Şimdi Ara

acer E5 551G kullananlar nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar Yakın zamanda Acer E5 551G almayı düşünüyorum Fazla oyun oynayan birisi değilim En güncel oyunum Fifa 2007 Eski bilg çok çektim Sizce bu makine benim gibi birisi için idealmi Eğer aramızda kullananlar varsa performansı ve ısınma problemi olup olmadığı hakkında bilgi verebilirmi En cok da kasasının yapısını merak ediyorum.

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/model/NX.MLEEY.002

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e5-551g-amd-a10-20ghz-4gb-500gb-156-2gb-win81-tasinabilir-bilgisayar.html

• Plastik kasasi var hocam kasasi cok dandik hissi veriyor kasa ama ozellikleri guzel bnce cogu oyunu oynatir ama 4 gb ekstra ram takarsaniz iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a serisi işlemciler apulu oluyordu işlemci deli ekran kartı ile r7 m265 cf olarak mi çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 6 Şubat 2015; 20:34:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda aldım arkadaşlar
    Ürün gayet hoşuma gitti. eski laptopuma oranla gerçekten oldukça başarılı İlk açtığımda biraz kastı ama şuanda gayet normal çalışıyor. Baya bir süredir açık tutuyorum ve ısınma denen bişey yok
    Klavye içe gömük ama bence gayet güzel eliniz abuk alışıyor. Tek sıkıntım harici ekran kartımı nasıl devreye sokacağımı bilmiyorum Cpuıd açtığımda sadece tümleşik ekran kartımın özelliklerini görebiliyorum.
    Onuda nasıl yapacağımı açıklarsanız memnun olurum . Kesinlikle alınabilecek bir pc Tam Fiyat /performans ürünü javascript:void(AddText('[:\'(]'))

• databese D kullanıcısına yanıt
    Harici kart zaten oyun gibi grafik işlemi ihtiyacı olduğunda devreye girer hocam. Masaüstünde pil ömrü için dahili grafik kartı çalışır. Eğer GPU-Z gibi programlarda görmek istiyorsanız arkaplanda bir oyun çalıştırın ve masaüstüne dönün. İkinci kartın devreye girdiğini göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel göründü cihaz bana da. listeme aldım lakin, benim maksimum bütçem 1200 bilemedin 1250 ve freedos olması lazım cihazın, boşuna win8'e 150 tl veresim yok, win7 candır

ama bu cihazı vatan dışında bi yerde göremedim, bulabilen var mı acep?
  • bu pc nin freedos olanını bulan olursa link atsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan Bilgisayar'dan aldım(zaten başka yerde yok :D)İnternet sitesinde alınamıyor artık;yalnız mağazalarda olduğu görünüyordu.Ben de telefonla sipariş verdim.Kapalı kutu Samsun'dan geldi.Daha oyun yüklemedim.Çok soğuk çalışıyor.Fanı ihtiyaç duyduğunda çok çok düşük devirde devamlı çalışıyor.Fan sesini hiç duymadım.Fanın çalıştığını yandan attığı sıcak havayı elimle kontrol ederek anlayabiliyorum ancak.Tuşların altındaki boşluklardan da hava çekiyormuş.Uyarı var tuşları koruyucu ile kaplamayın diye.HDD si oldukça sessiz.İntel CPU'lu sistemlerde de aynı ekran kartlı notebooklar mevcut.Ancak CPU ve GPU Amd olursa APU özelliği oluyor.Kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.