Şimdi Ara

Acer'dan Sony'e sert çalım: İşte dünyanın ilk 4K video çekebilen akıllı telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Acer'dan Sony'e sert çalım: İşte dünyanın ilk 4K video çekebilen akıllı telefonu

Bilgisayar dünyasının önemli oyuncularından Acer, bir süredir akıllı telefon pazarında da faaliyet göstermesine karşın, bu alanda ses getirecek ürünlere imza atamamıştı. Tayvan merkezli şirket yaptığı yeni bir açıklama ile  dünyanın ilk 4K video çekebilen akıllı telefon modelini duyurdu. Bu konuda özellikle Sony'nin Xperia Z1 ya da bilinen kod adı ile Honami merakla beklenirken, Acer stratejik bir hamle ile Sony'e çalım atmış oldu.

6-inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde IPS ekrana sahip olan Liquid S2 isimli yeni akıllı telefon modeli, 4K videolar için donanımsal destek veren yaygın platform olarak Snapdragon 800 işlemcisinden güç alıyor. 2.2GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve beraberinde getirdiği Adreno 330 grafik birimi ile yüksek performans sergileyecek olan Liquid S2'ye 2GB RAM ve 3300mAh kapasiteli pil eşlik ediyor. 4K video çekebilen kamerası 13MP çözünürlüğünde olan telefon, tüm bunlara ek olarak 4G desteğine de sahip. 

Acer tarafından özelleştirilmiş arayüz üzerinde Android 4.2 işletim sistemini çalıştıran Liquid S2'nin Ekim ayı içerisinde Avrupa'da satışa sunulması planlanıyor. Fiyatlandırması hakkında henüz net bir bilginin olmadığı cihazın, Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği de şu an için bilinmiyor ancak hatırlanacağı üzere Acer bir süre önce ülkemizde de telefon satışı gerçekleştirmiş dolayısıyla Liquid S2'nin Türkiye'ye gelmesi sürpriz olmayacaktır. 

• 6" Full HD 3.300 mah + Snapdragon800 2.2 Ghz. Başlamadan biten film buna denir.

Edit : Pil kavramından anlamayanlar toplaşmış yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 2 Eylül 2013; 12:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honaminin cikmasina gerek kalmadi artik

• Özellikleri neredeyse aynı(Ekran Büyüklügü haric) olmasına ragmen bir Sony Kalitesini veremez...

• Flaş? Xenon Flaş olsa iyi de, Led flaş bile yok?

Şu telefonlara Xenon + Led Flaş koymak çok mu zor ya. Neymiş şu kadar çözünürlü fotoğraf, video çekimi vs. vs. Madem Kamera kalitesini iyileştirmek istiyorsunuz, yanına birde Xenon Flaş koyun da tam olsun yani...

• Ülkemizde daha Sony telefonlara bile ön yargıyla bakan insanlar varken Acer'ı kim alacak merak ediyorum.Ama rekabet ortamının olması güzel bir şey.Eminim ki bu hamlelerden sonra bir çok akıllı telefonda 4K özelliğini yaygınlaşmış olarak görebileceğiz.

• Donanimi ayni olan tüm telefonlar birbirinin aynisi anlamina gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefonu Honami ile karşılaştıranlara şaşıyorum.. Başlamadan bitmişmiş. Erdi abinin bu başlığını reklam olarak değerlendirebilirim ancak. Ne kamerası ne de ses kalitesi Honami gibi olabilir. 4k sadece videonun çözünürlüğüdür. Kalitesini telefonlar çıkınca göreceğiz. Tip olarakta zaten Honami'nin yanından geçemez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 2 Eylül 2013; 12:43:42 >
  • Ne olacak yani, 4k kamerali bir telefonla hollywood filmi mi cekecegiz?
    Birakin bunlari, Gelecek Nesil saf ya Sizin 2 gb ramli, 4k ceken cebinizle Teknoloijiyi tadacak.

• Daha büyük sensör,G-Lens,Bionz işlemcisi üçlüsü kadar kaliteli çekim yapabileceğini sanmıyorum.Anca ünvan olarak çalım atmış olur.led flash bile koymamış acer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

honaminin cikmasina gerek kalmadi artik

sony komple firmayi kapatıyormuş.....

• Honami acer yalan gerçek kral nokia lumia 1020

• Yaw daha anlamadınızmı her firma ürün yapabilir ama hiç bir firma Sony olamaz

• Tasarım olarak güzel telefon yapmışlar. 4K video yaygınlaşsın istiyorum ama artık 16GB standardını aşsınlar. Aksi takdirde çekilen videolar hemen hafızayı dolduracaktır.

Dipnot: Honami varken buna bakmam. Ta ki çok ucuz olmazsa.

• çalıma bak çalıma,
    millet koşa koşa bunu alır heralde,
    sony fabrikaya kilit vaursun bari
    acer ın sony e çalım atması için daha 40 fırın ekmek yemesi lağzım,

geçiniz efendim

• yorumlara bakıyorum da hep fan lar konusuyor sony ovuyorlar fılan azcık adaletli olun bu telefon gercekten cok ıyı hanı demıyormuydunuz isterse 1 mm olsun ama bataryası az gıderse almam dıye alın ıste sıze mah lık batarya 4k vıdeo cekebılen kamera da cabası !

• 6" nedir ya. Sanki tablet alıyoruz

• 6'' çok fazla. 4k Video o da aşırı gereksiz.

• sony kalitesinin de adı var kendi yok.
    islemcisi eski, ekranı ips değil standart düz tft lcd, içinde ne samsung gibi wolfson ses işlemcisi ne htc gibi beat audio donanımsal amfisi barındırmayan, hoparlörü sinek vızıltısı gibi ses veren, kamerası iphone 4 kadar ancak çeken xperia z mi örnek oluyor bu sony kalitesine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Bu telefonu Honami ile karşılaştıranlara şaşıyorum.. Başlamadan bitmişmiş. Erdi abinin bu başlığını reklam olarak değerlendirebilirim ancak. Ne kamerası ne de ses kalitesi Honami gibi olabilir. 4k sadece videonun çözünürlüğüdür. Kalitesini telefonlar çıkınca göreceğiz. Tip olarakta zaten Honami'nin yanından geçemez..

Oyun performansları nasıl? Dokunmatik hassasiyeti, pil ömrü falan?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.