayamiyorsun. Dalga grctik olum senle dalga. Ciddi talep yoktu o mesajlarda.

Coluk cocuk dolu burasi ya.

• Hayır biri de gelip bu markaya demiyor mu? Sen 4k video çekimini yaptın tamam peki insanlar bunu nerede izleyecek 4k kalitesinde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dalga gecmeyi bile anlayamiyorsun. Dalga grctik olum senle dalga. Ciddi talep yoktu o mesajlarda.

Coluk cocuk dolu burasi ya.

Öyle hızlı kıvırıyorsunuz ki.. Sizin kalçaya göre bir müzik hatta enstrüman bile henüz çıkmadı..

• Acer daha once cikardi diye bebe delirdi.

• neden bütün telefon konularında kavga var. telefon bölümüne sadece şirket sahipleri ve üst düzey yöneticilerimi mesaj atıyor.
    Telefonların boyutlarıda saçmalamaya başladı 6'' ne ya?
  • Anlaması gerçekten zor bu halkı, hala Z'ye laf edenlerimiz bol. İlginç bir şey:
    İşlemcisi eski- Çıktığı dönem yeni ne vardı? S600 mü, bkz testlerde uçuyor mu kaçıyor mu? Android'i çalıştırırken ne fark yaratıyor. Bakıyorum Z'ye çok çok iyi performans koyuyor, gidiyorum HTC One a bakıyorum e o da aynı, uçup kaçtığını göremiyorum. Sanki dünyaları kurtarmak isteyen arkadaşlar var. S4 pro ile s600 arasında öyle zannedildiği kadar büyük fark yok, günlük kullanıma da zaten etkisi yok ki bunu şaşırtıcı bir kişi de söylüyor incelemerlerde falan (benchmarkların önemi yok günlük kullanımı vermiyor diyor)
    Ekranı? - evet TN film TFT var ama normal bakarken sıkıntısı yok bu ekranın. Bugün bir kez daha çektiğim fotoları HTC One a aktarıp baktım, BE2'nin bazen ayrıntıyı yok eden yaklaşımı oluyor saturasyonu coşturup ama bazen de fotoğraflara duygu yüklüyor resmen. Ayrıca gerekirse elle kalibre ediliyor tonlama. Bence güzel bir olay, kaldı ki standart haliyle gayet iyi. Ekran için kötü yorumunu anlarım zira siyah konusunda evet amoled'e göre kötüdür ve görüş açısı olarak bir noktadan sonra sıkıntı hissedilebilir gerekirse ama bu öyle dar bir açı değil ve baktığınız şeye göre de değişen etmeni var ama VASAT gibi bir kelimeyi de haketmiyor.
    Ses çipi ve hoparlör- Evet hoparlör zayıf kaçıyor ama üst modele Sony su geçirmezliği denedi ve bunlarda kendini güvence almak için kısıtlamaya gitti anlaşılan. Genel olarak bana yetiyor, gereken yerde kulaklığımla takılan biriyim. Kaldı ki telefona yüksek bir meblağ ödeyen gerekli ortama uygun şekilde uygun aparatı da alır. Önemli olan burada teknolojinin yaygınlaşması. NFCli cihazlar yaygın olsa bir ortamda iken eğer müzik dinlemek ve paylaşmak istiyorsanız böyle sistemleri kullanırsınız ya da kendinize 180 liraya mini nfcli sony hoparlörü alırsınız olur biter! BT kulaklıklarda olabildiğince rahatlık sağlıyor nfcli olarak, dokundur arkadaşınınkine bitsin.
    Kamera- tek bir kusuru vardı benim için bir süre sonra bi siyah piksellenme oldu, servise verdim 1 haftada kargoyla yine gönderdiler düzeltip. Sonuç olarka çok iyi bir performans gösteriyor, yüksek çöz panorama için ek program satın aldım, ayrıca manuel ayarlarla yapılanlar da çıtaları yükseltebiliyor, sonuç olarak iphone4'ün sensörü de Sony'den! Unutmayalım lütfen!

Neyse konuya dönersek, Acer'ı severim ve ben normalde buna güzel yaklaşırım ama toplum bilincine bakarsak bu haberim yorumlanması cidden çalımın kötü yaklaşımını gösterir bana. Aslında Erdi Bey'in kötü bir yaklaşımla yazdığını düşünmüyorum ama artık forumdakiler sayesinde her şey olumsuz yönde oluyor maalesef ki!

• quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Donanimi ayni olan tüm telefonlar birbirinin aynisi anlamina gelmez

Bkz. Iphone

• Acer'dan Sony'e sert çalım

Başlık zorlama, yorumlar bir o kadar samimiyetsiz Hadi başlığıda geçelim millet artık Sony'e karşı olumsuz bir haber çıkarılsında, oradan buradan bi şeyler çıkaralım bizde verip veriştirelim, bizde fırlayalım, eleştirelim peşinde. Adamın yorumuna bakıyorsun, haberle alakası sıfır. Başlığı okumuş, kin kusmaya gelmiş. Komik duruma düşüyorlar, farkında değiller.

Buarada farkındaysanız konuda ki yorumlarda Acer adının esamesi yok, Sony konuşuluyor. Bunun ne demek olduğunu yazmayacağım

• inansam mi

• teknik verileri öznel yargılarla karşılaştırmak doğru değil.
    ne sony kötü bir marka ne de konu aldığımız cihazın ihtiyaçlarımıza karşılık vermesi değil. konu diğerlerinden daha kaliteli olduğunun idda edilmesi. sonuçta bugün bir general mobile discovery gayet yeterli bir cihaz ya da kimse xperia z yerine htc one aldığı için sony kalitesinden mahrum kaldım diye dövünmüyor.

xperia z subatta htc one martta cıktı. aralarında pek bir zaman farkı yok. işlemcide biraz performans farkı var ama evet ölümcül değil. yalnız bu cihazlar aynı segmentte ve fiyat aralığında satıldığına göre elimize para alıp mağazaya gittiğimizde sony kalitesini seçersek daha az performans veren bir işlemciyle karşılaşmak o kaliteye rağmen tuhaf değil mi?

ekran bakış açısı ve siyahlar ve kontrast konularında rakiperinden geri mi? geri.

ses konusunda bir otorite değilseniz kulaklıkla tatmin olmanız sadece sizin memnuniyetinizi gösterir. birçok insan youtube'dan 128 kbps ses parçası olan video kliplerle tatmin olabilmekte. yine teknik olarak üstün bir yanı yok.

evet iphone 4'ün kamerası sony sensörlü. zaten işin tuhaf yanı da burada. sony'nin elinde çok fazla imkan var. en iyi kamera sensörleri, harika lensler, jdi ortağı olarak üretme kabiliyeti olduğu süper ekranlar, walkman'le taşınabilir müzik kavramını ortaya çıkarması dolayısıyla ses deneyimi bunlara rağmen ürettiği mobil telefonlarda rakiplerini geriden takip ediyor.

başlıkta sony'nin adının geçmesi kamera kabiliyetlerine bir gönderme olmuş sadece. acer her ne kadar iyi bir firma olsa da mobil piyasa odaklı olduğu söylenemez. bu durumda bu kadar yüksek teknik özelliklere sahip bir cihazı sorunsuzca üretip kullanıma sunması şaşırtıcı olmanın yanında bu işin ne kadar kolaylaştığını ve kapitalizmin tuzağına düşüp markalarla duygusal bağlar kurmak yerine her bir cihazı sahip olduğu avantajlar ve dezavanjlara göre değerlendirmenin daha mantıklı olduğunu kanıtlar nitelikte.

• Ilk 4K'yı yaptı da ne oldu. Sony'den daha güçlü olduklarını zannetsinler. Parça tedariğine yeni başlayıp altı ay sonra seri üretime geçene kadar piyasa zaten çoktan doymuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 3 Eylül 2013; 0:23:46 >
  • eskiden çin malı telefonlarda abartı olsun diye 15 mp kamera yazarlardı ama bir çekerdin bom boş görüntü önemli olan sensör kalitesidir alın size bir örnek hemde biraz nostalji yapalım aşağıda verdiğim linkte nokia 8110 modeli telefonun reklam linki bulunmakta bu videoyu açın 1080p de izleyin ve bakın ve siz karar verin 1080p var 1080 p var

• Yapmış yine yapacağını O kadar şeye o pilin dayanması imkansız ama, 1 günü çıkarır mı şüpheliyim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.